BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280504 przez gosia2324
Mała napisał:

No u nas dzisiaj 4 dzień. A jutro mam zamiar dać jej ziemniaczki ze szpinakiem, mam nadzieję że będzie jeść, bo mój Kamil to pluł dalej niż widział.

Kuba uwielbial i szpinakowa i z dynia, a dzis jak mala jadla ta zupe to prawie zwymiotowal :) serio :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #280506 przez slowiczek
gosia2324 napisał:

slowiczek napisał:

Ja poszlam do szkoly rok wczesniej, majac 6 lat i zyje i sobie to chwale :)

Bo Ty to wyjatkowy bystrzak jestes :silly: :woohoo: :kiss:

no nie chciałam tak dosadnie haha :silly: ale to prawda, że kiedyś czasy były inne i nie ubliżając nikomu dzieci ogólnie były mądrzejsze...poziom edukacji niestety ciągle się obniża, gimnazjum totalnie ogłupia dzieci, w liceum zamiast uczyć praktycznego wykorzystania nauki przekazuje się bezużyteczne wiadomości, a studia tak naprawdę w dzisiejszych czasach kończy każdy więc mgr przed nazwiskiem nic nie znaczy :(
13 lata 4 miesiąc temu #280507 przez Mała
My idziemy w sierpniu na wesele i moja mama będzie z dzieciakami siedzieć.
13 lata 4 miesiąc temu #280508 przez kasia79
Magda a Lily na fb ci nie odpisała?
13 lata 4 miesiąc temu #280509 przez gosia2324
magda79 napisał:

Gosia znalazłaś coś fajnego na wesele??
pochwal się...ja będę coś na wrzesień potrzebowała...siostra wychodzi za mąż :lol:

Wlasnie NIC :((((
Lily wracaj !!! :( :( :(
same jakies takie balowe, a ja chce klasyczna
13 lata 4 miesiąc temu #280510 przez pati-m
Ja jako nauczycielka też odradzam. Rodzice posyłają wcześniej bo nie muszą płacić co miesiąc za przedszkole, ale za to płacą dzieci - nadrabianiem materiału. Jedni sobie bez problemu poradzą, a inni mają poważne problemy, no i po co dziecku fundować na początku kariery szkolnej niepowodzenia.
Oczywiście są takie dzieci, które się nadają i wtedy czemu nie, niech idą wcześniej, ale uważam że najlepiej porozmawiać na ten temat z nauczycielką - ona wie najlepiej na jakim poziomie intelektualnym i emocjonalnym jest dziecko. :)
13 lata 4 miesiąc temu #280512 przez Mała
pati-m napisał:

Ja jako nauczycielka też odradzam. Rodzice posyłają wcześniej bo nie muszą płacić co miesiąc za przedszkole, ale za to płacą dzieci - nadrabianiem materiału. Jedni sobie bez problemu poradzą, a inni mają poważne problemy, no i po co dziecku fundować na początku kariery szkolnej niepowodzenia.
Oczywiście są takie dzieci, które się nadają i wtedy czemu nie, niech idą wcześniej, ale uważam że najlepiej porozmawiać na ten temat z nauczycielką - ona wie najlepiej na jakim poziomie intelektualnym i emocjonalnym jest dziecko. :)

no i mamy wypowiedź fachowca :)
13 lata 4 miesiąc temu #280513 przez magda79
kasia79 napisał:

Magda a Lily na fb ci nie odpisała?

nie narazie ciszaaaaaaaaaaaaaa :(
13 lata 4 miesiąc temu #280518 przez pati-m
A ja sobie wczoraj zamówiłam taką allegro.pl/catalina-sukienka-punto-zip-1...tis-i2053812019.html Jak przyjdzie to Wam powiem czy wszystko ok i wstawię fotkę :)
Jak będzie fajnie leżeć to założę ją na chrzciny, albo taką jedną, którą muszę skrócić i wtedy będzie super. Jak już obie będę miała gotowe to ocenicie i pomożecie dokonać wyboru :)
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #280519 przez kasia79
pati ale jest zerówka w szkole bezpłatna dla tych, których nie stać na przedszkole
13 lata 4 miesiąc temu #280521 przez magda79
Mała napisał:

pati-m napisał:

no i mamy wypowiedź fachowca :)

Świetnie to ujęłaś Mała :)
Dzięki Dziewczyny za rady :)
13 lata 4 miesiąc temu #280522 przez gosia2324
ja napisalam jej maila... cisza
13 lata 4 miesiąc temu #280525 przez Agusia83
Pati, bardzo ladna i jaka sexowna...slicznie bedziesz w niej wygladac :laugh:

Mnie tez sie takie sukienki podobaja, ale niestety nie ten dekolt na moje dymiona :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #280526 przez magda79
pati-m napisał:

A ja sobie wczoraj zamówiłam taką allegro.pl/catalina-sukienka-punto-zip-1...tis-i2053812019.html Jak przyjdzie to Wam powiem czy wszystko ok i wstawię fotkę :)
Jak będzie fajnie leżeć to założę ją na chrzciny, albo taką jedną, którą muszę skrócić i wtedy będzie super. Jak już obie będę miała gotowe to ocenicie i pomożecie dokonać wyboru :)

tak jest Koleżanko!!!!!!!!!!!!!!!

asukienka mi się bardzo podoba...już ją tu widziałam na forum :) i kolorek też!!!!
ja też taką chce!!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #280527 przez magda79
wrzuciłam do ulubionych...może kiedyś skorzystam ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia