BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 3 miesiąc temu #532634 przez Ania14.09
Chciałam jeszcze o WOŚP. Napisałam długo,ale wszystko się skasowało. Mnie nie interesuje ile zarabia z tego Owsiak i jego pomagiery :) Jednak skoro państwo nie jest w stanie zagwarantować odpowiedniego sprzętu? Oni jednak pomagają? Ile dzieci uratowali? dzieki orkiestrze? Tak naprawdę tylko ich fundację "widać", żadne inne
Hanias zdjęcie naprawdę cudne

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #532877 przez Nan

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 3 miesiąc temu #532891 przez czajusiątko
My też już po wizycie. Pani dr osłuchała Oliwkę, powiedziała, że wszystko w porządku i rozwiała nasze wątpliwości. Oliwia waży 6700, czyli przez 2 tyg przybrała pół kg :)

12 lata 3 miesiąc temu #533009 przez MADZIA7
u nas dzis jakis koszmarny dzien, nie wiem czy po wczorajszym szczepieniu,od 10 nosze mala na rekach, stale sa placzki, o lozeczku, macie czy fotrliku nie ma mowy, teraz usnela na chwile przy piersi, padam juz, a my znow same do wieczora :( moze uda sie mezowi wrocic chwile wczesniej, to chociaz sie do sklepu przejde i przewietrze.

12 lata 3 miesiąc temu #533066 przez patys
madzia na pocieszenie moje maleństwo dzis też marudne i też dwa razy go usypiałam na rękach:)teraz juz sie budzi spał całe 20 minut:)a dzis ogólnie dwa razy po 30 minut:)

12 lata 3 miesiąc temu #533115 przez 26joanna
Cześć dziewczyny :)
Dokładnie rok temu dowiedziałam się że zostanę drugi raz mamusią a dzisiaj mój synek ma 4 miesiące i 2 dni :)
Dzisiaj byliśmy wyrabiać paszport dla Jasia i na całe szczęście był grzeczny ( hmmm on jest ogólnie grzeczny - odpukać :P )od wczoraj "gada" jak najęty :P za to w nocy budzi się z dziwnym płaczem ( 2 noce z rzędu) i muszę go obudzić i dopiero przystawić do piersi i wtedy zasypia spokojnie :unsure: ale za to karmiłam go tej nocy tylko raz :woohoo:
My też wspieramy WOŚP i mnie też nie interesuje ile % idzie naprawdę dla dzieci bo skoro to widać to znaczy że sporo :laugh: Ale np. nie daję na żadne fundacje które np . sprzedają książeczki , malowanki itp bo od każdej złotówki idzie nie całe 10 gr dla dzieci ( chyba nawet nie całe) .

12 lata 3 miesiąc temu #533198 przez hanias
U mnie też dziś płaczliwy dzień, ale nie dziwię się mojej maleńkiej bo sama jestem jakaś rozkojarzona i boli mnie do tego głowa. Spała dziś 2 razy po 45 minut a reszta dnia to noszenie na rekach. teraz była kąpiel i padła ze zmęczenia. A i jeszcze wysylam sms na fundację TVN i zbieram plastikowe nakrętki bo to nic mnie nie kosztuje a moze komuś pomóc to czemu nie :)

12 lata 3 miesiąc temu #533218 przez hanias
A i jeszcze jedno z Klubu Mustela wysłałam meila o przesłanie próbek i dziś otrzymałam wiadomość o przesłaniu adresu bo mają mi coś przesłać :laugh: Z hippa już dostałam i z neste też. A wy coś już dostałyście?

12 lata 3 miesiąc temu #533240 przez andra88
ostatio Adaś był mega maruda, a dziś patrze i ma 2 ząbki na dole :laugh: :laugh: :laugh:
ja dostałam z hippa, a wysłałam jeszcze do bobovity- ale jeszcze nic nie przyszlo. a mozesz mi podac str na nestle bo nie moge znaleźć, dzięki :)

12 lata 3 miesiąc temu #533244 przez andra88
ostatio Adaś był mega maruda, a dziś patrze i ma 2 ząbki na dole :laugh: :laugh: :laugh:
ja dostałam z hippa, a wysłałam jeszcze do bobovity- ale jeszcze nic nie przyszlo. probowalam tez go gerbera ale cgyba oni nie wysylaja. a mozesz mi podac str na nestle bo nie moge znaleźć, dzięki :)

12 lata 3 miesiąc temu #533252 przez hanias
musisz wejść na www.zdrowystartwprzyszlosc.pl/ i zarejestrować się.

12 lata 3 miesiąc temu #533266 przez kasia7775
Ja popieram WOŚP, bynajmniej widać ich pomoc. Zawsze coś tam wrzucę :)

Hanias zdjęcie rewelacyjne. Koleżanka ma oko, no ale i modelka super :)
Ja dostałam tylko ulotki z Nestle i próbki mleka z Hippa.
A, i ciągle SMSy premium z tego niebieskiego pudełka, które w szpitalu dostałam.
Nakrętki też zbieram i szkoły syn zanosi.

Chasiami podejrzewam, że Oliwier spokojnie dogoni twoją wagę z roczku :P

Oliwier ślini się niemiłosiernie, zakładam mu śliniaki i po pół godzinie ma cały przesiąknięty.

andra88 gratuluję ząbków :)

12 lata 3 miesiąc temu #533271 przez andra88
zarejestrowałam się ale jestem chyba ślepa bo tego nigdzie nie widzę :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #533321 przez andra88
zakręcona jestem hehe no już widzę że przy rejestrowaniu zaznaczyłam że chce otrzymać broszurki i produkty :lol: :lol: :lol:
a zapomniałam Ci hanias podziękować za linka :silly: więc dzięki bardzo :lol:
kasia7775 dziękuje :) Twój chyba też ma ząbki o ile mamusiek nie pomyliłam :lol: :lol: bo nie czytam Was na bieżąco ;)

12 lata 3 miesiąc temu #533344 przez kasia7775
Andra nie pomyliłaś, Oliwier ma już dwa :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka