BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #295048 przez pati-m
Wróciłam :)
Byliśmy na 2 godzinki u brata M. - przyszłego chrzestnego Kacpero :) Wujek zakochany po uszy w małym tak mi go wymęczył (ale w pozytywnym sensie, bo się chichrali we dwójkę), że jak wróciliśmy to go ledwo na śpiocha umyłam, a zanim skończyłam mu zapinać pajaca to już spał :ohmy: :lol: No więc oświadczam, że jestem chyba wyrodną matką bo moje dziecko poszło dziś spać bez kolacji :silly: Już raz tak było, więc pewnie zamiast o 8 obudzi się o 6, wsunie butlę i pójdzie znowu spać do 9 :)
Tatuś ma służbowy wyjazd więc mam samotną noc.

Nadusia - zdróweczka życzę i uniknięcia szpitala :kiss:

Gosia - zdrowiej zdrowiej!

Dziewuchy! Wy tu gdybacie która pierwsza zaciąży, a ja się boję że to będę ja ;) A dlaczego? Bo jak się na "pięknościową" jak to mówią moje przedszkolaki Jagódkę napatrzę to mi się taaaaaaaaaaka cuuuuuuuuuuuuudna dziewczynka marzy :lol:

maja - ja bym spróbowała przestawić Lolkowi łóżeczko. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże? A włączałaś mu te usypianki, które kiedyś wklejaliśmy link? To się nazywało "kołysanki prenatalne" :) Kacper czasami ich słucha z zaciekawieniem :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #295052 przez beti

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jagódka prześliczniusia :kiss:

Chcecie macie :) :D
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 3 miesiąc temu #295053 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Gosia o 8 nie strasz ja tyle nie wytrzymam.ja teraz juz padam na twarz

No niestety, orkiestra zebrala sie ok 7.00 zanim odprawiliśmy reszte gości, pooglądaliśmy prezenty, to zeszlo do 8-9 a o 14.00 juz na nogach bo poprawiny :)
13 lata 3 miesiąc temu #295057 przez monika1984lodz
litosci :P

PAti :)

My jeszcze nie mamy chrzestnego- a co najgorsze to nawet nie bardzo mamy kogo wybrac :/
zreszta z chcrzestna tez mam jazdy bo wszyscy wymuszaja na mnie, ze ma to byc moja siostra aja nie chce.i ku wielu glosom sprzeciwu bedzie to moja przyjaciolka

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #295058 przez maja1982
filipcio - ale ty masz niebieskie oczęta :) pewnie mam musiała przeganiać dziewczyny na stoku ;) ;)

gosia - no u nas było podobnie :)

monia- w takim dniu nie będziesz myślała o spaniu :)
13 lata 3 miesiąc temu #295061 przez Agusia83
Noc poslubna? Hmmm...pamietam, ze wesele skonczylo sie o 7 rano...ledwo wrocilam do domu...nogi bolaly niemilosiernie...czulam, ze zamiast podeszw mAm bolace koturny :silly: ...po wejsciu M. pomogl mi sie rozebrac...policzylismy kasiore i poszlismy spac..a noc byla chyba po poprawinach...albo podczas podrozy poslubnej:)
13 lata 3 miesiąc temu #295062 przez gosia2324
pati-m napisał:

Wróciłam :)
Byliśmy na 2 godzinki u brata M. - przyszłego chrzestnego Kacpero :) Wujek zakochany po uszy w małym tak mi go wymęczył (ale w pozytywnym sensie, bo się chichrali we dwójkę), że jak wróciliśmy to go ledwo na śpiocha umyłam, a zanim skończyłam mu zapinać pajaca to już spał :ohmy: :lol: No więc oświadczam, że jestem chyba wyrodną matką bo moje dziecko poszło dziś spać bez kolacji :silly: Już raz tak było, więc pewnie zamiast o 8 obudzi się o 6, wsunie butlę i pójdzie znowu spać do 9 :)
Tatuś ma służbowy wyjazd więc mam samotną noc.

Nadusia - zdróweczka życzę i uniknięcia szpitala :kiss:

Gosia - zdrowiej zdrowiej!

Dziewuchy! Wy tu gdybacie która pierwsza zaciąży, a ja się boję że to będę ja ;) A dlaczego? Bo jak się na "pięknościową" jak to mówią moje przedszkolaki Jagódkę napatrzę to mi się taaaaaaaaaaka cuuuuuuuuuuuuudna dziewczynka marzy :lol:

maja - ja bym spróbowała przestawić Lolkowi łóżeczko. Na pewno nie zaszkodzi, a może pomoże? A włączałaś mu te usypianki, które kiedyś wklejaliśmy link? To się nazywało "kołysanki prenatalne" :) Kacper czasami ich słucha z zaciekawieniem :)

Pati kochana przepis na Jagódkę Sex dzien przed owulacji i dzień po.... poczekaj 2 tyg i testuj :)
13 lata 3 miesiąc temu #295064 przez pati-m
U nas też wszyscy rozchodzili się do 8 więc w domu byliśmy po 9 i... padliśmy zmęczeni :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #295067 przez pati-m
Dopiero zobaczyłam foty! Fifik jesteś boski! I ta czapa Twoja i mamusi - rewelacja :)
Piękne zdjęcia. No i dobrze pisałam, że nam w pięty pójdzie :)
13 lata 3 miesiąc temu #295068 przez maja1982
ja zmykam kochane bo m wraca ide mu papu zrobić - pewnie nie omieszkam też czegoś przekąsić :( niech to!

pati - ten twój Kacper mnie zadziwia z tym spaniem :)aha no i jeszcze Franio :) ój choćby jka był padnięty to swoje musi odpłakać :dry:

dobrej nocki :) z niewielką ilością pobudek ;)

:kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #295070 przez beti
Hihi...ale pędzicie z postami dziś, aż za wyjątkiem Mai nie zauważyłyście fotek stronę wcześniej :P
13 lata 3 miesiąc temu #295071 przez gosia2324
Bati fajowe zdjecia :kiss: :blink: A co to za cycoła ma Filipek ?
13 lata 3 miesiąc temu #295074 przez pati-m
maja - Kacper ma to po rodzicach :) Z nas są mega śpiochy i gdyby nie trzeba było wstawać rano, to ja bym oko o 9 otwierała :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #295075 przez monika1984lodz
FIFI KOCHAM CIE :lol: :kiss:

oj ja to bede myslala caly czas Nunce - jakos nie moge sobie wyobrazic, ze ktos inny bedzie sie nia zajmowal :(

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #295077 przez monika1984lodz
Beti bo kt to w spoiler zdjecia pcha :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama