BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #307801 przez gosia2324
iwonaNAVI napisał:

gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosia czyś Ty oszlala !!!!!!! Przeciez nasiakna i woda i tak sie dostanie do uszu i do tego jeszcze je rozsadzi jak napecznieja !!!!!!!!!!!!!!

o ja nie pomyslalam !!! to od dzis Jogo bede kapala z korkami od wina w uszach !!!! :P

No Gosia postepy :) tylko wiesz moga sie czasem ukruszyc :P

To moze takie od szampana ! :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #307803 przez iwonaNAVI
w biedronce bedzie jakis fotelik do samochodu od 9 kg za 150 zl...to drogo czy tanio? jest w ogole dobry czy to jakies badziewie? prosze o info :)

www.biedronka.pl/oferta/artykuly_przemyslowe/oferta4/
13 lata 2 miesiąc temu #307805 przez Marta M
jak dobrze wejsc do nas nawet na minutke i dowiedziec sie madrych rzeczy, jeden korek mam, musze drugie wino kupic zeby moc Majcie jutro wykapac ;);)

a u mnie odwiedzania ciag dalszy, dzis mialam przyjaciolke, jutro 7 osob :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Załączniki:
13 lata 2 miesiąc temu #307811 przez iwonaNAVI
gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

gosia2324 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Gosia czyś Ty oszlala !!!!!!! Przeciez nasiakna i woda i tak sie dostanie do uszu i do tego jeszcze je rozsadzi jak napecznieja !!!!!!!!!!!!!!

o ja nie pomyslalam !!! to od dzis Jogo bede kapala z korkami od wina w uszach !!!! :P

No Gosia postepy :) tylko wiesz moga sie czasem ukruszyc :P

To moze takie od szampana ! :silly:

Gosia :kiss: to ci dopiero mysl :lol:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307815 przez iwonaNAVI
Marta M napisał:

jak dobrze wejsc do nas nawet na minutke i dowiedziec sie madrych rzeczy, jeden korek mam, musze drugie wino kupic zeby moc Majcie jutro wykapac ;);)

a u mnie odwiedzania ciag dalszy, dzis mialam przyjaciolke, jutro 7 osob :ohmy: :ohmy: :ohmy:

Martus ja niestety nie mam ani jednego w domu...wiec poki nie kupie nie moge kapac dziecka :( to ci pech :(

Majeczka super na nocniczku...coz za opnki slodkie :)
moja niestety nie chciala sie oprzec trzeba bylo jak trzymac pod paszkami bo mi skubana odbijala sie pietami i wstawala hehe
13 lata 2 miesiąc temu #307817 przez fanka
Dziewczyny przestańcie już bo śmiejąc się dziecko sobie obudzę, ale wymyśliłyście z tymi tamponami :-)

Pati- jeszcze ja Was nie pochwaliłam, a jest za co, wszystko przygotowane ślicznie, syneczek mega przystojniak, a mama ....no no no ;-)
Oliwia- nocnikowa mina mnie rozwaliła ;-)
Natalka ślicznie zademonstrowała, że gondola już za mała, a Nadię w spacerówce ledwo widać. Mój Dawi też już w gondolę w pełnym "rynsztunku" zimowym nie wejdzie.
ludzie ja też chce jeść!!a już 2 parówki poszły na kolację, kanapka z pieczonym boczkiem, pomarańcza i marcepanowy batonik (a niecierpię marcepana).

13 lata 2 miesiąc temu #307818 przez basia89
czemu te nasze mamy takie sie robią??? my też takie będziemy ???
13 lata 2 miesiąc temu #307821 przez iwonaNAVI
Basia obawiam sie ze mozemy byc jeszcze gorsze :P
13 lata 2 miesiąc temu #307824 przez iwonaNAVI

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307826 przez fanka
Maja !!!!!!!! pączusiu uwielbiam Cię!!!!!!!!! :-) wycałowałabym każdą fałdkę!!!!
Iwona

13 lata 2 miesiąc temu #307827 przez basia89
iwona a w ogóle ile masz lat??? bo jeśli dobrze pamiętam to piszesz pracę tak jak ja
:P

oj ja to się sama siebie już boję :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307828 przez Pyśkaaaa
Oliwka :kiss: padłam :D
co do zostawiania to na godzine zostawie i sie stresuję nie lubię go zostawiać ja wogole jestem chyba nadopiekuńcza...
Dawidek :0 jaki starszaczek z ciebie :)

ja zjadłam 4 kromki z pomidorem i cebulks smsżona na patelni z oliwa z oliwek i wypiłam lampkę wina także agusia nie boj żaby i na zdrowie

Maja cieszę sie że wszystko ok :) i dlatego ja mlodego nie sadzam chodz sam sie rwie :P

gosia uduszę Cie ja nie mogę naleśnikow ani sera a mam taka chęc

Maja ale nocnikowe posiedzenie

oglądacie ten program na 1 o tatusiu co urodził dzidzie fuj... :X :X :X :X
13 lata 2 miesiąc temu #307829 przez beti
Gosia....do d z du...ą właśnie jem wztkę :D :D

Basia, nie doszła, może jutro :) i zaraz pędzę na FB :)
Hehe...dobre z tym ugotowaniem w domu i zamrożeniem na dworze :D :)

Iwona, ja to sobie jeszcze oczy zaklejam :P :P

Marta, śliczna Majeczka i śliczna firaneczka :D
A pielgrzymek gości nie zazdroszczę :ohmy:

To ja mam pomysła....zaklejmy uszy plasteliną :D :P

Fanka, to trzymamy kciuki za wynik :D :P
13 lata 2 miesiąc temu #307833 przez iwonaNAVI
Fanka ok :) to za jedna :)

Basia ja mam 21 lat ...no w pazdzierniku 22 :) i tez pisze prace zgadza sie :P
13 lata 2 miesiąc temu #307835 przez fanka
Pyśka

lecę spać, do jutra babeczki pa pa
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka