BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #319936 przez maja1982
Fajny:) dzięki za linka!!!
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #319941 przez Agusia83
Maju, widzialam tez o wiele fajniejsze, tylko drozsze,
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
jak przygotuje do obiadu to podesle Ci jeszcze linki
13 lata 2 miesiąc temu #319945 przez maja1982
spoko nie pali się!wiesz jak pół roku nie wywołałam zdjęć karolka to kolejne kilka dni nas nie zbawi ;)

zupka karolka ugotowana - króliczkowa :dry:

ide bo lolo się obudził
13 lata 2 miesiąc temu #319947 przez Pyśkaaaa
witam :)
wczoraj bylismy na szczepieniu... nadroboiłam ale nie pamietam co miałam komu napisać...
a więc po krótce.
Mała pewnie że wam buty bedą potrzebne :D
Julia nasza Kochana synowa a jaka jej mama laska :)
Dawidek jaki wyluzowany
Kacpi trzymam kciuki

Franek dzis spał do 9 :P wszystko wraca do normy...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319964 przez Agusia83
Kupilam godzine temu 3 albumy u jednego sprzedawcy i wlasnie dostalam maila, ze towar zostal wyslany :silly: super :) to jutro juz bede miec.

Pyskaa, troszke Ci zazdroszcze :laugh: super sa takie przygotowania, tyle, ze jest teraz Franus...a z kim go zostawiacie? Oby udalo Wam sie wszystko zalatwic!
13 lata 2 miesiąc temu #319978 przez iwonaNAVI
Jestem :) mysle ze wrocilam na dobre :) zly humor odszedl w sina dal :)

U nas noc standard od 20 do 8 rano sen :) potem mleczko i wspolne zabawy w maminym lozku do 10 :) powiem wam szczerze ze przez to jak Oliwia plakala i marudzila bo bolal ja brzuszek docenilam to jak jest taka grzeczna :) i naprawde podziwiam kobiety ktore maja dzieci marudy i daja sobie rade nie zalamuja sie :)

Megi ale z was slicznotki :) a podobne ohoho :) i chwal sie chwal swoja corka:) moja niestety tylko co minute na brzuszek sie przewraca i za chwile krzyk bo nie wie jak wrocic :P

Dawidzio moj ulubiony elegancik :) masz tak niesamowite oczka ze nie wiem nawet jak je okreslisc :P

Mala dasz rade kto jak kto ale Ty chyba zawsze dasz rade i do tego nie narzekasz :) szacuneczek :)

Pati jejku zal mi Kacpiego ale juz lepiej to dobrze :) i bedzie jeszcze lepiej :) i w mig zwalczy to chorobsko

Gosia ja niestety sie nie pisze chociaz bardzo bardzo bym chciala :( ale niestety to zbyt daleko :( prawie 2 koniec Polski...ale bede z Wami duchem :)
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #319995 przez Mała
Iwonka jak uszy Oliwki? Mój m się tak napalił, że chyba pod koniec tygodnia też Ola będzie zakolczykowana.
A ja narzekam niestety :dry: , to tylko Gosia twardziel i nie marudzi na Jagodę :lol:

Pati fajnie,że Kaceperek już lepiej. Może to tylko jednodniowa gorączka,pamiętasz Ola też miała taki wybryk.

Monia trzymam kciuki za szczepionkę.

Pyśkaa do 9 :ohmy: Zazdraszczam buuu
13 lata 2 miesiąc temu #320001 przez fanka
Iwonka dobrze, że już jesteś i , że Oliwcie wróciła do dawnej "formy" !i dziękuję za komplementy w imieniu Dawidka :-)
Pati- ciężka noc za Wami ale najważniejsze, że Kacperkowi lepiej.
Mała- powodzenia na szczepieniu, może dzieci Cię zaskoczą i obejdzie się bez płaczów??

13 lata 2 miesiąc temu #320002 przez pati-m
Mała - to raczej ta trzydniówka bo teraz śpi z gorączką.

allegro.pl/okazja-cenowa-duza-piekna-mat...110-i2162582891.html - może komuś się spodoba, bo ja szukam jakiś fajnych puzzli na podłogę.
13 lata 2 miesiąc temu #320019 przez gosia2324
Mała napisał:

Iwonka jak uszy Oliwki? Mój m się tak napalił, że chyba pod koniec tygodnia też Ola będzie zakolczykowana.
A ja narzekam niestety :dry: , to tylko Gosia twardziel i nie marudzi na Jagodę :lol:

Pati fajnie,że Kaceperek już lepiej. Może to tylko jednodniowa gorączka,pamiętasz Ola też miała taki wybryk.

Monia trzymam kciuki za szczepionkę.

Pyśkaa do 9 :ohmy: Zazdraszczam buuu

Tak twardziel :) :S
13 lata 2 miesiąc temu #320034 przez kasia79
Moje dziecko dzisiaj istny diabeł, nawet obiadu nie mogę ugotować, ciągle chce być na rękach
13 lata 2 miesiąc temu #320075 przez Agusia83
A moje dziecko spi :laugh: tyle, ze juz godzine, a ja dopiero teraz ogarnelam obiad, powiesilam pranie i zapodalam kolejne...znajac zycie, zaraz obudzi sie krolewna i powie, mamo, bawmy sie, jestem glodna, przewin mnie :silly:

Fanka, swietny pomysl :laugh:

A ja zywcem zapomnialam,
zastanawiam sie czy cos mu kupic...niby umawialismy sie, ze nie robimy zadnych imprez, no bo nas troche przycisnelo z kasa...jedynie ciacho i kawa...ale sama nie wiem...
13 lata 2 miesiąc temu #320089 przez slowiczek
moje dziecko też śpi a ja znowu jem tą moją ogórkową :S

13 lata 2 miesiąc temu #320100 przez monika1984lodz
Slowiczku podziel sie!!!

Pati i Kacperek :kiss: :kiss: :kiss:

Kasia moja miala wczoraj to samo.

Mala jak tam szczepienie??
U mnie masakra- normalnie to babsko w tej pzychodni to z laska tam pracuje eh... ta wbila Nunce te igly , ze az mnie bolalo :( nie moglam jej pol godziny uspokoic.Nie dosc, ze punkt szczepien czynny tylko godzine i tylko trzy dni w tygodniu to one pretensje maja, ze tyle dzieci przychodzi!!!!! no szok.Pania doktor to osobiscie podziwiam, bo biedna jest sama na cala przychodnie i ogarnia zdrowa i chora strone ....
Nunka wazy 7150 i ma 65,5 cm :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #320110 przez fanka
Monika no faktycznie masakra, u mnie Pani od szczepień jest rewelacyjna, strasznie sympatyczna, zawsze uśmiechnięta, do dzieci po imieniu mówi zawsze, chwali, przytula. A lekarzy jest kilku , i codziennie są osobne dyżury dla dzieci chorych a osobno dla zdrowych np ze szczepieniami i między jednymi dyżurami, a drugimi jest np 30 min przerwy żeby na korytarzu nie miały ze sobą styczności.

Mój Dawid zjadł dziś drugi raz obiadek z mięskiem (królikiem) i tak wpierdzialał, że aż się trzęsł, norma;nie między łyżeczkami jakby jakiś drgawek dostawał tak wyciągał rączki i się trzęśł po jeszcze, a jak się skończyło to ryk, że dobrą chwilę musiałam uspokajać.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia