BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280865 przez Pyśkaaaa
a ja właśnie wczoraj specjalnie dałam cyca na noc zeby zobaczyc czy to pepti działa cuda...:P ale jednak nie :ohmy: wogole to go jeszcze zsypało i nie wiem po czym chyba znowu bedzie trzeba p. doktor wzywać

lece dziecie znowu krzyczy ech...
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #280869 przez monika1984lodz
Gadulce okrutne !!! :P czlowiek poszedl na fil a te 10 stron namazaly :P

Maja normalnie az mi ciary po plecach szly jak czytalam brrr, dobrze, ze przeszlo uf

Pyska a nie zmienialas proszku albo plynu do kapieli??

Kupilam dzisiaj Nunce ten palak interaktywny co ma Kinia Ewci :) dalam 52 zl :) Nunka zachwycona :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #280870 przez Pyśkaaaa
no właśnie nic nie zmieniałam cały czas w loveli pierzemy od poczatku ech..
13 lata 4 miesiąc temu #280879 przez monika1984lodz
kurcze a moze cos zjadlas?? czekolade??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #280897 przez ewelinaa
Monia - to poproszę zdjęcie jak Nunka się bawi "pod pałąkiem" :lol: I Nunka śliczna jako motylek :kiss: :kiss: :kiss:

Pyśka - myślałam, że to pierwsza taka noc :blush: B) Będę uważniej czytać :blush:

U nas dziecko na szczęście spokojne dziś, ale nie chciała spać :dry: Zazwyczaj śpi ok. 4h w dzień na spacerze i po, a dziś tylko 2 :S

oooooo, ale widzę, że właśnie zasnęła w bujaczku ;)
13 lata 4 miesiąc temu #280933 przez angie1713
Witam się po dwóch dniach :)

Ale naskrobałyście już was nadrobiłam ale nie pamiętam co miałam napisać.
Całuski dla Dawidka i Nunki oraz trzymiesięczniaka Kubusia :kiss:
Wszystkie dzieciaki słodkie do wycałowania.

Beti jeśli chodzi o skazę to czytałam że nawet u kilkomiesięcznego dzieciaczka się skaza pojawić pomimo tego że dużo się je nabiału.Mam jednak nadzieję że to może proszek albo płyn i że szybko wszystko zniknie.Ja w ciąży i po jadłam bardzo dużo nabiału a i tak skaza się pojawiła :dry:

iwonaNAVI ja tez wczoraj kupiłam tylko biedronkę :) chciałam na święta Nadii kupić ale jakoś tak wyszło że nie kupiłam kosztował u nas 89 zł więc bardzo się opłaca.Działa u ciebie w Hipciu opcja strażnik snu bo u mnie nie mogę tego załączyć.Daj mi znać proszę :)

Moja Nadia na szczęście powoli się przestawia w spaniu :) śpi już ciągiem nawet 7 godzin bo ostatnio to co 2 się potrafiła budzić.

Do mojego M przychodzi zaraz kolega więc idę trochę ogarnąć mieszkanko bo sprzątałam ale niestety nie widać :dry:

Zajrzę później :)
13 lata 4 miesiąc temu #280949 przez megi2501
Słowiczku daj proszę znać, jak Ci poszło

Fanka moja też piszczy, ale w pozytywny sposób. Od 4 dni całymi dniami piszczy i się śmieje.Robi to w formie zabawy :laugh:

Uciekam małą kąpać, później coś więcej napisze
13 lata 4 miesiąc temu #280965 przez magda79
a my już po kąpieli i papanku...teraz zasypiamy ładnie w łóżeczku z karuzelą i gwiazdkami na suficie - w karuzeli mamy taki mały projektorek - usypiacz :)

Monia właśnie poprosimy o zdjecie Nunki :)
13 lata 4 miesiąc temu #280968 przez gosia2324
witam sie wieczrkowo :)

Mielismy dzis znajomych na obiedzie, fajnie sobie posiedzielismy i sobota zleciala :)

Maja cale szczescie ze Ci juz przeszlo !

A co tu dzis tak cicho???
13 lata 4 miesiąc temu #280985 przez megi2501
Mała śpi, a my z mężem szykujemy kolacje i robimy wieczór filmowy :) Dziś była kuzynka z 3-miesięcznym synkiem, stwierdzili, że nasze dziecko to Anioł, bo ich to ciągle marudzi.(Faktycznie taka malutka maruda) Byłam mega dumna z córeczki:laugh:

Gosiu cisza, bo zawsze w weekend taki spokój. Czas dla mężów :P
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281014 przez magda79
a moje dziecko pospało 45 min i pobudka...pojadł sobie i zasypia w swoim łóżeczku poraz drugi hmmm zobaczymy..... ;)

no właśnie co tu tak cicho?????????
13 lata 4 miesiąc temu #281028 przez kasia79
wróciliśmy z imprezki, fajnie było tak posiedzieć i pośmiać się :) mala mi w drodze powrotnej zasnęła i tak ją do łóżeczka pierwszy raz bez kąpania położyłam, na śpiąco przebrałam dałam butle i śpi.
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281045 przez Agusia83
I ja sie witam pierwszy raz :laugh: Emi juz spi od 20...spapala i miala lekki klopot z zasnieciem..ale okazalo sie, ze musiala sobie odbic poraz 4 chyba i dopiero wowczas uspokoila sie...nawet smoczka nie potrzebowala, tylko kilka razy przekrecila glowka w prawo i w lewo...i w koncu zasnela :laugh: :laugh: moja Krolewna tez potrafi dlugo spac...przewaznie ciagiem 7, 8 godzin, raz jej sie zdarzylo 10...wiec tez nie mam jak narzekac...A dzis bylismy u tesciowej, bo tata niestety w pracy i powiem, ze bylo milo..Emi zadowolona, no stop sie usmiechala no i gadala...opowiedziala chyba swoj caly zyciorys...
Odnosnie piszczenia, to Emi piszczy juz od jakiegos czasu i zawsze w sytuacji, gdy cos jej sie podoba, gdy sie smieje :laugh: to jest cudowne...kiedys tak zaczela piszczec o 23....ale sie usmialam z mezem :silly: ja szlam do lozka spac a krolewna wstala wyspana i wolala porozmawiac niz posluchac mamy by pojsc lulac :silly:

Maju, ufff, jak dobrze, ze Ci przeszlo...mnie to nigdy nie spotkalo, ale moge sobie tylko wyobrazic jak to bardzo bolalo...

Slowiczku, jak kolos?

Kasiu, fajnie, ze byliscie na imprezce :laugh:

Monia, gdzie zdjecie Nunki?
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #281055 przez monika1984lodz
no juz juz :) prosze :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Slowiczku daj znac jak kolo :)

KAsia super, ze mogliscie wyjsc.

Gosia a co dobrego mialas na obiad??? :silly:

Megi a zroblas zdjecie dzieciaczkow obok siebie?? bo ciekawa jestem roznicy w w ielkosci :P :D i dawno Julci nie bylo :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #281070 przez beti
Ale Nunka zadowolona :)
A kocyk wygląda na milusi :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery