BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #307567 przez gosia2324
kasia79 napisał:

Słyszałyście, że matka Madzi domaga się przepustki na pogrzeb małej?

Slyszalam, niech idzie, ludzie ja ukamienują....
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #307572 przez gosia2324
A moja kolezanka jest w szpitalu w Krakowie, jutro ma cc, bedzie Synek :)
w domu maja 3,5 letnia coreczke :)
Zazdroszczę jej tego czasu ... :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #307573 przez kasia79
ale ona już raz ją pochowała............
13 lata 2 miesiąc temu #307588 przez iwonaNAVI
Ja bym nie mogla zostawic dziecka dluzej niz kilka dni !!! bynajmniej na razie poki co to dla mnie zbyt ciezkie
13 lata 2 miesiąc temu #307589 przez iwonaNAVI
kasia79 napisał:

ale ona już raz ją pochowała............

Kasia okropna prawda !!! az ciarki przechodza ...
13 lata 2 miesiąc temu #307591 przez Mała
Witam.
Dzieciaczki śliczne, a jak ładnie siedzą :lol:

Emi, Dawidku sto lat :kiss:

Gosia ja czasem podczytuje sierpniówki, ale o nocniku chyba nic tam nie ma :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #307594 przez kasia79
ide na barwy i emką
13 lata 2 miesiąc temu #307596 przez mgielka22
iwonaNAVI napisał:

Ja bym nie mogla zostawic dziecka dluzej niz kilka dni !!! bynajmniej na razie poki co to dla mnie zbyt ciezkie

Ivonka ale z drugiej strony co zrobic jak tu nie ma perspektywy zycia ledwo sie wiaze koniec z koncem...

Kasia ale teraz jest telefon jest skype myslisz ze tez by zapomniala??? Boje sie cholernie ale z drugiej strony mysle ze jeli to by mialo nam pomoc... pojechalabym jako technik sekcyjny tam sie sporo zarabia od 2och tys euro wzwyz, bo do opieki to tak srednio ewentualnie do dziecka i moze wtedy udalo by mi sie uzbierac na mieszkanie, bo w naszej sytuacji nikt nam nie da kredytu moj M na umowie ma najnizsza krajowa a reszte na gebe dostaje, zeby dpstac u nas kredyt musimy miec przynajmniej razem z 5 tys i umowy na czas nieokreslony juz nie mowiac o tym ze jak czytalam o tej dotacji rodzina na swoim i wyliczalam kredyt na najtansze mieszkanie to mi wychodzila splata miesieczna ok 1500zl :/
A ja jestem zdania zeby nie mieszkac ani z tesciami ani rodzicami niestety...
13 lata 2 miesiąc temu #307604 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

iwonaNAVI napisał:

Ivonka ale z drugiej strony co zrobic jak tu nie ma perspektywy zycia ledwo sie wiaze koniec z koncem...

Kasia ale teraz jest telefon jest skype myslisz ze tez by zapomniala??? Boje sie cholernie ale z drugiej strony mysle ze jeli to by mialo nam pomoc... pojechalabym jako technik sekcyjny tam sie sporo zarabia od 2och tys euro wzwyz, bo do opieki to tak srednio ewentualnie do dziecka i moze wtedy udalo by mi sie uzbierac na mieszkanie, bo w naszej sytuacji nikt nam nie da kredytu moj M na umowie ma najnizsza krajowa a reszte na gebe dostaje, zeby dpstac u nas kredyt musimy miec przynajmniej razem z 5 tys i umowy na czas nieokreslony juz nie mowiac o tym ze jak czytalam o tej dotacji rodzina na swoim i wyliczalam kredyt na najtansze mieszkanie to mi wychodzila splata miesieczna ok 1500zl :/
A ja jestem zdania zeby nie mieszkac ani z tesciami ani rodzicami niestety...

mgielka to zabierz meza i mala i wyjedzcie, utrzymasz ich i moze tam m cos znajdzie ?
13 lata 2 miesiąc temu #307607 przez monika1984lodz
Matulu ale naskrobalyscie.
Co do wozkow- to juz kiedys pisalam , ze my tez na 4 pietrze mieszkamy, ale wozek mamy w piwnicy :) narazie Emi jeszcze se w gondoli miesci :) cop do mieszkania to my mamy kawalerke 38m2 przerobiona na dwapokoje.

NAdia hihi wymieklam- wogole Cie nie widac w tym wozku :P

Natka cudownie pokazujesz jaka jjuz duza jestes ( swoja droga apropo xlanderow- to ic minusem sa male gondole)

Emi jak obudzila sie o 14 tak dopiero o 20 poszla spac.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #307608 przez Agusia83
To prawda...masakra w tej naszej Polsce...place marne...a mowia, ze niby tyle podwyzek dostalismy w ubieglym roku...teraz w ogole ciezko dostac kredyt, nie mowiac o jego splacaniu. Do tego dziwia sie, ze mlodzi ludzie nie decyduja sie w miare szybko na dzieci albo przystaja na 1 gora 2-ce...a co za socjalke mamy?Do tego macierzynski krotki, a jak juz ktos chcialby pojsc na wychowawcze, to tzreba sie liczyc z tym, ze nie dostaniemy wowczas ani grosza...tak samo mysla, ze ludzie polakomia sie na 1000zl becikowego...a co to jest? raptem na lozeczko i troche wozka...a co z reszta? ciuszki, pampersy..kosmetyki? popi....lony kraj
13 lata 2 miesiąc temu #307613 przez mgielka22
EHhh szkoda gadac...

Gosia fajnie by bylo gdyby nie fakt ze moj M nienawidzi tego jezyka :P
13 lata 2 miesiąc temu #307614 przez iwonaNAVI
Mgielka Gosia ma racje jak bym miala taka sytuacje wyjechalabym z rodzina. Nie wiem jak wy ale ja bez rodziny daleko bym nie wytrzymala
13 lata 2 miesiąc temu #307615 przez iwonaNAVI
13 lata 2 miesiąc temu #307616 przez maja1982
w końcu jestem idę was nadrabiać gaduły :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia