BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #283804 przez megi2501
Ja też fanka kawy zbożowej inki oraz anatol :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #283810 przez gosia2324
Megi ciesze sie ze i Tobie smakowalo ,ja tez lubie to robic bo w zasadzie pracy przy tym obiedzie nie ma wcale :)

Bewipo jak wiesz kiedy robi kupe to myk Anitke na nocnik :)

Mala nawet nie bolalo leczenie, ale to nie byl moj dzien na dentyste :dry:

A ja dzis na kolacje robilam pizze hawajska :) Damian prawie zjadl z blacha :woohoo: :silly:

Nadulka :kiss: :kiss: :kiss:

Moja mala dzis jadła marchewkę z ziemniakami z Hippa, az jej sie uszy trzęsły, :blink:

Monika , ale ładna rodzinka na zdjęciu :blink: Nunka pewnie chętnie jedno miejsce na zdjecie komus odstąpi :P :woohoo:

Pati i co kupilas test ? A bierzesz jakies tabletki czy nic nie stosujecie ?

Franio cudaku mały :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #283811 przez Agusia83
Dziewczyny, nie nadrobie Was....rozlozylo mnie na amen...wlasnie M. kapie Emisie, zaraz papanko i mam nadzieje, ze spanko..ja zaraz tez sie myje i ide do lozka...oczy mnie nawet bola...nie mowiac o miesniach i gigantycznym katarze...
dobranoc,.
13 lata 4 miesiąc temu #283820 przez megi2501
Aga mocno ściskam :kiss: :kiss: :kiss: Oby szybko minęło :ohmy: :ohmy: :ohmy:
13 lata 4 miesiąc temu #283825 przez Marta M
Wazymy 7260!!!!

Ja jeszcze nic nie podawalam...tylko mleczko...dzis pediatra mowila ze jak karmione piersia to od 6tego miesiaca wprowadzac, tylko zaczac podawac gluten juz teraz...w sumie chyba nie poslucham i niedlugo zaczne podawac marchewke, ziemniaczka, pietruszke, dynie, itd...probowalam tylko z sokiem z jablka ale chyba ja po tym brzuszek bolal...lece kapac...

A Franek...czemu Ty jestes juz zajety??? Maja wciaz wolna ;) Troche poszly swaty ale z sasiadem z blizniaka naszego..:)
13 lata 4 miesiąc temu #283828 przez Mała
Monia ramka super. Biedna jesteś z tą migreną, tule.

Franio pewnie, że się rączka zmieści :kiss:

Agusia kuruj się, bo wiesz mama to nie może być chora.

Co do inki, ja jej nigdy nie lubiłam. A teraz zapijam się kawą zbożową waniliową Anatol :lol:

No Majeczka ładnie waży. :lol:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #283832 przez megi2501
Maja, ależ kawał baby z Ciebie :ohmy: Mamusie ma, co nosić Moja niecałe 5,5 kg.
Martuś moja Pani dr mówiła, że bliżej 5 miesiąca, żeby podawać, ale ja też się nie posłuchałam. Chcę dawać marchewkę, marchewkę z ziemniakami, zupkę warzywną i dynie. Jabłuszko zostawię na za miesiąc :)

Na poprawę humoru:

13 lata 4 miesiąc temu #283836 przez angie1713
Jestem :)
Dziękuję za miłe słowa w stronę Nadii :) a jęzorka to ona ma długiego i często pokazuje mamusi :lol:

Mała jeśli chodzi o leki to mój M jak jest chory to bierze ale do lekarza go nie zaciągniesz :dry:

megi2501 to super że wyniki ok i wszystko idzie w dobrą stronę moja Nadi dziś też pierwszy raz jadła marchewkę i pluła troszkę ale myślę że jej smakowała .Mam tylko nadzieję że jej nie uczuli póki co ją obserwuję i jest ok :) Jula super wygląda :)

monika1984lodz Super ramka .Czy konieczne jest takie zaświadczenie od dermatologa ?Chciałam na wizycie jak pójdziemy na szczepienie poprosić o takie mleko bo moja ma też alergie i teraz sie zastanawiam czy mi przepiszą :dry:

Pyśkaaaa franuś śmieszek super :)

Agusia83 zdrowiej :kiss:

Trochę was nadrobiłam teraz mykam karmić małą bo mnie wzywa :lol:
13 lata 4 miesiąc temu #283839 przez Mała
Dobrze, że angie mi przypomniała. Moniś a od dermatologa to zaświadczenie może być? Ja słyszałam, że od alergologa musi być.
13 lata 4 miesiąc temu #283842 przez gosia2324
allegro.pl/bransoletka-rzemyk-swarovski-...-bb-i2053154448.html
dziewczyny pokazalam Mezowi ze chce na walentynki jakas taka bransoletke, powiedzial ze jestem wspaniala i nie wymagajaca :)
13 lata 4 miesiąc temu #283845 przez iwonaNAVI
Martus ale masz pania klocuszkowa :) chyba jest najwieksza z naszych dziewczyneczek :)

moje dziecie spi od pol godziny po raz pierwszy tak szybko szla spac juz na noc bo w dzien nie chciala i ja przetrzymalam to po przyspieszonej kapieli od razu padla... jutro pewnie bede musiala ja budzic bo jedziemy do mamy na caly dzien i pozalatwiac rozne sprawy...a wiecie jak mam ja budzic to musze tak powli i chyba 5 min to zajmuje bo inaczej jest placz a tak to tylko stekanie ale widac ze nie lubi jak sie ja budzi ten moj spioch :P

Agusia trzymaj sie wes sie za siebie i duzo zdrowka zyczymy :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #283848 przez iwonaNAVI
Gosia jak tak ci powidzial to szybko dozamawiaj reszte hahaha!!
13 lata 4 miesiąc temu #283851 przez megi2501
Gosiu, ale jesteś nie wymagająca :side: Popieram słowa męża :laugh:

Iwonka, ale masz super córeczkę, moja to chyba nigdy nocy nie prześpi całej...ech :dry:
13 lata 4 miesiąc temu #283854 przez iwonaNAVI
apropo prezentow na gwiazdke wybralam sobie cos takiego allegro.pl/swarovski-kolczyki-i-wisiorek...ski-i2029077206.html

szczerze polecam sa przepiekne :) i maja takie zapiecie superowe ze w ogole nie czuc na uchu :) o wiele lepsze niz takie baranki :)
13 lata 4 miesiąc temu #283856 przez iwonaNAVI
Megi przespi przespi :) ja tam mojej nie chwale boje sie ze jej sie odwroci :) ja sie tylko ciesze :P zeby nie bylo ;p
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży