BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #285900 przez fanka
Mała a jak tam Twoje chorowitki?? przeszło?
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285905 przez monika1984lodz
Mala heheh :P i co duo wynioslysmy hehehe

Beti :ohmy:

Pati - ta szafa dobre , i z maluchem tez :P :D

Martus :P

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 3 miesiąc temu #285908 przez Mała
Monia no nie wiem,bo Ola mnie obudziła.

Moje zdechlaki jeszcze smarczą i kaszlą, ale bez tragedii, a ten umierający już całkiem zdrowy :dry:
13 lata 3 miesiąc temu #285910 przez pati-m
Mała - to weźcie mnie następnym razem z Monią na ten napad biedronkowy! Ja niestety nic nie upolowałam w biedronie, więc chętnie się załapię :silly:

My też zaraz zbieramy się do babci, jutro ciąg dalszy roznoszenia zaproszeń na chrzciny - już ostatnie :) No i w ten sposób też przez weekend nie muszę gotować :)
13 lata 3 miesiąc temu #285914 przez mgielka22
Marta akurat tego bolu nie przezylam szczegolnei pod pachami depialtorem brrrrr :silly:

Ewelinaaa dawaj tu szybko fote od fryzjera :D
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285919 przez Pyśkaaaa

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati Fanka padłam

ja tez bym nic nie gotowała ale babcie przychodzą do nas ( zaprosiliśmy dziadków na popołudnie aby mieć z głowy) więc coś zrobić muszę :P

a ja dziś miałam iśc do Fryzjera też na ścięcie grzywki ale stwierdziłamże zawsze muszę po niej poprawiać i ściachałam se sama : :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #285928 przez slowiczek
Jaka masowa produkcja postów WARIATKI :ohmy: :blink:

Beti - haha jaka historia :lol: Ty to masz kobieto bogaty życiorys

uśmiałam się z tych waszych nocnych historii, z Marty, z 4 minut także :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Mała, po kalafiorku ok :) a w ogóle po szpinaku poszedł taki kupal, że tatuś musiał mi pomagać w zmianie pampersa :huh: niech zdrowieją Twoje maluchy !!!

ciekawe jak tam Amelka Kasi :unsure:
13 lata 3 miesiąc temu #285934 przez pati-m
13 lata 3 miesiąc temu #285936 przez fanka
pati-m napisał:

Wymiękłam z tego :lol: :lol: :lol:

www.demotywery.pl/19894/Wiec-Mowisz

ja też :-)
13 lata 3 miesiąc temu #285937 przez Mała
pati-m napisał:

dobre :lol:
13 lata 3 miesiąc temu #285943 przez mgielka22
Pati NICE :lol:
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #285945 przez Edyta1986
Mała ja jestem caly czas :) czytam Was na biezaco ale nie pisze, w sumie nie wiem czemu :( :P

Witam wszystkie mamusie :)

Jak juz sie odezwalam to napisze moze wiecej...

U nas ok.
Co najwazniejsze pokonalismy asymetrie i nie dzwiganie glowy z lezenia :laugh: :laugh: :laugh:
Juz nie musimy chodzic na rehabilitacje tylko raz na jakis czas do kontroli :):)

W święta BN chrzcilismy Wojtka, wiec juz mamy z glowy :)

Nasz maly obraca sie juz z plecow na brzuch i spowrotem jak sie pomyli albo rozpedzi i wtedy jest mocno zdziwiony ze mu sie udalo ;)
I probuje siadac jak sie mu da rece ale nie pozwalam mu za czesto tak sie podnosic.

Bylismy jakis czas temu u dermatologa bo Wojtkowi tez sie zrobily takie plamy suche jak u Emi Agusi i wysypka na buzi babka dala nam masc za 7,50 taka robiona i powiedziala ze to sucha skora i ze smarowac i ze to nie skaza:/
smarowalam ale nie schodzilo i zmienilam mleko z Bebiko na Gerbera i schodzi pomalu wiec maly sie uczulil na Bebiko, a wysypka na buzi nie schodzila i nie schodzila ale wyczytalam gdzies ze to od rumianku moze byc i faktycznie :ohmy:
Na drugi dzien po odstawieniu herbatki rumiankowej wszystko zeszlo jak reka odjal wiec maly i na rumianek uczulony jest, na probe dalam mu herbatki z dodatkiem rumianku do innych ziol i od razu go wysypalo wiec wiem ze to rumianek.
Takze Kochane uwazajcie na rumianek.

W zwiazku z tym uczuleniem to chyba w przyszlym tygodniu bede miala 7 paczek Bebiko do sprzedania jakby ktoras chciala to po 10zl moge sprzedac a jak ktoras wezmie 7 to po 9zl sprzedam.
To jeszcze nie na 100% bo obserwuje jak maly reaguje na Gerbera i moze wroce do Bebiko ale w przyszlym tygodniu juz bede wiedziala czy sprzedam :) Takze jakby ktoras byla zainteresowana to prosze dac znac :)

Uciekam bo mam jutro urodzinki :) i lece szykowac jakies jedzonko dla gosci :)

Gratuluje i nocnikowania udanego i zabkow,i wszystkiego o czym zapomnialam a co osiagnely juz wrzesniowe dzieciaczki :)

Dodam pare zdjec mojego lobuza :)

po kapieli

na macie

akrobata :)
ciekawski ;)
13 lata 3 miesiąc temu #285950 przez Mała
Edytka częściej pisz kochana i pokazuj ślicznego Wojtusia :kiss:
No popatrz o rumianku bym, nie pomyślała :ohmy:
13 lata 3 miesiąc temu #285951 przez magda79
pati-m napisał:

ja teżhahahahahahaha

a tak w ogóle to witajcie w sobotę :laugh:

Edyta witaj fajnie, że napisałaś co u Was, a Wojtuś słodziutki i widać, że szczęśliwy!!!!!!!!!
13 lata 3 miesiąc temu #285954 przez bewipo
Witam matki wariatki :)
Nadrobiłam 7 stron i pękam ze smiechu. Jesteście niemożliwe :D Ale dobrze i oby więcej tak wesoło było u nas :D
Wojtuś super chłopak. Edytka pisz cześciej :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia