- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...

Basia i ile wazy Damian ? Jak po szczepieniu, my mamy juz ostatnia skojarzona 11go
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29

Ola też nie lubi leżeć na brzuchu, ale tak jak dziewczyny piszą przy każdej okazji myk na brzuszek, a jak zaczyna płakać to ją nie męczę. Rehabilitantka Kamila mówi, że wystarczy jak dwa razy uniesie głowę to jest duży wysiłek dla dziecka, a tak kilka leżeń na brzuchu to się uzbiera tych uniesień. Kiedyś się przekręcała na plecki, a teraz już tego nie robi, chyba zapomniała.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011

Wpadla dzis do mnie mama no i pojechalismy na male zakupy do Tesco...mala pod koniec zrobila taka kupe ze trzeba bylo szybko isc do wc

kupilam jej troche sloiczkw, soczkow i kaszek

i fajny zestaw talerzyk, miseczka,kubeczek i sztucce

i dalam jej dzisiaj tyci marchewki bardziej do polizania a reszte zamrozilam w kostach (w tym czym mrozi sie kostki do lodu

wiecie z tym karmieniem to roznie bywa jak bym karmila tylko piersia raczej nic wiecej bym nie podawala ale niestety moja je tylko MM wiec wiecej witaminek napewno jej nie zaszkodzi pomalutku powolutku

Basia powodzenia w starciu z lekarzami i oby maly nie plakal
Pati z ta ryba i pasztetem to skandal !!!!!!!!
Dziewczyny jezeli wasze dzieciaki nie lubia lezec na brzuszku sprobujcie na swoich kolanach i podlozyc swoja reke tak pod paszki u mnie to super dzialalo

Gosia super a jakiej herbatki? jaki smak?
megi super ze usg ladnie wyszlo a jutro tez wyniki wyjda dobrze napewno
Nunka silaczka mala

Gdzie jest Beti???!!!!!!!!!!!!
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
- Otrzymane podziękowania: 5

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

No emisia wyszla szalowo

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Witam sie dopiero teraz
Wpadla dzis do mnie mama no i pojechalismy na male zakupy do Tesco...mala pod koniec zrobila taka kupe ze trzeba bylo szybko isc do wc
kupilam jej troche sloiczkw, soczkow i kaszekna troche bedzie
i fajny zestaw talerzyk, miseczka,kubeczek i sztucce
i dalam jej dzisiaj tyci marchewki bardziej do polizania a reszte zamrozilam w kostach (w tym czym mrozi sie kostki do lodui codziennie jedna beda wyciagac pomalu jej dawac
wiecie z tym karmieniem to roznie bywa jak bym karmila tylko piersia raczej nic wiecej bym nie podawala ale niestety moja je tylko MM wiec wiecej witaminek napewno jej nie zaszkodzi pomalutku powolutku
Basia powodzenia w starciu z lekarzami i oby maly nie plakal
Pati z ta ryba i pasztetem to skandal !!!!!!!!
Dziewczyny jezeli wasze dzieciaki nie lubia lezec na brzuszku sprobujcie na swoich kolanach i podlozyc swoja reke tak pod paszki u mnie to super dzialalo
Gosia super a jakiej herbatki? jaki smak?
megi super ze usg ladnie wyszlo a jutro tez wyniki wyjda dobrze napewno
Nunka silaczka mala
Gdzie jest Beti???!!!!!!!!!!!!
Kupilam juz dawno ta rumiankowa od 1 miesiaca
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- maja1982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ja też nic na razie nie podaję dodatkowo,chociaz czasami sie zastanawiam czy mu to wystarcza ale przybiera więc jest ok - nawet bym powiedziała że jest małym pulpecikiem hihihi

A mam pytanko do dziewczyn karmiących piersią ile razy w nocy karmicie??bo niby juz teraz powinien ten okres snu nocnego się wydłużać do ok 6 godzin ciągłego snu!!u nas pare razy się zdarzyło a tak to pobudka co 2,5 - 3 h!!też tak macie??czy moje dziecko jest poprostu głodne i dlatego sie budzi!!??
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
Też tak mamy, jedzenie ok 24, 2:30, 5-6. A 6 h to nigdy nie przespała, max 4h.gosia - tez bym chciała aby mój dzieć wypił choć troszkę herbatki :(ale nie chce wypluwa!!albo gada do butelki myśli że nowa zabawka
ja też nic na razie nie podaję dodatkowo,chociaz czasami sie zastanawiam czy mu to wystarcza ale przybiera więc jest ok - nawet bym powiedziała że jest małym pulpecikiem hihihi
A mam pytanko do dziewczyn karmiących piersią ile razy w nocy karmicie??bo niby juz teraz powinien ten okres snu nocnego się wydłużać do ok 6 godzin ciągłego snu!!u nas pare razy się zdarzyło a tak to pobudka co 2,5 - 3 h!!też tak macie??czy moje dziecko jest poprostu głodne i dlatego sie budzi!!??
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
gosia - tez bym chciała aby mój dzieć wypił choć troszkę herbatki :(ale nie chce wypluwa!!albo gada do butelki myśli że nowa zabawka
Jagoda pierwszy sen ma ok 6 godz, a potem co 3 godz
- basia89
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-