BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #290177 przez pati-m
katy - super, że z Ineską i Samiczkiem już lepiej i zdrowieją maluchy :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #290181 przez katy25
ależ ja nie tęsknie za @, ale tez mam schizy czy to nie wpadka no ładnie by było...
to mnie uspokoiłyście... chociaż ja biore tabletki to organizm powinien sie jakos oczyszczac?? Sama nie wiem...

zaraz posciagam fotki to wstawie cos nowego
13 lata 3 miesiąc temu #290200 przez katy25
pokaże Wam co dzis kupiłam Samikowi- moja koleżanka tak mi nagadała o tej zabawce, że kupiłam:) przedstawiam Pana metke
allegro.pl/show_item.php?item=2074848865

Zabawki z k's kids sa rewelacyjne - ogólnie mowiac:)
13 lata 3 miesiąc temu #290202 przez iwonaNAVI
aaa w tym programie Pati nie mowili nic nowego :P co udalo mi sie zapamietac to zeby zaczac nauke nocnikowa zanim dziecko nauczy sie chodzic...bo wtedy jest tak podeskcytowane ze ucieka i nie usiedzi... a i przypomnialo mi sie babcia moja mowila ze jedna ze moja jedna ciotke zbyt dlugo sadzala na nocniku i wypadla jej kiszka stolcowa i dostala zakaz sadzania na nocnik przez pol roku nim to sie unormowalo

a moje kochane dziecko spi juz 3 godz na dworze ...a to dzieki wam bo nie wyciagnelam jej smoczka i spi z nim ...bez niego po godz max 2 sie budzila ;)

a ja korzystajac z okazji porobilam jej obiadki...wyobrazcie sobie ze z warzyw za 7 zl zrobilam jej 16 sloiczkow !!!!! szoko gdybym miala kupic to by dalo 2,3 sloiki za taka cene...a tak mamy jedzonko na pol miesiaca :) zrobilam marchewkowa z ryzem i jarzynowa... pozniej zamierzam jeszcze ugotowac miesko i pomrozic w kostki od lodu i bede dodawac po 3 kostki roznego mieska do tej zupki i tym sposobem bedzie miala co innego raz na 2 dni :) ale jestm z siebie dumna :)
a ta marchewkowa z ryzem to taka pyszna wyszla slodka jakbym wsypala pelno cukru:) sama az oblizywalam palce :P a moja T byla zachwycona moja pomyslowoscia :P :)

ale sie rozpisalam... :)
13 lata 3 miesiąc temu #290214 przez pati-m
iwona - ty "pakujesz" te zupki w słoiczki po zupkach kupnych? Bo ja mam zamiar zrobić zupki jak mięsko zacznie jeść za jakiś czas, ale te słoiczki kupne to jakoś wg nie nadają się do wekowania ;)
13 lata 3 miesiąc temu #290220 przez pati-m
ZObaczcie allegro.pl/nowoczesne-krzeselko-bloom-lo...row-i2063591049.html popierdzieliło ludzi, żeby tyle kasy dać za fotelik :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #290221 przez iwonaNAVI
Pati tak ja pakuje w te kupne + plastikowe pojemniczki takie do przechowywania mleka mialam 2 w lakataorze i dokupilam sobie jeszcze 5 innych...i od T mam pelno takich plastikowych pojemnikow...ale ja nie wekuje tylko mroze...balabym sie gotowac ze mi popeka i robota do dupy...a tak mroze...dzien wczesniej wieczorem wkladam do lodowki a nastepnego dnia rano wyjmuje z niej i przed podaniem podgrzewam :) polecam :)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #290224 przez mgielka22
a dzien dobry :)

Dziekuje w imieniu Lili :) dla Franusia buzi :kiss:

z mamusia :)

u nas ok mala spala mi 3h bo pogoda cudna :)
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #290230 przez pati-m
A no widzisz iwonka, wszystko się wyjaśniło :) Dziękuję bardzo! Fajny pomysł z tymi pojemniczkami, na pewno wypróbuję :)
Po chrzcinach planuję dać Kacprowi pierwszy raz mięsko w zupie, będzie już miał 5,5 m-ca więc pora :)
13 lata 3 miesiąc temu #290231 przez pati-m
Lili - buziak ty śliczna królewno :)
mgiełka - jaka ty laska jesteś :) I dla mnie to masz 18-ście i ani roczku więcej! :)
13 lata 3 miesiąc temu #290233 przez mgielka22
i zjadla caly sloik ziemniaka ze szpinakiem ;D a na obiad tortilla :)

Pati a najlepsze ze w tym foteliku nic takiego super nie jest :)
13 lata 3 miesiąc temu #290235 przez mgielka22
Pati bo pomalowana nie jestem :P
13 lata 3 miesiąc temu #290237 przez iwonaNAVI
Lilianko jakie ty masz piekne oczka :) i mame tez :) a gdzie twoje wloski ?? pewnie jak u wieszosci wytarly sie :)

ja zaczekam z mieskiem jak Gosia zacznie Jagodzie podawac hahahaha!! tak samo z glutenem :P

ide po tego spiocha bo juz 3 godz spi zeby mi nie zmarzla wniose lekko do domu rozpene i dospi:P
13 lata 3 miesiąc temu #290238 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

LILI i FRANIO buziaki kochane dzieciaczki :kiss: :kiss:

Emi jaka smieszka fajna :D i tak sie zastanawiam jak ona ma ta stope hehe:P
a co dowielkosci stop to moja Emka ma dluuugasne stopy, nawet w szpitalu mowili,ze dlugie i do tego bardzo dlugie paluszki :) ale to po rodzicach :P

Beti no niby moge kupic, ale szczerze nie oplaca mi sie wydac tyle kasy na cos co zaloze tylko raz.Nie przepadam za tego typu naszyjnikami, wole kolorowe korale itp... kolczyki kupie bo mi sie podobaja i uwielbiam iszace kolczyki.

Dalam Emi dzisaij troche soczku z marchewki i jabluszka bo sie dziecie przyblokowalo po zupce ryzowo marchewkowej.zobaczymy czy zadziala.

Iwonka podziwiam Cie, mi sie najnormalniej nie chce gotowac tych zupek.Az mi wstyd normalnie.

Slowiczku hehhehhehhehehe :lol:

KAty trzymam kciuki za postanowienie i ciesze sie, ze z dzidziolkami juz lepiej.

JA tej kreski nie ialam , ale mam za to rozstepy- cale multum i flaka.Kupilam gacie z pasem wyszczuplajacym ale najnormalniej nienawidze w nich lazic i leza w szufladzie.
co do @ to mialam juz 3 i to regularnie- no poza ostatnio miala dzen spoznienia.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #290242 przez monika1984lodz
Lilka boska jestes :)

A mis ie podoba to krzeselko :P jak bym miaal za duzo pieniedzy i wielka posiadlosc to bym sobie kupia a co:P hehe

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży