BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #284485 przez maja1982
Cześć dziewuszki :)

U nas noc standard czyli 3 pobudki i jeszcze w ramach nagrody dla mamy pobudka nr 4 :) a o 6 juz uśmiechnięty i gotowy na poznawanie świata :)

Julcia, Dominik - buziaczki dla was kochane szkraby!!

pati - buty super!!!sama bym sobie takie sprawiła, ale ja też bardzo rzadko na obcasie śmigam!!

mała - fajnie że Olcia lepiej spała oby jej tak zostało!!A najstarszy pacjent jak każdy chory facet - ściemniacz :)

darkdream - daj znać co z Kubusiem??co p. doktor na te plamy powiedziała!!

beti - super że Filipkowe wyniki dobre!!

Franuś - zdrówka życzymy, nie daj się chorobie!!

Kasia - uściski dla amelki, biduleńka, może jak sie zdrzemnie to lepiej sie poczuje!!

ciekawe co tam u BAsi i Damianka??

A agusi chyba dzisiaj nie było??czy cos przeoczyłam!!

KAty - my też za niedługo będziemy goliś główkę KArolkowi, szkoda mi tych jego blond kudełków ale przecież odrosną :) obcinamy bo ma juz za długi i go łąskotają po uszkach, czółku!!

Ja właśnie kawusie wypiłam i też bym coś słodkiego zjadła a w domu nie ma nic co mogłabym zjeść :S ale właśni mi pomysł przyszedł do głowy zrobię pizze :) co prawda to nie słodycz ale i tak mam wielką ochotę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #284489 przez pati-m
Monia - no właśnie mówił, a ja go dotknął to mały aż podskoczył, co mnie zdziwiło bo Kacper nigdy nikogo się nie bał. Nawet jak kogoś pierwszy raz widział, to i tak śmiało szedł na rączki i płaczu nie było.
13 lata 3 miesiąc temu #284491 przez pati-m

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284493 przez monika1984lodz
Pati

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284496 przez bewipo
Jak to zauroczył?? Co to znaczy??
13 lata 3 miesiąc temu #284499 przez monika1984lodz
Bewi to jak by urok na dziecku.Dlatego sie kokardki czerwone mocuje przy wozkach lozeczkach i ubrankach.bo czerwony odczynia uroki.niektorzy mowia na to zaciotowanie

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284518 przez bewipo
To u mnie nie ma takiego czegoś :)
13 lata 3 miesiąc temu #284522 przez monika1984lodz
Bewipo to dobrze.
PAti jak tam Kacperek??

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284528 przez monika1984lodz
bidula :( buziak dla Malucha :*

a te miarki suuuper :) musze M pokazac :) szczegolnie te z ytmi ramkami :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #284532 przez basia89
dziewczyny to jest reakcja na leki a nie na gluten!!!! już jesteśmy w domu. mały odsyppia. no a ja dzisiaj już się żegnam. chciałam tylko napisać żebyście wiedziały pa. a i wy tak gadacie o tym nie podawaniu cukru. a w szpitalu podawaja dzieciom słodzona wodę.

no to pa.
13 lata 3 miesiąc temu #284537 przez pati-m
Basia - pewnie glukozę podawali dzieciom. Szczerze to wyczuwam w Twojej wypowiedzi lekkie pretensje. Jedne z nas dają słodkie rzeczy, inne nie - to jest indywidualna sprawa każdej mamy. My po prostu sobie na ten temat rozmawiamy i jeśli któraś ma odmienne zdanie to o tym pisze, bo mamy do tego prawo. Szkoda, że znikasz ale jeśli taką podjęłaś decyzję to trudno.
Szczerze życzę dużo zdrówka Damiankowi, niech zdrowo rośnie! :kiss:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #284548 przez magda79
Basia w 100% zgadzam się z pati...po to jest forum żeby każdy mógł swoje zdanie powiedzieć/napisać...i nie ma się co obrażać :)

dużo zdrówka dla Damianka :)
13 lata 3 miesiąc temu #284557 przez mgielka22
Hej Kochane ja tez dzis butki sobie kupilam na obcasie :D

Basiu dokladnie jestem zdania jak dziewczyny w koncu sobie pomagamy nawzaejm gdyby nie to forum to niedosc zebym gnila w domu to jeszcze w niektorych momentach niewiedziala bym co zrobic przyklad Monika mi pomogla z sam simplexem na kolki gdyby nie to do tej pory bym nie wiedziala co robic!!! Ale Twoj wybor pamietaj ze jestesmy z Toba duchem i sercem :kiss:

Pati a ksiadz byl przypadkiem na czarno ubrany??? Bo dzieci boją się czarnego koloru wiem z wlasnego dowiadczenia jak kiedys mialam mocno czarne wlosy to mojej chrzesnicy siostra plakala na moj widok i potem jak sobie poszlam a jak tylko sie rozjasnilam to sie nie bala do mnei isc i w ogole nei robila juz histerii... wiec to moze to???

A ja ostatnio wszystko sprzedaje :p juz mam 3 aukcje na necie jakby cos was interesowalo to zapraszam :D:
allegro.pl/figure-twister-bcm-i2056692033.html
allegro.pl/spodnie-biodrowki-bcm-okazja-i2065641640.html
allegro.pl/aparat-cyfrowy-samsung-s630-i2067646241.html

Megi przypomnisz mi jakie cwiczenia robisz??? Moja pieknei 3ma glowke jak jest w pionie ale np za raczki jak ja chce podniesc do siadu na przeiwjaku to ja ciagnie za soba jeszcze jest dosc leniwa, na brzuszku coraz dluzej lezy staram sie ja codziennie choc na chwile dac i 3ma tez ladnei glowke najbardziej w wanience... a czym wam sie objawialo to wzmozone napiecie??? Qrcze przeciez dziecko we wlasnym zakresie sie rozwija nei znam zadnego ksiazkowego...

A Gosia gdzie uciekla ze jej dzis nei byloooo??????? :cheer:
13 lata 3 miesiąc temu #284564 przez pati-m
mgielka - no pewnie, że był ubrany na czarno, no w sutannie był więc inaczej się nie da :silly:
A co to jest ten figure twister i jak działa?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia