BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #284090 przez gosia2324
WItam !!!

Pati uffffff :blink: :kiss:
No widzisz jak ja wiem o czym marzysz :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss: :kiss: :kiss:

mam juz nawet pomysl na nasz pierwszy Dzień MATKI !!!!

allegro.pl/bransoletka-2x-rzemien-swarov...-bb-i2021855857.html Kocham takie pamiatki !!!!!

Basia to przez tp wczesne podawanie glutenu ??? ta biegunki i wymioty?

P.S znow byla nocnikowa Kuba 3-0 dla Jogody ! :blink:
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284098 przez Mała
Witam.
Noc całkiem, całkiem pobudka o 2 i do 3 jedzenie, walka ze smoczkiem i wielka kupa, a potem jedzonko o 6. Oby tak częściej :lol:

Ivonka biorę się za ćwiczenia tylko dojem frytasy, padłam haha

Pati nieźle twój m musiał być wystraszony, że pozwolił ci kolejne buty kupić :lol:

Basia strasznie mi przykro, że Damianek chory. Ja też to przerabiałam z Kamilem, ale to że tak kazali karmić to dla jego dobra, bo jak mu dasz za dużo i za często to i tak zwymiotuje, a wiesz jakie to paskudne uczucie. Nie odchodź od nas prosimy.

Słowiczku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Katy a ty już teraz wolniejsza to byś mogła częściej zaglądać,prosimy :blush:

Gosia z tym glutenem to możesz mieć rację, bo myślę że układ pokarmowy jeszcze nie dojrzał do takiego jedzonka.

Julcia, Dominiś sto lat :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #284102 przez pati-m
megi - gratuluję Julci zainteresowania stopami :)

gosia - no widzę, że ty naprawdę niewymagająca jesteś jeśli chodzi o prezenty! I już dzien matki planujesz :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #284105 przez mgielka22
Hej Pycholki :kiss:

Buziaczek dla Julci :kiss: moja ma rowny tydzien :D

Ja dzis z mamuska do tesco jade na zakupy bo za tydzien chrzciny mam :ohmy:

Heh moj M niecierpi walentynek ale jakos ja lubie nie dajemy sobie nic co prawda ani nei wychodzimy czy cos tylko jakos tak milo :P ale oczywiscie tez sie kochamy caly rok przeciez :P

Wiecie co stwierdzilam ze musze chodzic w butach na obcasach albo koturence zeby lydke se wyrobic bo ja mam takie zbite nogi jak nie wiem bo caly zycie na plaskim :P

Pobodka dzis jedna o 3 i spanko do 9 no nareszcie :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #284113 przez pati-m
mgielka - popieram chodzenie na obcasach. Ja szczerze mówiąc większość czasu śmigam na płaskim, ale jak jest jakaś okazja to chętnie zakładam szpilki. I uwielbiam wygląd stopy i ogólnie całej nogi w bucie na obcasie :) Stąd mój wczorajszy zakup - 11cm :lol:
I poza tym jak chodzę w szpilkach to się nie garbię, a przyznam że na płaskim mi się czasem niestety zdarza ;)
13 lata 3 miesiąc temu #284137 przez katy25
mój mały dopiero wstał... szkoda, że w nocy tak nie śpi.

Co do walentyneki, to moj M. też ich nie lubi i nie toleruje. On mówi, że my w PL mamy za wiele świąt (głupich)... a ja lubię chociaż komercja jest przerażająca.

Wiecie?
w Dzien dobry TVN było dzis o spaniu niemowlakow z rodzicami.
Podobno do 6 mies. ma to bardzo pozytywny wpływ na dziecko. Sen dziecka jest płytszy (może dlatego moj Sami sie budzi?!?! bo dziecko czujac bliskosc dorosłego wybudza sie czesciej na jedzenie chociazby...

no no ciekawe. Poczułam sie usprawiedliwiona:) Ja na serio jeszcze 2 mce i koniec. Moj |M. juz jest mega zmeczony tym, że spie z małym... ale faktycznie jak on mi sie budzi co 2,5h na cyca to ja bym oszalała wyjmujac go, wkladajac i tak 3-4 razy w nocy.

Samiczek juz chetniej je słoiczki:):)

ps. ja mam upatrzone buty w Zarze za 120zł w poniedzialek jak beda jeszcze to ide je kupic na plaskim:) ale fajne! czekam na kase...
13 lata 3 miesiąc temu #284138 przez monika1984lodz
Dzien dobry :)

ja tez cale zycie na plaskim,wiec teraz na slubie sie umecze eh, ale co najlepsze lubie kupowac szpilki :P hehe

My obchodzimy walentynki, zawsze jakiegos kwiatka od M dostane a on megaaa paczke haribo :D

Mala oby tak dalej :)

