- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #116418 przez katy25
HEY DZIEWUSZKI
ja też dziś kupiłam dwa śliczne body po 10 zł z przeceny w tesco - Ineske wybierała dla braciszka. Gorzej jak jutro okaże sie, że to nie braciszek...
Widzę że wybór wózków aż wrze... ja narazie na spokojnie przemyślam wszytskie zakupy a wózek to już na samym końcu. Pojade najpierw ten graco obejrzeć z mężem a potem podejmiemy jakąs decyzję.
Ależ sie najdałam na kolacje ojoj... a my zaraz jedziemy jeszcze do Lolka na polach mokotowskich. Ja na soczek, Ines do piaskownicy a maż do piwa he he he
jutro mam USG na 11 dam Wam znać jak wróce!
buziaaaaaki
pysssska wstaw nam zdjecia! Ja w 5-10-15 nie widzialam tego body, a byłam ostatnio tam. Chętnie zobaczę które to:)
ja też dziś kupiłam dwa śliczne body po 10 zł z przeceny w tesco - Ineske wybierała dla braciszka. Gorzej jak jutro okaże sie, że to nie braciszek...

Widzę że wybór wózków aż wrze... ja narazie na spokojnie przemyślam wszytskie zakupy a wózek to już na samym końcu. Pojade najpierw ten graco obejrzeć z mężem a potem podejmiemy jakąs decyzję.
Ależ sie najdałam na kolacje ojoj... a my zaraz jedziemy jeszcze do Lolka na polach mokotowskich. Ja na soczek, Ines do piaskownicy a maż do piwa he he he
jutro mam USG na 11 dam Wam znać jak wróce!
buziaaaaaki
pysssska wstaw nam zdjecia! Ja w 5-10-15 nie widzialam tego body, a byłam ostatnio tam. Chętnie zobaczę które to:)
Temat został zablokowany.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #116433 przez beti
KLATINA- jak dla mnie ten Jedo składa się banalnie łatwo i bez wysiłku, ale musisz sama ocenić, cały mechanizm składania jest w rączkach 
PATI M - co do Coneco, byłam w ich salonie pod Częstochową i to co zwróciło moją uwagę, to to, że są bardzo twarde, nie mają żadnych amortyzatorów a gdzieś w jakimś sklepie sprzedawca mi powiedział, że dość awaryjne bo to chińszczyzna (ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia)
Kasia79 -a wiesz może ile on waży, bo z tego co pamiętam poprzednie modele Tako to były mega ciężkie- po 17-18 kg (Jumper i Warrior), ja na początku strasznie się na nie napaliłam, bo mają ładne wzory i fajne wykonanie, ale waga mnie trochę przeraziła...

PATI M - co do Coneco, byłam w ich salonie pod Częstochową i to co zwróciło moją uwagę, to to, że są bardzo twarde, nie mają żadnych amortyzatorów a gdzieś w jakimś sklepie sprzedawca mi powiedział, że dość awaryjne bo to chińszczyzna (ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia)
Kasia79 -a wiesz może ile on waży, bo z tego co pamiętam poprzednie modele Tako to były mega ciężkie- po 17-18 kg (Jumper i Warrior), ja na początku strasznie się na nie napaliłam, bo mają ładne wzory i fajne wykonanie, ale waga mnie trochę przeraziła...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #116483 przez pati-m
Dziewczyny kochane mam pytanko! Jutro idę na wizytę, jak zawsze co 3 tyg. i tak się teraz zaczęłam zastanawiać czy to nie czasem pora na połówkowe? Co prawda nie pytałam lekarza o to na ostatniej wizycie, no więc sama już nie wiem. Powinnam się wcześniej umówić na tego typu badanie? Czy myślicie, że będzie ono droższe niż standardowa wizyta? No i czym się różni połówkowe od normalnej wizyty? Ja na każdej mam robione usg, wywiad itp, więc się zastanawiam co może być ewentualnie innego, bo zielona jestem w tym temacie

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #116491 przez beti
w zasadzie to juz czas najwyższy bo robi się je najczęściej między 19-22 tygodniem... ja nie umawiałam się jakoś specjalnie tylko zapisałam się jak na normalne USG (ale nie wiem jak jest u innych lekarzy), a różnica jest po prostu taka, że wszystko jest baaardzo dokładnie sprawdzane i mierzone: serduszko, nerki, pęcherz moczowy, obwód głowy, mózg, dł. kości udowych itp itd...no i płeć
)

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez beti.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #116496 przez klatina
pati-m, ja miałam robione tylko obowiązkowe usg - takie są standardy w mojej klinice. Ale jak byłam na połówkowym to usg trwało może 10, 15 minut. Lekarz sprawdza wszystkie organy wewnętrzne dzidziusia, mózg, serduszko i wszystkie kończyny. Może też już zajżeć "między nóżki" jeśli jeszcze tego nie zrobił
.
Jeśli Twój lekarz zawsze robi Ci usg, to nie sądzę, żeby miała się u Ciebie różnić czymś ta wizyta. Połówkowe robi się między 20 a 22 tyg o ile dobrze kojarzę. Na wszelki wypadek zadzwoń i spytaj na recepcji czy cena takiej wizyty nie będzie wyższa.

Jeśli Twój lekarz zawsze robi Ci usg, to nie sądzę, żeby miała się u Ciebie różnić czymś ta wizyta. Połówkowe robi się między 20 a 22 tyg o ile dobrze kojarzę. Na wszelki wypadek zadzwoń i spytaj na recepcji czy cena takiej wizyty nie będzie wyższa.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona