- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #227585 przez megi2501
Fifik jest niesamowity
Ale żywe dziecko 
Dziewczyny
Właśnie mała mi ochrypła
Nie wiem, co się stało, bo od rana było ok
Teraz zaczęła płakać i ma chrypę
Ale nie ma gorączki, ani innych objawów. Nie płakała też na tyle, aby gardełko zedrzeć

Dziewczyny

Temat został zablokowany.
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #227627 przez katy25
Hey dziewczynki
trochę sie nie odzywałam ale podglądam Was systematycznie
W tym tygodniu siedziałam praktycznie cały czas nad swoją pracą bo mam czas do końca listopada aby ja oddac. W grudniu mam zamiar sie bronić
U nas wszystko ok:)
Sami rośnie jak na drożdżach, tylko odkładam za małe ubranka...
Ostatnio mieliśmy dwie gorsze noce ale na przykład dziś noc była boska wyspałam się elegancko:)
Byliśmy juz na bioderkach z USG wszystko ok, ale mały ma przepukline pępkową. Czekam aż skończy 3 mce i bedziemy chodzić na basen:)
Lekarz sama mi to zaproponowała chociaż z Ines chodziłam jak miała skończone 3 mce i było super!
Nadal karmie piersią, pokarm jak narazie mam z czego sie bardzo ciesze bo jest to dla mnie mega wygodne. Gdzie z nim nie jestem to wyjmuje cyca i nie denerwuje sie.
Sami uwielbia sie myć - czy włosy czy reszta uwiwlbia. Krzyczy jak go klade juz na reczniku:)
Jutro mamy szczepienie, ale najpierw chce zeby go obejrzeli dokładnie bo jakis katarek sie od niego przyplatał...
Z racji tego, że juz dawno mnie nie było pozwoliłam sobie wstawic fotki:)
moje dwa szczęscia
żabka
z mamusia
z Ineską
trochę sie nie odzywałam ale podglądam Was systematycznie
W tym tygodniu siedziałam praktycznie cały czas nad swoją pracą bo mam czas do końca listopada aby ja oddac. W grudniu mam zamiar sie bronić

U nas wszystko ok:)
Sami rośnie jak na drożdżach, tylko odkładam za małe ubranka...
Ostatnio mieliśmy dwie gorsze noce ale na przykład dziś noc była boska wyspałam się elegancko:)
Byliśmy juz na bioderkach z USG wszystko ok, ale mały ma przepukline pępkową. Czekam aż skończy 3 mce i bedziemy chodzić na basen:)

Nadal karmie piersią, pokarm jak narazie mam z czego sie bardzo ciesze bo jest to dla mnie mega wygodne. Gdzie z nim nie jestem to wyjmuje cyca i nie denerwuje sie.
Sami uwielbia sie myć - czy włosy czy reszta uwiwlbia. Krzyczy jak go klade juz na reczniku:)
Jutro mamy szczepienie, ale najpierw chce zeby go obejrzeli dokładnie bo jakis katarek sie od niego przyplatał...
Z racji tego, że juz dawno mnie nie było pozwoliłam sobie wstawic fotki:)
moje dwa szczęscia

żabka

z mamusia

z Ineską

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #227651 przez Marta M
Wow Katy, ja mam fioła na punkcie Twoich dzieciaków, mogłabym na nie patrzeć i patrzeć..są przepiękne 
A u nas jak nie skok to nie wiem co sie z mala dzieje, nic tylko od dwoch dni ryczy jak najeta i wogole sie tym nie meczy, nic nie uspokaja, a mnie wlosy deba staja jak ja slysze

A u nas jak nie skok to nie wiem co sie z mala dzieje, nic tylko od dwoch dni ryczy jak najeta i wogole sie tym nie meczy, nic nie uspokaja, a mnie wlosy deba staja jak ja slysze

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #227707 przez gosia2324
A ja znow witam sie jak juz trzeba isc spac !
Caly dzien poza damem, u jednych i drugich rodzicow.
Teraz dzieci juz spia i ja tez juz padam a jest dopiero 20,00.
Katy nie znikaj na tak dlugi
Pisz co u Was slychac, zdjecia dzieci cudne!!!!!
Marta moja Jagodka placzę zawsze przed wieczornym zaśnięciem i tez wyc mi sie chce bo nie wiem czemu tak sie dzieje i nie potrafie jej pomoc
Moj maz jutro idzie na 14.00 do pracy i wroci w srode
i caly listopad taki ma, dzien w domu i 2 w pracy !!!!!!
ech ....
Caly dzien poza damem, u jednych i drugich rodzicow.
Teraz dzieci juz spia i ja tez juz padam a jest dopiero 20,00.
Katy nie znikaj na tak dlugi

Pisz co u Was slychac, zdjecia dzieci cudne!!!!!
Marta moja Jagodka placzę zawsze przed wieczornym zaśnięciem i tez wyc mi sie chce bo nie wiem czemu tak sie dzieje i nie potrafie jej pomoc

Moj maz jutro idzie na 14.00 do pracy i wroci w srode

i caly listopad taki ma, dzien w domu i 2 w pracy !!!!!!
ech ....
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #227771 przez Agusia83
Hejka...Dzis Emilka przeszla sama siebie...spala jedynie od 9 do 12...gdzie juz ja musialam budzic...a pozniej przez reszte dnia miala kilka 10 minutowych drzemek i tyle...przed 20 po kapieli i papnku zasnela...mam nadzieje, ze z racji tego braku snu Emilka bedzie miala pieknie przespana noc...
A ja znow swoje...dalej martwie sie jej kupami...nie widze konca tej zieleni i zastanawiam sie czy jutro nie pojade do szpitala....skoro dr w przychodni nie moze sie wyznac czym to moze byc spowodowane...
Gosia, ja tez jestem juz padnieta...oczy mam na zapalkach...zaraz sie myje i chyba ide nynac...w TV jak zwykle w niedziele wielkie "G"...
Katy, sliczne sa Twoje dzieciaki....Gosia ma racje, nie opuszczaj nas na tak dlugo i czesciej pokazuj pociechy
P.S. z Ciebie to niezla laska 
Marta dzis Emisia tez czesto ryczala..nie wiedzialam juz o co chodzi...byla przewinieta, nakarmiona, bus byl miekki...lezala kolo mnie, pokazywalam jej zabawki..momentami byla usmiechnieta i zadowolona a nagle zaczynala plakac...i co robila mama?Brala na rece...kurcze, ja chyba ja tak nauczylam....no i babcia....
A ja znow swoje...dalej martwie sie jej kupami...nie widze konca tej zieleni i zastanawiam sie czy jutro nie pojade do szpitala....skoro dr w przychodni nie moze sie wyznac czym to moze byc spowodowane...
Gosia, ja tez jestem juz padnieta...oczy mam na zapalkach...zaraz sie myje i chyba ide nynac...w TV jak zwykle w niedziele wielkie "G"...
Katy, sliczne sa Twoje dzieciaki....Gosia ma racje, nie opuszczaj nas na tak dlugo i czesciej pokazuj pociechy

Marta dzis Emisia tez czesto ryczala..nie wiedzialam juz o co chodzi...byla przewinieta, nakarmiona, bus byl miekki...lezala kolo mnie, pokazywalam jej zabawki..momentami byla usmiechnieta i zadowolona a nagle zaczynala plakac...i co robila mama?Brala na rece...kurcze, ja chyba ja tak nauczylam....no i babcia....
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany