- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289888 przez Mała
Witam.
Marta dobrze będzie
pati-m napisał:
Franiu, Lilka sto lat
Pyśkaaa jak tam awaria, przeszła?
Kasia a co wy tak często macie te szczepienia? Czy mi się wydaje?
Katy trzymam kciuki za postanowienie czwartkowe, daj znać co na to Sami?
Angie cieszę się, że Nadia świetnie przechodzi to ucho. A tak w ogóle laryngolog nie wie dokładnie co to jest, ale antybiotyk wam dał
Nie lubię takiego podejścia lekarzy, ale niestety też takich na swojej drodze spotkałam.
Gosia trzymam kciuki za autko.
Agusia racja, bez Was dzień stracony

Dziewczyny a zniknęła Wam już ta linia na brzuchu, bo mnie nie?
Marta dobrze będzie

pati-m napisał:
o fuj, ale cukiereczkowo różowyA tu dla naszch wrześniowych księżniczek
allegro.pl/komoda-pojemnik-na-zabawki-di...zki-i2054911504.html

Franiu, Lilka sto lat

Pyśkaaa jak tam awaria, przeszła?
Kasia a co wy tak często macie te szczepienia? Czy mi się wydaje?
Katy trzymam kciuki za postanowienie czwartkowe, daj znać co na to Sami?
Angie cieszę się, że Nadia świetnie przechodzi to ucho. A tak w ogóle laryngolog nie wie dokładnie co to jest, ale antybiotyk wam dał

Gosia trzymam kciuki za autko.
Agusia racja, bez Was dzień stracony

Dziewczyny a zniknęła Wam już ta linia na brzuchu, bo mnie nie?
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289903 przez pati-m
Może któraś z Was jest zainteresowana
allegro.pl/muzyczny-stojaczek-fisher-price-i2066879094.html 
Ja bym kupiła Kacprowi, ale ma elementy różowe, a ja mam awersję do różu w przypadku chłopców

Ja bym kupiła Kacprowi, ale ma elementy różowe, a ja mam awersję do różu w przypadku chłopców

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289917 przez fanka
witam Was kochane mamuśki, wczoraj się nawet nie przywitałam, czytam oczywiście na bierząco ale pisać mi się nie chciało, od wczoraj wogóle jestem jakaś "nie" na wszystko, straszny leń mnie dopadł, jestem taka do d..y!!Na szczęście wczoraj zrobiłam placki po węgiersku na 2 dni więc dziś nie gotuję, chociaż tyle!
Lilka, Franuś- witamy i Was w starszakach.
Nadia- dużo zdrówka królewno, oby szybko przeszło.
My jutro na szczepienie, jak ja tego nie lubię
Wiecie co, wczoraj wykąpałam młodego, leży na przewijaku, ja go ubieram, założyłam body, chce ubrać pajaca , a tu pajaca nie zaciągnę na ramiona- za krótki!!! a jeszcze kilka dni temu w nim spał, przerwy miał tyle co pajac był w praniu, wyciągam kolejnego to samo- wypróbowałam cztery!!! po czym poszłam do szafy i wyjęłam pajaca na 6-9 (na szczęście miałam wyprane i wyprasowane) i w taki sposób dziś muszę zrobić porządek w Dawidowych szafkach i pożegnać pajace 3-6 , a powitać 6-9!!!
Lilka, Franuś- witamy i Was w starszakach.
Nadia- dużo zdrówka królewno, oby szybko przeszło.
My jutro na szczepienie, jak ja tego nie lubię

Wiecie co, wczoraj wykąpałam młodego, leży na przewijaku, ja go ubieram, założyłam body, chce ubrać pajaca , a tu pajaca nie zaciągnę na ramiona- za krótki!!! a jeszcze kilka dni temu w nim spał, przerwy miał tyle co pajac był w praniu, wyciągam kolejnego to samo- wypróbowałam cztery!!! po czym poszłam do szafy i wyjęłam pajaca na 6-9 (na szczęście miałam wyprane i wyprasowane) i w taki sposób dziś muszę zrobić porządek w Dawidowych szafkach i pożegnać pajace 3-6 , a powitać 6-9!!!
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289932 przez Agusia83
Dzien dobry
jak tylko Emi zasnela wlaczylam kompa i pisze do Was...kurcze, to juz istny nalog 
Emilka pieknie spala w nocy, co prawda przebudzila sie o 5:30...ale zjadla cyca i wlaczylam jej tego kwiatka projektorka...bardzo go lubi, tam sa odglosy natury
no i zasnela...obudzilismy sie o 8:30...nawet maz...i przez to spoznil sie do pracy
na szczescie ma wyrozumialego szefa...ktory zreszta dzwonil, czy bedzie w pracy bo zastanawiaja sie czy robic mu kawe
Niezle, co?
Katy, mnie sie kilka razy zdarzylo ze zasnelam z Emi w lozku u nas, ale jak byla jeszcze noworodkiem...zrezta od poczatku spi u siebie w lozeczku, tyle, ze w naszej sypialni. Jesli masz osobny pokoik dla Samiego, to pewnie, probuj go przyzwyczajac do spania w nim, Najpierw moze wsadz go do kolyski przy Was a jak sie przyzwyczai to wowczas go buch do pokoju
Nadusia, mam nadzieje, ze przejdzie Ci to swinstwo z uszka...biedna jestes kruszynko...oby leki pomogly, chociaz zastanawia mnie tak samo jak Mala...ze lekarz nie wie co to, a przepisuje antybiotyki
Mala, ja tez mam ta linie i bardzo widoczna...pewnie zejdzie za rok...ale wczesniej zajde w ciaze i sie bedzie odnawiac
haha...ale rozstepow to mam mnostwo i sa okropne, stosowalam juz mnostwo rzeczy ale wydaje mi sie, ze wszystko o d...e rozbic 
Wstawiam Wam fotki z wczorajszej sesji matowej
przepraszam, ze tak duzo, ale nie moglam sie oprzec...ostatnie zdjecie to stopa mojej cory
A bodziaka ma tak rozciagnietego przy szyjce, bo ciagnie sie za niego...rozbojnica mala

Emilka pieknie spala w nocy, co prawda przebudzila sie o 5:30...ale zjadla cyca i wlaczylam jej tego kwiatka projektorka...bardzo go lubi, tam sa odglosy natury

Katy, mnie sie kilka razy zdarzylo ze zasnelam z Emi w lozku u nas, ale jak byla jeszcze noworodkiem...zrezta od poczatku spi u siebie w lozeczku, tyle, ze w naszej sypialni. Jesli masz osobny pokoik dla Samiego, to pewnie, probuj go przyzwyczajac do spania w nim, Najpierw moze wsadz go do kolyski przy Was a jak sie przyzwyczai to wowczas go buch do pokoju

Nadusia, mam nadzieje, ze przejdzie Ci to swinstwo z uszka...biedna jestes kruszynko...oby leki pomogly, chociaz zastanawia mnie tak samo jak Mala...ze lekarz nie wie co to, a przepisuje antybiotyki

Mala, ja tez mam ta linie i bardzo widoczna...pewnie zejdzie za rok...ale wczesniej zajde w ciaze i sie bedzie odnawiac

Wstawiam Wam fotki z wczorajszej sesji matowej

przepraszam, ze tak duzo, ale nie moglam sie oprzec...ostatnie zdjecie to stopa mojej cory

A bodziaka ma tak rozciagnietego przy szyjce, bo ciagnie sie za niego...rozbojnica mala

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289934 przez Pyśkaaaa
Witam 
Małaprzechodzi powoli ale trochę boli kurcze one mnie czesto bolą ale to przez to że ja nie karmię w nocy...Franek dostaje ostatni raz cyca o 20 a potem dopiero o 7 albo nawet o 9
i przez to zastoje ja kreski już nie mam
Franek od początku śpi w łóżeczku moj by chyba mnie zjadł jak by spał z nami...
tylko rano jak chcemy łużej posapać to go bierzemy do siebie 
Fanka rośnie Ci chłopunio u nas na razie wszystko 3-6
i 68 króluje
dziekuje w imieniu Frania
Martuś lepiej trochę?
Gosiapowodzenia w kupnie auta
a ja dziś w zusie byłam i jutro znów muszę iść ech...
lece robić obiadek :)potem do dermatologa jak dobrze pojdzie bede wieczorem
Nadusia zdrówka :)i mnie też dziwi ten antybiotyk
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiaod razu widać która to Twoja Emisia usmiechnieta od ucha do ucha cudo małe:*

Małaprzechodzi powoli ale trochę boli kurcze one mnie czesto bolą ale to przez to że ja nie karmię w nocy...Franek dostaje ostatni raz cyca o 20 a potem dopiero o 7 albo nawet o 9

Franek od początku śpi w łóżeczku moj by chyba mnie zjadł jak by spał z nami...

Fanka rośnie Ci chłopunio u nas na razie wszystko 3-6

dziekuje w imieniu Frania

Martuś lepiej trochę?
Gosiapowodzenia w kupnie auta
a ja dziś w zusie byłam i jutro znów muszę iść ech...
lece robić obiadek :)potem do dermatologa jak dobrze pojdzie bede wieczorem
Nadusia zdrówka :)i mnie też dziwi ten antybiotyk
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Agusiaod razu widać która to Twoja Emisia usmiechnieta od ucha do ucha cudo małe:*
Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #289946 przez Agusia83
Lilianko i Franusi, gratki od cioci i Emisi...za wkroczenie do grupy starszakow 
Gosia, powodzenia w lukaniu autka
Dziewczyny nie chwalac sie, porownywalam z kolezanka stopki ksiezniczek...i wyobrazcie sobie, ze Emi ma dluzsza i to sporo od Milenki...a jest od niej mlodsza o miesiac
...oby nie wdala sie w rozmiar po tacie...47

Gosia, powodzenia w lukaniu autka

Dziewczyny nie chwalac sie, porownywalam z kolezanka stopki ksiezniczek...i wyobrazcie sobie, ze Emi ma dluzsza i to sporo od Milenki...a jest od niej mlodsza o miesiac

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289981 przez bewipo
Witam 
Łoooo matko, już czwartek????
Lili i Franek buziaczki
Maja nie przejmuj się, moja kuzynka zasypiała z kciukiem w buzi i nic jej nie jest.
Mała ja też mam jeszcze tą linię.
Martuś przytulam i mam nadz., ze dzisiaj już lepiej.
Agusia śliczne kruszynki
Dziewczyny zamówcie sobie paczkę na BoboVicie, dostałam słoiczek, saszetkę herbatki i paczuszkę 150g kaszki bananowej.

Łoooo matko, już czwartek????
Lili i Franek buziaczki

Maja nie przejmuj się, moja kuzynka zasypiała z kciukiem w buzi i nic jej nie jest.
Mała ja też mam jeszcze tą linię.
Martuś przytulam i mam nadz., ze dzisiaj już lepiej.
Agusia śliczne kruszynki

Dziewczyny zamówcie sobie paczkę na BoboVicie, dostałam słoiczek, saszetkę herbatki i paczuszkę 150g kaszki bananowej.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #289985 przez slowiczek
witajcie kobietki 
ja na palcach jednej ręki mogę policzyć sytuacje kiedy Natalka ze mną spała i to też nigdy nie spała całej nocy...czasami biorę ją rano jak jeszcze chcę spać ale to zupełnie nieszkodliwe
buziaki od cioci dla Emilki
Dawid, porządny chłopak
Lilka i Franek
zdrówka i uśmiechu na rozpoczynający się 5 miesiąc życia 
Pyśka, rozczarowałaś mnie

ja na palcach jednej ręki mogę policzyć sytuacje kiedy Natalka ze mną spała i to też nigdy nie spała całej nocy...czasami biorę ją rano jak jeszcze chcę spać ale to zupełnie nieszkodliwe

buziaki od cioci dla Emilki

Dawid, porządny chłopak

Lilka i Franek

Pyśka, rozczarowałaś mnie

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- fanka
-
- Wylogowany