- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254401 przez Pyśkaaaa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a dzisiaj jedziemy do rodziców moich bo moj K. wyjechał na 3 dni
a ja sie boje spac sama w nocy dzisiaj myslalam ze umre...
a i do tego wszystkiego młody ma skazę białkowa i juz wogole nie wiem co mam jeśc
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a dzisiaj jedziemy do rodziców moich bo moj K. wyjechał na 3 dni
a i do tego wszystkiego młody ma skazę białkowa i juz wogole nie wiem co mam jeśc
Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254409 przez mgielka22
Witam sie i ja wlasnei mala zasnela wiec mam chwile spokoju.
Ojjj Pyska wiem cos o tym przede wszytskim ksiadz nei ma prawa odmowic dziecku chrztu tak jest nawet gdzies zapisane!!!
Dzieciaczki

Pati zdrowiej tam <tule> pamietaj zawsze przy antybiotyku bierzcie oslonowo dicoflor!!! Bo antybiotyk niestety zostaje w organizmie i robi kuku...ehh wiem cos na temat grzybicy ostatnio moj M bardzo madry usiadl w pracy na kiblu <głupek> i przyniosl mi syfa grrr naszczescie mialam jeszcze swietna masc co mi od razu pomogla i jemu tez bo dostal jakiego parcha i tlumacz tu chlopu ze sie na malysza wszytsko robi albo podklada tone papieru!!!
Ojjj Pyska wiem cos o tym przede wszytskim ksiadz nei ma prawa odmowic dziecku chrztu tak jest nawet gdzies zapisane!!!
Dzieciaczki
Pati zdrowiej tam <tule> pamietaj zawsze przy antybiotyku bierzcie oslonowo dicoflor!!! Bo antybiotyk niestety zostaje w organizmie i robi kuku...ehh wiem cos na temat grzybicy ostatnio moj M bardzo madry usiadl w pracy na kiblu <głupek> i przyniosl mi syfa grrr naszczescie mialam jeszcze swietna masc co mi od razu pomogla i jemu tez bo dostal jakiego parcha i tlumacz tu chlopu ze sie na malysza wszytsko robi albo podklada tone papieru!!!
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254413 przez megi2501
Pysia-ja zauważyłam, że mojego zięcia z mamusią brak
Stęskniłyśmy się za Wami. Franusia, tak dawno zdjęć nie było. Pewnie to też powód złego humoru dwa dni temu mojej Julci 
Powodzenia z załatwianiem
Oby wszystko się ułożyło 
Mała Olcia czadersko się śmieję
Śmiałam się razem z Twoim malcem 
Nuneczka świetnie wygląda w takim wielkim łożu
Beti moja śpi po 40 minut 4 razy w dzień + spacer 2h (tam śpi około 1,5h).
Powodzenia z załatwianiem
Mała Olcia czadersko się śmieję
Nuneczka świetnie wygląda w takim wielkim łożu
Beti moja śpi po 40 minut 4 razy w dzień + spacer 2h (tam śpi około 1,5h).
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 4 miesiąc temu #254426 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pysia to wspolczuje bardzo eh... nic tylko problemy robia.I wiem, ze ktoras z Was pisala,ze ksiadz ma prawo odn=mowi jak sie nie ma slubu ale ja sie z tym nie zgadzam.Bo istnieja ludzie nie wierzacy w instytucje malzenstwa, ale chca zeby ich dziecko bylo ochrzczone.I moim zdaniem maja do tego jaknajwieksze prawo
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254429 przez Pyśkaaaa
dziewczyny po prostu jestem wszystkim zmęzona jak to się mowi osłabienie materiału i nie chce tu wprowadzac mego okrutnego nasroju bede sie odzywać jak mi bedzie lepiej... a tymczasem podczytuje was i wspieram :*
Megi a nasza synowa przesłodka :* i chyba sie z Franusiem zmówili z marudzeniem
Megi a nasza synowa przesłodka :* i chyba sie z Franusiem zmówili z marudzeniem
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254437 przez mgielka22
Ehh takiemu maluszkowi nigdy sie nei odmawia to po pierwsze po drugie pierwsze slysze o jakis kursach!!! Jak ja bylam zalatwiac chrzest to ksiadz kazal byc pol godz wczesniej z kartkami ze sa wierzacy i tyle!!! Glupota widac co ksiadz to obyczaja niektorzy sa na maxa jebnieci!!! Wspolczuje i podejrzewam ze wszytskie jestesmy padniete szczegolnie te co w nocy wstaja
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254446 przez magda79
Pati zdrowiej jeszcze trzy dni i będzie lepiej dasz radę dzielna kobieto!!!!!!!!!!!!!!
Pyśka będzie dobrze!!! U nas jest tak, ze dzwoni się i sekretarka wpisuje termin chrztu i ona lub pastor dzwonią w tygodniu przed i umawia się na spotkanie - pastor przyjeżdża do domu jest krótkie spotkanie, spisuje dane dziecka, rodziców, rodziców chrzestnych - Ci składają podpisy w takiej wielkiej księdze.Potem ksiądz opowiada co i jak w kościele i jaka jest rola rodziców i rodziców chrzestnych...ogólnie spoko.
i nie ma żadnych opłat administracyjnych:) według uznania do skrzynki się wrzuca i to jest dar na kościół.
Pyśka będzie dobrze!!! U nas jest tak, ze dzwoni się i sekretarka wpisuje termin chrztu i ona lub pastor dzwonią w tygodniu przed i umawia się na spotkanie - pastor przyjeżdża do domu jest krótkie spotkanie, spisuje dane dziecka, rodziców, rodziców chrzestnych - Ci składają podpisy w takiej wielkiej księdze.Potem ksiądz opowiada co i jak w kościele i jaka jest rola rodziców i rodziców chrzestnych...ogólnie spoko.
i nie ma żadnych opłat administracyjnych:) według uznania do skrzynki się wrzuca i to jest dar na kościół.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
14 lata 4 miesiąc temu #254447 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Megi bedzie chciala- trzymam za to kciuki
Nuna spi od 12:30
Nuna spi od 12:30
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
14 lata 4 miesiąc temu #254475 przez Mała
Pyśkaaa tulę. Tego księdza to z kosmosu macie, u nas też żadnych kursów nie chcą, tylko zaświadczenie, że chrzestni mają chrzest i bierzmowanie.
Pati no ja to wiem, że po antybiotykach można mieć grzybicę. Ja rzadko biorę, ale jak już to mam grzybicę intymną
. Mój Kamil za to dostaje receptę na antybiotyk i od razu na lek na grzybicę. Jeszcze chwila i dobrze będzie. 
Megi trzymam kciuki, żeby mała załapała cycucha.
Ja pochwaliłam Olę, że ładnie śpi to mam. Taką histerię dzisiaj urządziła, że głowa mała, myślę,że ze zmęczenia, bo teraz od 13:30 śpi (a jest 16:30).
Pati no ja to wiem, że po antybiotykach można mieć grzybicę. Ja rzadko biorę, ale jak już to mam grzybicę intymną
Megi trzymam kciuki, żeby mała załapała cycucha.
Ja pochwaliłam Olę, że ładnie śpi to mam. Taką histerię dzisiaj urządziła, że głowa mała, myślę,że ze zmęczenia, bo teraz od 13:30 śpi (a jest 16:30).
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #254482 przez megi2501
I nie chce już butelki. Pochwaliłam ją i walka trwa. Dwie porcje się udało zgodnie z godzinami karmień, a teraz nie i koniec. Pluje nią i się na mnie wkurza.
Mam nadzieję, że chodź później się uda.
Mała nie wiesz, że dzieci się nie chwali
Mała nie wiesz, że dzieci się nie chwali
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona