- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295365 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
zrobcie juz 15 plisssssss

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295396 przez angie1713
Jesteśmy już po kolejnej wizycie w szpitalu i teraz trafiliśmy na dobrego laryngologa przepisał nam kropelki do ucha bo bębenek jest delikatnie jeszcze zaczerwieniony czego tamten lekarz nie zauważył
a co najważniejsze jest to lek z tego antybiogramu który zwalczy tą bakterię.Tamtego antybiotyku już mamy nie dawać małej i zrobić kontrolny posiew za 2 tyg.Do szpitala nie idziemy 
Dziewczyny uważajcie na uszy dziecka w kąpieli nie wolno ich moczyć Nadia przez to miała problem i teraz przed każdą kąpielą mam wkładać jej watkę nasączoną delikatnie oliwką i broń boże nie moczyć ucha bo znowu może mieć zapalenie. Lekarz mówił że jak zamoczymy uszy tak małego dziecka wodą z detergentami to mnożą się bakterie a u nas przypałętała się ta jedna z gorszych niestety

Dziewczyny uważajcie na uszy dziecka w kąpieli nie wolno ich moczyć Nadia przez to miała problem i teraz przed każdą kąpielą mam wkładać jej watkę nasączoną delikatnie oliwką i broń boże nie moczyć ucha bo znowu może mieć zapalenie. Lekarz mówił że jak zamoczymy uszy tak małego dziecka wodą z detergentami to mnożą się bakterie a u nas przypałętała się ta jedna z gorszych niestety

- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295403 przez pati-m
angie - to super, że unikneliście szpitala i nareszcie trafił się jakiś odpowiedzialny lekarz.
Trochę nastraszyłaś mnie tymi uszkami, bo Kacper zawsze podczas kąpieli sobie zamoczy.
No i znalazłam takie coś www.kobieta.pl/drukuj/artykul/u-jak-ucho/
Trochę nastraszyłaś mnie tymi uszkami, bo Kacper zawsze podczas kąpieli sobie zamoczy.
No i znalazłam takie coś www.kobieta.pl/drukuj/artykul/u-jak-ucho/
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295407 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
angie - kamien z serca normalnie.w koncu sensowny czlowiek.Ja zawsze uwazm na uszkaale teraz bede jeszcze bardziej.
Ucaluj Nadusie od nas
Ucaluj Nadusie od nas

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295432 przez pati-m
No nie dziwię Ci się, bo przecież wiadomo że nie chcesz znów malutkiej narażać na ból.
Ja przyznam, że od samego początku jakoś specjalnie nie pilnowałam uszek Kacpra. Podczas kąpieli woda mu się dostaje do uszek, ale nie zwracam na to uwagi. Po kąpieli wycieram uszy ręcznikiem, woda wylatuje i jest ok. No i poza tym od samego początku przyzwyczajałam Kacpra do mycia buziaka, wpadania wody do oczu i na szczęście się tego nie boi. I jesteśmy na dobrej drodze do zaprzyjaźnienia się z prysznicem
Ja przyznam, że od samego początku jakoś specjalnie nie pilnowałam uszek Kacpra. Podczas kąpieli woda mu się dostaje do uszek, ale nie zwracam na to uwagi. Po kąpieli wycieram uszy ręcznikiem, woda wylatuje i jest ok. No i poza tym od samego początku przyzwyczajałam Kacpra do mycia buziaka, wpadania wody do oczu i na szczęście się tego nie boi. I jesteśmy na dobrej drodze do zaprzyjaźnienia się z prysznicem

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #295491 przez Mała
Angie no i super,że się obyło bez szpitala. A z tymi uszami to jest tak, że jedne dzieci są podatne na choroby uszu, a inne nie. Moja siostra np.chorowała bardzo, bo lekarz powiedział że zwykle jest tak, że jak się ucho przyplątało to lubi sobie powracać. Chyba coś w tym jest, bo mojej znajomej dziecko też często choruje.
Z tym, że nasz laryngolog twierdzi,że woda nie ma z tym nic wspólnego, a zła pozycja przy karmieniu i infekcje dróg oddechowych,które lubią wpływać też na ucho.
Z tym, że nasz laryngolog twierdzi,że woda nie ma z tym nic wspólnego, a zła pozycja przy karmieniu i infekcje dróg oddechowych,które lubią wpływać też na ucho.
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295519 przez iwonaNAVI
Witam sie moje drogie dziecko na dworku spi a ja dopiero jem sniadanie jaki wstyd 
Beti no wlasnie nuby
ja mam mania na smoczki
im dziwniejszy tym lepszy
ale tego MaM baby perfect nie kupie bo za czesto bedzie wypadal mam jeden troche grubszy niz ten ale mnijeszy niz lovi i co chwile on wypada 
Monia no w koncu wracacie
wszedzie dobrze ale w domu najlepiej bez 2 zdan 
Angie lekarze sa popierzeni naprawde...ale dobrze ze w koncu trafiliscie w porzadne rece
i cieszymy sie ze obejdzie sie bez szpitala:)

Beti no wlasnie nuby

Monia no w koncu wracacie

Angie lekarze sa popierzeni naprawde...ale dobrze ze w koncu trafiliscie w porzadne rece

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #295544 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]