- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
a to uczulenie...no wygląda nieciekawie...mój tata też jakoś rok temu dostał augumentin - On prawie w ogóle leków nie bierze ale tak go złapało, że było trzeba i dostał uczulenie -właśnie czerwone , swędzące plamy i musiał brać zastrzyk jakiś chyba odczulający...masakra pamiętam jak się wycierpiał a to dorosły...
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kamilek zadowolony z zabawy

Moja jak leży na pleckach to się okręca na boczek i sięga po zabawkę. Ostatnio mnie zaskoczyła, jak ją zostawiłam na macie i patrzę za chwilkę, a ona zadowolona z zabawką w ręce

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Moja z tymi zabawkami to tak sobie, trzymać umie, ale sama złapać to nie bardzo.
Zobaczcie jak to jest z umiejętnościami naszych szkrabów, jedne umieją przewracać się na plecki inne na brzuszek, jedne chwytają zabawki inne same wyciągają po nie rączki, jedne interesują się nóżkami inne mają je w głębokim poważaniu, a wszystkie są w tym samym wieku. Stwierdzam, że nie ma chyba dzieciątka, które rozwija się książkowo

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja kiedys raz w zyciu mialam jak mialam 15 lat i poszlam zbierac trudkawki na pole by troche zarobic to koles dnia wczesniej pryskal a 6 rano zbieranie wyszly mi bable z woda na rekach od tej chemii i mialam masakre ale naszczescie masc pomogla i zniklo...
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Widocznie dziewczyna się nie rozdrabnia, tylko wszystko razem ogarnieMala no ja to ostatnio 2x pisalam ze nie ma ksiazkowego dziecka moje ma w dupie i lezenie na brzuchu i podciaganie glowki jak sie je za raczki podciaga wiec wiesz
ja sie tym nie przejmuje bedzie umiala w swoim czasie ale za to mega sztywna jak jest w pionie

Jagoda to samo

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu, Mała i Madzia ile trwa ząbkowanie średnio

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
To wszystko dowód, że każde jest indywidualistą i nie ma dwóch takich samych maluchów, tak jak nie ma dwóch tych samych mamusiek
To sobie pogadałam
Gosiu, Mała i Madzia ile trwa ząbkowanie średnio(już to przechodziłyście
)Pewnie też nie ma reguły, ale kiedy można odetchnąć z ulgą
Pytam, bo ząbkowanie to jakieś Kongo
Moja ma napuchnięte dziąsła, czerwone, płacze bez powodu, a rękę to całą zjada. Ślini się po pas, po 5-razy ją przebieram. Na dole widać dwie jedynki dosłownie pod samym dziąsłem i jeszcze 3-ki u góry
Widać, że straszliwie cierpi, a żele średnio pomagają. Dobre są na 15 minut i tyle
megi do 3rz !!!!! wtedy musza byc juz wszystkie zeby 20 !!!
Kubie wlasnie ida ostatnie gorne piatki

- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-