Katy napewno odrosna raz dwa :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284160 przez darkdream89
Dzień dobry dziewczyny :)
Zaginęłam gdzies między kolkami, obrazą małego na łóżeczko i na wszystkich. Od poniedziałku zasypia tylko u mnie w ramionach, nie wiem co się dzieje...
Zaliczamy właśnie chyba ostatnią chorobę wieku niemowlęcego (mam przynajmnije nadzieję, że nic już nas więcej nie dopadnie) Sapka, refluks, a teraz wzmozone napięcie mięśniowe... Siedem światów... Dobrze, że wreszcie trafiłam na Panią Doktor, która się na poważnie zajmuje moim dzieckiem, dziś po południu jedziemy zobaczyć się z Panią Rehabilitant. Zobaczy Kubusia i powie czy neurolog jest konieczny i czy jakaś mocvna rehabilitacja czy na razie ćwiczonka w domu.
Basia Dużo zdrówka dla Dominisia :kiss: :kiss: Doskonale wiem co to znaczy głodzić dzieckoi :( jak leżeliśmy z refluksem kazali małego trzymać 3 godziny od karmienia do karmienia i max 10 minut przy piersi mógł być :( co to był za ryk wtedy :( Ale mamy nadzieję, że lekarze zaraz się zorientują co to za świństwo i to wyleczą.
Co do chodzenia na szpilkach to odkąd skończyłam magiczne 18 lat tak śmigam tylko i wyłącznie na szpilkach. Okres ciąży sobie tylko odpuściłam :) Ale ja to lubie takie mega wysokie 13-15 cm :D Tylko denerwują mnie nasze polskie chodniki bo na niektórych wybojach wyglądam jak pokraka :P
A jeśli chodzi o walentynki... zawsze w natłoku spraw, pracy, szkoły gdzieś nam uciekają...
Katy, włoski obcięte szybciej rosną niż nie obcięte więc ani się obejrzysz jak będzie mega busz na główce :D
U Kubusia też coś na główce wyszło, tylko kurczę nie wygląda mi to jak ciemieniucha, ale za niedługo się będę widziała z Panią doktor to zapytam. A może Wy coś poradzicie? Są takie czerwone plamy i łuszczy się z nich skura, ta skóra tam jest taka zgrubiała... i co nałożę krem nawilżający, oliwkę cokolwiek to się powiększa. Wykluczam uczulenie bo nie zmieniałam kosmetyków od urodzenia małego. Takie samo coś wyszło mu na policzku koło usteczek. Myślę, nad zasuszeniem mu tego sudokremem ale czy nic mu nie będzie jak to nałożę na główkę i na buzię??
Pozdrowienia od Kubusia :kiss:

Ah, i wszystkiego najlepszego dla wszystkich starszaczków :kiss: :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu #284177 przez monika1984lodz
Boziu Julcia i Domis Buziaki od Ciotki :* :kiss: :kiss:

Dark dla mnie to wlasnie jak uczulenie wylada.bo nie prawda jest, ze jezeli do tej pory nie wyskoczyly jakies uczulenia na kosmetyk to juz nie wyskocza.Dzdzia moze sie uczzulic w kazdej chwili, np wczoraj nie bylo uczulenia na plyn do kapieli a dzisiaj juz jest.U nas tak bylo.
co do lozeczka to taki etap hih- wiekszosc naszych dzieciaczkow miala juz bunt lozeczkowy :) minie , zobaczysz :)

Jestem dzisiaj wyrodna matka - nie chce mi sie z domu tylka ruszac.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284178 przez megi2501
Dziękuję za życzonka w imieniu córeczki :kiss:

Pati mój typ to pierwsza bransoletka :)

Monia ja prawie cały mój ślub byłam na bosaka :P Nogi miałam, jak shrek :kiss: Zrobiłam dobre wejście na salę, później pierwszy taniec i buty poszły w kąt, a ja nie schodziłam z parkietu.Jak kładliśmy się spać to mój małżonek powiedział: "proszę, umyj tylko nogi" i padł ze zmęczenia :P Taka o to noc poślubna :P

darkdream oby wszystko się udało :ohmy: 3-mam mocno kciuki :ohmy: Może zanim posmarujesz główkę czymś to pogadaj z lekarzem. Lepiej już nie ryzykować skoro tak kiepsko główka wygląda :(
13 lata 3 miesiąc temu #284191 przez monika1984lodz
Megi hihi szalona kobieta :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284194 przez fanka
Witam się
Buziak wielki dla Julki i Domcia- sto lat szkraby!!
Basia- wszystkiego dobrego dla Damianka, dużo zdrówka.
U nas noc, ok, standardowo 1 pobudka i druga o 6 rano, a później jeszcze pospaliśmy od 7-9 a to już coś nowego bo to się raczej nie zdarza.
Ja kupiłam tę bransoletkę rzemykową za 14.99 z tymi stópkami, zakochałam się w niej :-)
A co do obrączek to my kupiliśmy w takim małym sklepie jubilerskim , nie żadnym takim sieciowym i zapłaciliśmy za dwie 600 zł!!! zdjęcie dodam ale nie wiem czy będzie dobrze widać.
Załączniki:
13 lata 3 miesiąc temu #284195 przez darkdream89
Megi mój ślub podobnie wyglądał tylko ja już byłam w piątym miesiącu ciąży :P No i nie było tańca :D
Dzięki, może to faktycznie jakieś uczulenie... tylko teraz na co?? płyn do kąpieli mamy z Nivea i myjemy tym włoski też. A buźkę wacikiem z wodą przegotowaną. Chociaż jak go wykąpałam w emolium to na główce ma mniejsze a za to na buzi taka wielka czerwona plama. Tylko kurde, do lekarza to dopiero w przyszłym tygodniu... :(
Ale dzięki za radę :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284198 przez monika1984lodz
bo u takich wlasnie jubilerow najbardziej sie oplaca.Ja nie mam kiedy isc butow poszukac do kiecki- a czas goni- a co dopiero latac i szukac obraczek.Szkoda ,ze nie mieszkam w centrum- wtedy bym wszystko sama pozalatwiala z Nunka tak to dupa blada

dark a Ty nie psalas przypadkiem ze masz AZS?? bo moze maly tez to ma :(

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby