BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 7 miesiąc temu #268018 przez fanka
3. z mamą
Załączniki:
Temat został zablokowany.
14 lata 7 miesiąc temu #268020 przez magda79
a...i byłam dzisiaj na zakupach - dla Domcia kupiłam np zestaw trzech body za 10zł, piżamkę za 10zł, swetr też za 10zł, dalej jeszcze body z dł i krótkim rękawem ale już troszkę droższe komplet dwóch za 19zł przecenione z czterdziestu pare

a dla mamusi golf czerwony i spodenki czarne do kozaków :lol:

to się pochwaliłam.............
14 lata 7 miesiąc temu #268031 przez monika1984lodz
Dawid super chlopak :) a stroj balwanka wymiata :) Fanka wygladasz super :)

Magda ale fajnie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 7 miesiąc temu #268032 przez magda79
fanka super bałwanka macie w domku :kiss:

a ja już powoli też zmykam bo padnięta jestem :laugh: dobrej nocki i do juraaaaaaaaaa
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #268044 przez Agusia83
Magda, jaka masz rozspiewana corcie :laugh: widac, ze sie bardzo przejela swoja rola :laugh: Ale sie nakupowalas :silly: ja tez chce tyle ciuszkow..

Mala...wspolczuje...

Fanka, Twoj synus to cala mama :laugh: kochany balwanek.

Monia, Nunka pieknie siada,...juz za niedlugo bez naszej pomocy :lol:

Slowiczku, widzisz...juz Natalka ma piekne, zdrowe oczko...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
14 lata 7 miesiąc temu #268048 przez Marta M
slowiczku ja tez jestem cierpliwa, nie lubie jak szybko czas niegnie i tez uwazam ze na wszystko jest odpowiedni czas, zreszta juz Wam to tutaj pisalam pare miesiecy temu...:)

Nunka :)

Agus powodzenia u fryzjera :) I czekamy na fotki

A Lili pisala ze Jasio chory..

maja ale sie usmialam z tego: gada do butelki, mysli ze nowa zabawka, haha

a mojej co sie nie da wszystko bierze do buzi, herbate rumiankowa, z kopru, sztuczne mleko, smoczek, zabawki, moje palce a nawet sprobowala wczoraj mydla, nie zdarzylam oplukac raczek i ta pac do buzi..;)

Maja u nas ciagle co 3 godziny karmienie nocne, rzadko ale zdarzy sie jej 6godzinna drzemka ;) I jak u Jagodki: pierwsza po kapieli, potem juz nie, nad ranem nawet co 1,5 godziny, znaczy standard: 6, potem 7:30...

Basiu to super, ze juz taki duzy :)

Mała :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My tez mamy pozeratora dolnej wargi, kilka dmi temu to miala ja az siwa...ale Nunka slodka minke strzelila, kochana..a co do imion to wiecie ze ja mojemu mezowi jeszcze nigdy po imieniu nie powiedzialam...i on mnie tez..smiejemy sie ze jak Maja bedzie pisac wypracowanie w szkole napisze: Moja mama ma na imie MYSZA a tata SLONCE, ahah

Magda super :):)

rozmowy z tata najlepsze :)

My jutro na EEG na 17, musi spac 40 minut od rownej 17tej, ciekawe jak my to zrobimy??
14 lata 7 miesiąc temu #268050 przez iwonaNAVI
Dawidek jaki przystoniak :)
a Majeczka super widac ze przejeta rola a tobie Madzia zazdroscimy zdolnej coreczki :)
14 lata 7 miesiąc temu #268051 przez monika1984lodz
Mrtus u nas podobnie, zadko do siebie po imieniu mowimy :)

Agus wygladasz super :)
Po slubie tez sie obetne - chociaz nie wiem czy do slubu mi jakies wlosy zostana

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 7 miesiąc temu #268052 przez Marta M
Agus mnie sie bardzo podoba Twoja nowa fryzurka :)
14 lata 7 miesiąc temu #268058 przez iwonaNAVI
Agusia sexowna fryzurka :)
14 lata 7 miesiąc temu #268062 przez monika1984lodz
Dobrej nocy dziewuszki :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 7 miesiąc temu #268066 przez Agusia83
Dziekuje Wam bardzo :laugh: jutro jak zapodam make up..bedzie ladniej...chociaz mezowi i tak sie podoba :laugh:

Ja tez zmykam do lozka...Emisia zasnela o 21:30....a dzis miala niezle spanko...pobudka o 8...spadnko od 9-11...a pozniej o 12:30-13-15 i od 16-19....niezle, co? :laugh: oby teraz spala cala noc...wczoraj pierwsza pobudke miala o 4:40 :laugh: prawie 9h ciurkiem przespala...kochana dziewczynka
14 lata 7 miesiąc temu #268069 przez iwonaNAVI
a ja gram z mezem na kurniku :P on w 1 pokoju ja w 2 :P
14 lata 7 miesiąc temu - 14 lata 7 miesiąc temu #268074 przez slowiczek
Agusia - bardzo ładne cięcie :) miałam kiedyś podobną grzywkę :)

Marta - pamiętam, że o tym pisałaś :) :kiss: ja ok, nie mogłam się doczekać aż Natalka się urodzi ale teraz jak już jest nie mam żadnego ciśnienia, cieszę się każdym dniem, niech się wszystko dzieje w swoim tempie.....chyba pierwsza zostaniesz ponownie mamą :lol:

Monia - dzięki :kiss: wstawię tu to zdjęcie z fb jak uda mi się je zmniejszyć bo coś mi nie chce to chodzić :(

Fanka - no Dawidek bardzo do Ciebie podobny :) na pewno macie takie same nosy :lol:

iwona - w co grasz ????? ja kocham literaki :lol:

Nuneczka :kiss:

moja dziecina dopiero poszła spać.........ciekawe kiedy znowu powróci do normalnego trybu :S
14 lata 7 miesiąc temu #268080 przez pati-m
Witam znów :)
Mój dzidziol śpi. Kurczę, czy wasze skarby też takie roztrojone przez te święta? Niby kąpalismy i kładliśmy go o stałych godzinach jak zawsze, ale mam wrażenie że Kacper nie doszedł jeszcze do siebie po tych świętach. :dry:

Ja jak pisałam wcześniej też byłam na zakupach i kupiłam sobie kozaki. Trafiłam na wyprzedaż i zaszalałam bo fundnęłam sobie na 9cm szpilce. Mąż zachwycony :lol: I nawet nie marudził po co mi kolejna para butów, hihihi :silly:

Iwonka - Ty normalnie wpakowałaś tą marchewkę do pojemniczka na lód, ale ona była ugotowana tak? Czy ja coś pomieszałam? A potem jak ją będziesz rozmrażać i podgrzewać? Proszę o radę, bo widzę że super patent wymyśliłaś i chętnie bym skorzystała :)

Monia - Emilka CUDOWNA!!! I strasznie silna z niej dziewczynka! Zazdroszkę tak po cichu, po mój Kacper to troszku leniuszek w tej kwestii :silly: No, ale wszystko w swoim czasie :)

magda - gratuluję dumna mamusiu :) Super fotki :)

Dawidkowy bałwanku - buziak od cioci :kiss:

Agusia - super fryzurka!

Martuś - uśmiałam się z tego wypracowania Majeczki i imion rodziców :lol: Trzymam kciuki, żeby jednak malutkiej udało się usnąć w czasie badania.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia