BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #290488 przez megi2501
Gosiu, a nie możesz się wstrzymać o te dwa miesiące i kupić taki, jaki Ci się podoba :unsure:

mgiełka to już nie będzie parówka i bułka na karnawale :unsure:

Czy żadne z dzieci nie ma problemów z kupami, odkąd pojawiły się nowe przysmaki :unsure: :(
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #290489 przez mgielka22
Dzieki Dzioewczyny :*

Megi nie bo nei mam takich ubran :p
13 lata 3 miesiąc temu #290491 przez pati-m
megi - u Kacpra zmieniła się konsystencja i kolor, no i czasami nie robi cały dzień ale za to następnego dnia jest armagedon :)
13 lata 3 miesiąc temu #290492 przez ewelinaa
Witam :)

W końcu znalazłam chwilkę, żeby się odezwać :)

Franuś i Lilka :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Miałyśmy dziś fajny dzień, byłyśmy na spotkaniu klubu mam i nauczyłam się nowego wiązania chusty. Chciałam jeszcze opanować wiązanie na plecach, ale Kinga miała już dość (i tak była super grzeczna przez 3h :ohmy: :lol: ) i musiałyśmy wracać do domu. Fajnie było gdzieś wyjść, pogadać z innymi mamami :)

Mgiełka to jest to:
allegro.pl/samochod-jumbo-go-go-go-k-s-k...-mj-i2065507704.html

Katy - śliczne dzieciaki :kiss: :kiss: :kiss:

Monia - Nuna jak zwykle wymiata :lol: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #290493 przez mgielka22
Pati a znajde cos bardziej dziewczecego?? :P
13 lata 3 miesiąc temu #290500 przez bewipo
Chyba wszystkie dziewczynki takie gaduły, wiadomo po kim mają ;)
ewelina ja właśnie próbowałam opanować wiązanie na biodrze, ale coś mi za luźno to wychodzi :( Na plecach poćwiczę jak m. będzie w domu, co by mnie asekurował.
megi u nas jest czasem problem z kupą.
13 lata 3 miesiąc temu #290502 przez magda79
Megi u nas drugi raz teraz się zdarza, że Mały nie robi kupy już drugi dzień i mam nadz, że jutro się pojawi...za pierwszym razem nie wiedziałam czy to march czy kaszka do picia bo dałam Domisiowi na noc, a teraz wiem, że to ta kaszka bananowa.....
13 lata 3 miesiąc temu #290504 przez pati-m
mgielka - kiedyś widziałam na aukcji samolocik :) ewentualnie takie coś allegro.pl/kolo-mata-gniazdo-galt-do-nau...bcm-i2079513646.html :)
13 lata 3 miesiąc temu #290507 przez mgielka22
Ja widzialam wczoraj w biedronce taki fajny na biegunach biedrone za 129zl i sie zastanwiam czy kupic...
13 lata 3 miesiąc temu #290510 przez angie1713
Jestem :)

Nadia wykąpana i śpi :) Mam chwilkę dla siebie dziś cały dzień sama w domu M jak poszedł do pracy na 7.30 to do tej pory go nie ma :dry: i z tych nudów przeglądam allegro.

Pati czy ty szukasz jeszcze tej kurtki dla Kacperka?
znalazłam coś takiego
allegro.pl/cieplutki-futrzak-swietna-kur...-74-i2078153752.html tylko w kolorze ecru
i takie coś
allegro.pl/george-ciepla-kurtka-z-maskot...-cm-i2068591614.html

Wszystkie dzieciaczki słodkie :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #290511 przez bewipo
Dziewczyny co to oznacza to BCM przy aukcjach??
13 lata 3 miesiąc temu #290512 przez gosia2324
megi2501 napisał:

Gosiu, a nie możesz się wstrzymać o te dwa miesiące i kupić taki, jaki Ci się podoba :unsure:

mgiełka to już nie będzie parówka i bułka na karnawale :unsure:

Czy żadne z dzieci nie ma problemów z kupami, odkąd pojawiły się nowe przysmaki :unsure: :(

Hmmm w sumie te kola by sie juz teraz znalazly...ale trzeba troche zacisnac pasa :blink:
Megi jak nie mam auta przed blokiem to jakbym nie miala reki :silly: nie nawidze byc od kogas zależna!!!!
w komisie jest wypasiony scenik i maly clio jutro musze dac facetowi znacz czy sie decydujemy czy nie, clio tanszy
13 lata 3 miesiąc temu #290514 przez Pyśkaaaa
Katy śliczne te Twoje maluchy
Megi Franek nie robił 2 dzień kupy... chyba marchewka go przyblokowała... dałam mu dziś soczku Jablkowego żeby coś ruszyło i nic... nigdy mu si ę to nie zdarzało i nie wiem co robić...
13 lata 3 miesiąc temu #290517 przez magda79
Pyśkaaaa napisał:

Katy śliczne te Twoje maluchy
Megi Franek nie robił 2 dzień kupy... chyba marchewka go przyblokowała... dałam mu dziś soczku Jablkowego żeby coś ruszyło i nic... nigdy mu si ę to nie zdarzało i nie wiem co robić...

u nas też nigdy nie było problemu z kupcią...zawsze miał kilka dziennie i mógłby się nimi podzielić, a teraz...hm mam nadz, że będzie dobrze
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia