BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 5 miesiąc temu #302937 przez gosia2324
slowiczek napisał:

mamy takie same getry z pandą :D

My tez :) :woohoo:
Temat został zablokowany.
14 lata 5 miesiąc temu #302939 przez Mała
Marta M napisał:

Nie sadzam jej jeszcze, to tylko na potrzeby zdjec :)

Agus te plamki to w naszym przypadku naczyniaki, Maja sie z nimi juz urodzila, ze wzgledu na to ze sa to naczyniaki plaskie ma jej to zginac do drugiego roku zycia, na powiece i nosku juz zanika, najwiekszy ma na czole i z tylu glowki we wloskach dwa dosc rozlegle..

Kamil też miał na powiece i faktycznie zniknął, z tym że jak płacze to jest on widoczny.
14 lata 5 miesiąc temu #302941 przez gosia2324
bewipo napisał:

Maja widzę, że humorek masz super :) A jak zasypianie Karolka??

A w tej gazetce jest coś dla maluszków?? Bo ja tam widzę tylko od 2 latek.
Marta takie ładne ciuszki upolowałaś :) Ja chyba muszę innego pepco poszukać, bo to na tej mojej wsi to jakieś kiepskie, nic nie było. Jedne sztruksy za 5 zł upolowałam, takie na przyszłą zimę. A tak to bida...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Bewipo sa, bluzeczki po 7,99 i pop 9,99 ja zawsze sie tam obkupuje bo sa fajne gatunkowo ubranka :)
Nie które tez z H&M, i innych firm, NOWE ale z powycinanymi metkami
14 lata 5 miesiąc temu #302944 przez ewelinaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fajne te geterki z pandą, w moim pepco takich nie było :(

Tak jak Bewipo muszę innego pepco poszukać :S

Zastanawiałam się nad tą bluzeczką z gazetki za 7,99 (są białe, zielone i różowe), ale nie miały zatrzasków przy szyjce, więc nie wiem jak byłoby z założeniem prze głowę :dry:
Ale bluzeczki bardzo fajne :lol:
14 lata 5 miesiąc temu #302946 przez bewipo
A właśnie dopatrzyłam te bluzeczki. Kurcze u mnie naprawdę nic nie było w tym pepco. A teraz widzę, że koło mojej pracy otworzyli, to od kwietnia będę miała blisko :)
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #302949 przez bewipo

Załączniki:
14 lata 5 miesiąc temu #302955 przez Mała
Monia obrączki śliczne, tak jak Słowiczek pisze, oby się nosiły :)

Gosia widzę, że Twoje maluchy też na tych puzzlach piankowych urzędują. Kuba jak się patrzy starszy brat, urocze :blush:

Ola śpi, mam nadzieję że jutro będzie miała lepszy dzień i tej wersji się twardo trzymam, przynajmniej do jutra :blink:
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #302958 przez Mała
Anitka jaka zadowolona, aż się papka cieszy jak się na nią patrzy :lol:
Załączniki:
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #302961 przez gosia2324
Wlasnie MONIKA nie chwalilam obraczek ! Bardzo ladne :blink:

Mala puzzle mam rozłożone u Kuby w pokoju, przynajmniej jak Jogo na nie zwymiotuje to wystarczy zetrzeć, nie trzeba niczego prac :blink:
A Kuba dzis uczyl sioste cyferek:)
"Niunia pięć" powtarzał jej ze 100 razy :)
14 lata 5 miesiąc temu #302963 przez bewipo
Mała twoje szkraby widzę, też się świetnie bawią :)

14 lata 5 miesiąc temu #302965 przez gosia2324
Anitka,Olusia ,Kamil :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: i :kiss:
14 lata 5 miesiąc temu #302971 przez slowiczek
Anitka jest śliczna :ohmy: :ohmy: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Oleńka i Kamilek - kolejne kochające się rodzeństwo, aż miło popatrzeć :kiss: :kiss: :kiss:
14 lata 5 miesiąc temu #302974 przez maja1982
Anitka - jaka ty śliczniusia jesteś :):)

Kamilek z Olą - aż miło popatrzeć :)

ja już po kolacji Lolo śpinka :) (nie wierze normalnie ze on sam zasypia :):):)ale cieszę sie przeogromnie :):):)ciiiii żeby nie zapeszyć
14 lata 5 miesiąc temu #302985 przez megi2501
Olcia z Kamilkiem :woohoo: Troszkę zazdroszczę, że masz taką świetną parkę :laugh: Gosi też :) Do tego maluszki są tak za sobą... :) świetna sprawa :ohmy: Prawdziwa-pełna rodzina :ohmy:

Kobitki dajecie do picia soczki :unsure:
14 lata 5 miesiąc temu - 14 lata 5 miesiąc temu #302986 przez Marta M

na posty odp jutro bo mam troche robotki..

dobrej nocy :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka