BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #282014 przez slowiczek
o matko !!!!!! ile zdjęć :ohmy: :ohmy: :ohmy: :lol:

Jagódka jest przeprzepiękna :kiss: strasznie śmieszne te zdjęcia :D Kubuś też słodziaczek no i Gosia nasza MISS :lol: :kiss:

Nunulka widzę się wdała w pogawędkę z zającem :silly: :kiss:

Nadia, Dominiś, Emilka, Oliwcia, Kacperek - :kiss: :kiss: :kiss: buziaki od cioci Asi i Natalki :)

w takim razie nie będę gorsza i też zaraz dołączę tu fotki mojej ślicznotki :silly:

nie ma tu żadnych odstających uszu, normalne są :) jedne dzieci mają bardziej przylegające, drugie mniej ale do odstających to daleka droga :) za to moja siostra jak była mała miała bardzo odstające uszy i moja mama musiała wysłuchiwać od babci czyli od swojej teściowej :blink: mądrości, że trzeba koniecznie jej zrobić operację plastyczną, nie ma co, fajna babcia :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #282024 przez Agusia83
Slowiczku, to my chcemy zdjecia Natalki!!!!!!!!
13 lata 4 miesiąc temu #282030 przez gosia2324
angie1713 napisał:

gosia2324 dostałaś paczkę z Hippa? To może my też dostaniemy z Pyśką

Agusia83 śliczna ta Twoja Emilka i nie ma wcale odstających uszek :)

Dostalam juz z miesiac temu
13 lata 4 miesiąc temu #282031 przez iwonaNAVI
Fanka zrobila tu dzisiaj pospolite ruszenie !!!!!!!!! hehe moje dziecko zjadlo obadek pobawilo sie i znowu poszlo spac...ciekawe co bedzie w nocy :P
13 lata 4 miesiąc temu #282032 przez bewipo
Witam i ja.
Jakie fajne maluszki, całusy dla wszystkich.
Marta wiesz do mnie tez przyszło to z Ridgers Digest. Dziwna sprawa. I jeszcze katalog Bon Prixa którego nigdy nie zamawiałam...
13 lata 4 miesiąc temu #282036 przez Agusia83
Slowiczku, gdzie te zdjecia?

A ja sie opycham cukierkami truflowymi...uwielbiam je :silly: byle by Emi nie miala zaparcia..bo to w czekoladzie....
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282041 przez slowiczek
Bon Prix jest nieszkodliwy, jak byłam mała to mi czasem mama zamawiała tam ubrania ;) ale RD to masakra, moją babcię naciągali, przysyłali książki a potem kazali za nie płacić :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a w ogóle dziś pierwszy raz widziałam, że Natalka zainteresowała się swoimi stopami :) jak siedziała na leżaczku to ostro im się przyglądała :side:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu #282044 przez Agusia83
Bozie...jaka sliczna laleczka....mamo, musisz dostac od nas wszystkich porzadnego kopniaka...jak mozesz tak rzadko pokazywac tak piekna dziewczynke?
Jestem pod wrazeniem jej czuprynki...a te oczka? Cy te oczy moga klamac? :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #282045 przez monika1984lodz
normalnie bym ja zjadla - te oczyska i czupryna ah....
Slowiczku powiedz mi Ty bylas z Nati u normalnego okulisty czy u dzieciecego??

Migrena powrocila :(

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #282046 przez Agusia83
Ale te dzieci szybko rosna....Emi intere stopkami w wanience...a jak jestm ubrana to uwielbia swoje kolana...ogladac i walic w nie raczkami :silly:

Monia, nie zazdroszcze....bol glowy, przerabane...
13 lata 4 miesiąc temu #282047 przez slowiczek
Monia, ja byłam u normalnego okulisty, a co Nunce nie przeszło z oczkiem ??? :(
13 lata 4 miesiąc temu #282048 przez monika1984lodz
no wlasnie nie :( niby juz tak nie ropieje bardz ale caly czas lzawi :( to jutro ide ja zapisac

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #282050 przez slowiczek
uuuu :kiss: wiesz Monia, z perspektywy czasu to cieszę się (znaczy nie cieszę ale wiesz o co chodzi), że zdecydowałam się na zabieg udrażniania...można czekać i masować kanalik itd ale to nie zawsze pomaga...jak jej tak ropiało i łzawiło to na pewno czuła dyskomfort, gorzej widziała na to oczko itd umęczyła się, a po zabiegu na drugi dzień było już wszystko ok
13 lata 4 miesiąc temu #282053 przez monika1984lodz
dlatego juz dluzej nie bede czekala bo to ne ma sensu :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #282055 przez klatina
Weszłam na forum, bo mam szybkie pytanie i od razu rozwaliły mnie foty Natalki. Cuuuudne! Tata już pewnie siekierkę ostrzy na adoratorów. Jest świetna :laugh: :kiss: :kiss: :kiss:

Mamusie butelkowe :) Dzwoniła do mnie moja znajoma. Ma 3-tygodniowe bliźniaczki i karmi je pół/pół piersią i butlą. Jedna ma kolkę. Pamiętam, że jak zmieniałyście mleko to problem czasem mijał. Na jakie mleko :unsure: Chciałabym jej pomóc, ale ja na cycu cały czas i jakoś nie zapamiętałam.

Moje słonko tak tata uśpił, że 3 godziny cięła komara do 14.00 :laugh:

I już drugi raz moje nieskoordynowane dziecię wpakowało sobie paluchy do oczka i całe załzawione, czerwone. Mam nadzieję, że sobie sama kiedyś nie wydłubie :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia