BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295237 przez monika1984lodz
dzien dobry :)

wracamy dzisiaj do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jestem przeszczesliwa.Tylko musze na M poczekac az z pracy woci :)

Beti ja chce taki smoczek teraz Nunce kupic :) w zeberke :)

Musze sie do solarium zapisac bo normalnie jak corka mlynarza wygladam :P o sie z kiecka zleje.

Nunka tez maial dzisiaj jakies ddziwne godziny wstawania.wogole spala bardzo nie spokojnie, ale to chyba przez to, ze ten kundel ja obudzil szczekaniem o 23 wrrrrrrr

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #295238 przez Mała
Witam.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Beti super zdjęcia, widać że wyprawa się udała.

Maja Ola też zasnęła,ale koncert obowiązkowo też musiał być. Majeczka ty się chyba za bardzo przejmujesz tym jego płaczem przed zasypianiem, przecież nic mu się nie dzieje, taka jego maniera zasypiania.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295241 przez Mała
gosia2324 napisał:

No wlasnie, a ja sie zastanawiam co ja zrobie jak Wy pojdziecie do pracy .... a ja bede tu jak palec :(

Gosia jeszcze ja będę. Dobrze że się ujawniłaś,że ty nie wracasz,bo ja już po mału w czarną rozpacz wpadałam :blink:

O a tu się okazuje,że jednak nas więcej, jak ja się cieszę :lol:

Monia cieszę się z Tobą,pewnie że nie ma jak u siebie :)
13 lata 3 miesiąc temu #295249 przez maja1982
monia - ale super ciesze sie z wami :)

mała - masz rację może za bardzo sie przejmuję!- wiadomo wolałabym żeby bez płaczu zasypiał ale trudno jak lubi sobie przed snem popłakać to bardzo proszę ;)

Dziewczyny będę jeszcze ja, puki co nie wracam do pracy, mam jeszcze urlopy zaległe do wykorzystania a potem sie obaczy! jak sie uda to zostałabym jeszcze trochę z małym!!najlepiej do roku :):) ale nie wiem jak to będzie z moiom zdrowiem psychicznym :laugh:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295250 przez angie1713
Witam się i ja :)
My już byłyśmy u lekarza oczywiście Ci lekarze to mają coś nie tak z głową :angry: Byłam dziś u innego bo myślałam że będzie lepszy ale się pomyliłam .Kazał nam brać do końca ten antybiotyk choć na początku powiedział że nie działa na tą bakterie bo mamy zrobiony antybiogram i tam jest wyznaczone jakie leki działają i żee nie jest za ciekawie.Obejrzał ucho powiedział że jest ok ,ona nie ma żadnych objawów to do końca ten lek i koniec :angry: Żadnej kontroli ani żadnego posiewu już mam jej nie robić Masakra :angry:
Pytam się a co z tą bakteria jak ją zwalczyć to On na to że może już jej nie ma albo może być inna gorsza albo słabsza nic się na to nie poradzi.

Byłam po skierowanie i jedziemy na szpital z nią do laryngologa dziecięcego a jak on nic nie będzie wiedział to prywatnie do Pani doktor. Czekam na M jak się urwie z pracy zaraz to od razu jedziemy

Beti zdjęcia super :)
Kacperek boski i te jego usta :)

Jeśli chodzi o powrót do pracy to ja też długo nie wracam po macierzyńskim mam 3 miesiące prawie zaległego urlopu i później kuroniówka bo moje stanowisko pracy zostało zlikwidowane.Pracowałam w House ale szef zamknął sklep więc nie mam gdzie wracać :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #295254 przez angie1713
maja a może Karolek Ci płacze bo go wszystko swędzi moja Nadia jak miała zaostrzoną alergię to budziła się bardzo często ze strasznym płaczem w nocy .Teraz jak jej minęło to i zasypia lepiej i się nie budzi.Jak po tej maści już trochę lepiej?
13 lata 3 miesiąc temu #295255 przez monika1984lodz
angi to jakis konowal a nie lekarz eh.... trzymamk kciuki

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295261 przez maja1982
angie - to jakaś masakra z tymi lekarzami!!no próbujcie jeszcze w szpitalu ale obawiam się ze kończy się i tak na wizycie prywatnej!!wydaje mi sie że po tej maści lepiej troszkę , juz to nie jest takie zaognione także mam nadz. ze dieta i ta maść pomogą!!no na pewno go to denerwuje bo próbuje sie drapać :(

a pisałaś o oliatum też stosowałam ale jakoś zaczął go podrażniać, po posmarowaniu miał całą czerwona buzię jakby go ktoś wrzątkiem oblał :( a ta maść co mamy to maść z wit A i D3 a więc nic specjalnego poprostu ma może taką strasznie przesuszoną skórę - ja ponoć jako dziecko miałam jeszcze gorszą :(

pyśka - a jak franio??bo tez miał ostatnio wysyp ??a no i Dawidek fanki?
13 lata 3 miesiąc temu #295271 przez pati-m
Witam :)
No i tak jak pisałam wieczorkiem - pobudka o 6 a potem spanko do 9 :)

Gosia - pewnie, że sprawdzę, tylko dopiero jutro. I tak miałam się właśnie wybrać do cocodrillo :) Jak już będę to dryndnę i Ci wszystkie ceny streszczę :)

Monia - super, że już wracasz do siebie :)

angie - brak słów na naszą służbę zdrowia :angry:
13 lata 3 miesiąc temu #295275 przez bewipo
angie masakra z tymi lekarzami. Mam nadzieję, że w końcu traficie na dobrego.
maja stwierdzam, że ponarzekanie na dzieci pomaga. Moja dziś w nocy lepiej. Nie będę chwalić, hehe, bo znowu jej się popsuje ;)
No ja do pracy będę w kwietniu wracać, więc jeszcze troszkę :)
13 lata 3 miesiąc temu #295279 przez slowiczek
hej dziewczynki :kiss:

u nas noc bardzo udana, bez pobudek na karmienie, wstałyśmy o 7:20 i Natalka aktualnie znowu śpi :blink:

Pati :kiss: jutro jest szansa, że się wyrwę na zakupy a jeśli nie to skorzystam z Twoich usług :silly: :kiss:

Monia - no to ulga :) :) :) nie ma to jak w domu!!!
13 lata 3 miesiąc temu #295282 przez pati-m
Ja wracam 2 kwietnia, więc już niedługo.

A co do pampersów to my też już 4 :)

Dziewczyny, a można tak zmieniać rodzaje smoczków dzieciakom? Nie wpływa to w jakiś sposób na zgryz itp.? Bo co smoczek, to inaczej się w buzi układa i tak się właśnie zastanawiam :huh:
13 lata 3 miesiąc temu #295291 przez maja1982
pati - mi sie wydaje ze nie ma to wpływu na zgryz a właściwie to może nawet lepiej zmieniać (o ile dziecko załapie nowego smoka) bo wtedy zmienia sie kształt i nie utrwala sie ewentualnych odkształceń w dziubku - chyba tak mi sie wydaje ;) ;)
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295294 przez pati-m
No może masz rację. Ja szczerze mówiąc nie wiem, dlatego was pytam o radę :)
13 lata 3 miesiąc temu #295311 przez maja1982
ja uciekam :) do później dziewczynki!

miłego dnia :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby