- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
No u nas dzisiaj 4 dzień. A jutro mam zamiar dać jej ziemniaczki ze szpinakiem, mam nadzieję że będzie jeść, bo mój Kamil to pluł dalej niż widział.
Kuba uwielbial i szpinakowa i z dynia, a dzis jak mala jadla ta zupe to prawie zwymiotowal

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
slowiczek napisał:
Ja poszlam do szkoly rok wczesniej, majac 6 lat i zyje i sobie to chwale
Bo Ty to wyjatkowy bystrzak jestes![]()
![]()
no nie chciałam tak dosadnie haha

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oczywiście są takie dzieci, które się nadają i wtedy czemu nie, niech idą wcześniej, ale uważam że najlepiej porozmawiać na ten temat z nauczycielką - ona wie najlepiej na jakim poziomie intelektualnym i emocjonalnym jest dziecko.

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 29
no i mamy wypowiedź fachowcaJa jako nauczycielka też odradzam. Rodzice posyłają wcześniej bo nie muszą płacić co miesiąc za przedszkole, ale za to płacą dzieci - nadrabianiem materiału. Jedni sobie bez problemu poradzą, a inni mają poważne problemy, no i po co dziecku fundować na początku kariery szkolnej niepowodzenia.
Oczywiście są takie dzieci, które się nadają i wtedy czemu nie, niech idą wcześniej, ale uważam że najlepiej porozmawiać na ten temat z nauczycielką - ona wie najlepiej na jakim poziomie intelektualnym i emocjonalnym jest dziecko.

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak będzie fajnie leżeć to założę ją na chrzciny, albo taką jedną, którą muszę skrócić i wtedy będzie super. Jak już obie będę miała gotowe to ocenicie i pomożecie dokonać wyboru

- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
pati-m napisał:
no i mamy wypowiedź fachowcaJa jako nauczycielka też odradzam. Rodzice posyłają wcześniej bo nie muszą płacić co miesiąc za przedszkole, ale za to płacą dzieci - nadrabianiem materiału. Jedni sobie bez problemu poradzą, a inni mają poważne problemy, no i po co dziecku fundować na początku kariery szkolnej niepowodzenia.
Świetnie to ujęłaś Mała

Dzięki Dziewczyny za rady

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
- Otrzymane podziękowania: 5
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja sobie wczoraj zamówiłam taką allegro.pl/catalina-sukienka-punto-zip-1...tis-i2053812019.html Jak przyjdzie to Wam powiem czy wszystko ok i wstawię fotkę
Jak będzie fajnie leżeć to założę ją na chrzciny, albo taką jedną, którą muszę skrócić i wtedy będzie super. Jak już obie będę miała gotowe to ocenicie i pomożecie dokonać wyboru
tak jest Koleżanko!!!!!!!!!!!!!!!
asukienka mi się bardzo podoba...już ją tu widziałam na forum

ja też taką chce!!!!!!!!!
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-