BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #304031 przez bewipo
Jestem już :)
Moja sie obraca tylko z brzucha na plecki.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

mgiełka no to fajnie trafiliście na lekarza i że szczepienie bezbolesne :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #304034 przez megi2501
Mgiełka to super, że bez płaczu się obyło :ohmy: Dzielna córa :) A gdzie można kupić ten baby kette z bursztynu :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #304037 przez ewelinaa
Moja nie obraca się :( ćwiczymy i niedługo na pewno nadrobi ;)

Monia - widziałam te spodenki w h&m, super, ale kosztują 50-60zł :ohmy: :(

Kindze kupiłam taki berecik z nowej kolekcji :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Uciekam, bo dziś z mężem robimy sobie wieczór filmowy :) Mam popcorn i żurawinowego Redsa :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #304038 przez gosia2324
Mgielka a masz linka jak to wyglada ?

MNie zaraz naprawde trafi :angry: :( :( :(
Mylam mala juz o 18.00 bo juz nic ja nie interesowalo :dry: zasnela... do teraz :dry: na razie leży na wersalce z Kuba... jemu juz sie oczy kleja, a ona oczy jak 5 zl :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #304046 przez bewipo
Gosia też masz super dzień...

Ile wasze dzieciaczki śpią w dzień?? Bo moja 2-3 razy po 30-40 min i wydaje mi się, że to strasznie mało...
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304053 przez megi2501
Moja ma dwie drzemki po 40 minut i jeden sen-na spacerze 2-2,5 godzinki

Ewelina miłego wieczorku, a Kini pasuje nowy zakup i jeszcze bardziej podkreśla Jej oczka :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #304064 przez mgielka22
Prosze bardzo Kochane www.preisvergleich.eu/suche172565.html Lili ma dwu kolorowe te bursztyny zolte przeplatane z czarnymi... i to polega na tym ze raz w tygodniu trtzeba je sciagac i plukac pod letnia woda i osuszac reczniekiem papierowym wtedy nei traci wlasciwosci :) w niemczech to jest bardzo rozpowszechnione i ciocia mowi ze jej znajome mialy dla dzieci i rzeczywiscie nie bolalo ich tak jak zabkowaly nawet niektore do tej pory nosza ;) Aha zapiecie jest na magnes wiec bardzo latwo rozpiac;)

Bewipo moja Lili identycznie max 30-40min ze 3x dziennie bardziej jest zainteresowana swiatem i musze ja nosic zazwyczaj bo sama saoba sie nie zajmie :/

Kingusia slodziak :D
13 lata 3 miesiąc temu #304066 przez gosia2324
Bewipo u mnie dzis to samo :(

Moje dziecko przekreca sie na boki,jak ma po co :0 jak widzi jakas zabawke , z plecow na brzuch nie ale zdarza jej sie przerzucić z brzucha na plecy :S

i juz wiem co jej sie teraz chcialo :dry: KUPE :cheer: wlasnie wysiedziala brokułową kupe :side: :S
13 lata 3 miesiąc temu #304083 przez mgielka22
A moja Lilianna dzisija pierwszy raz zjadla rosolek z makaronikiem i marchewka z pietruszka domowej roboty jestem z niej dumna :D a po tym walnela wielka kupe :D
13 lata 3 miesiąc temu #304100 przez gosia2324
Lili dzieki za linka
Rosol taki domowy?
Lili nie wolno takim dzieciakom rosołu...sa za male, rosol trzeba jesc goracy, inaczej tluszcz moze osadzic sie na zaladku, odważna jestes
13 lata 3 miesiąc temu #304113 przez mgielka22
Mgielka a nie lili :P a on prawie w ogole nei mial tluszczu zreszta to byla papka z marchewka pietruszka i makaronem a nei w formei lejacej zupy :)
13 lata 3 miesiąc temu #304115 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Mgielka a nie lili :P a on prawie w ogole nei mial tluszczu zreszta to byla papka z marchewka pietruszka i makaronem a nei w formei lejacej zupy :)

No pewnie ze MGIELKA :P
13 lata 3 miesiąc temu #304116 przez slowiczek
a makaron takie maleństwa mogą jeść ???
13 lata 3 miesiąc temu #304118 przez mgielka22
nie wiem to byl tradycyjny o glutenie nie pisalo :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia