- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290946 przez slowiczek
Mgiełka, no nie
? i nie trzeba rodzić 
my z Natalką się dziś nie ruszamy z domu, wczoraj strasznie przemarzłam podczas tych moich podróży i ciągle mi zimno
poza tym Natalka nie ma zbyt ciepłego kombinezonu...
Marta, ja od początku daję słoiczki, mam w planach samodzielne gotowanie no ale najpierw muszę sobie załatwić jakieś dobre warzywa

my z Natalką się dziś nie ruszamy z domu, wczoraj strasznie przemarzłam podczas tych moich podróży i ciągle mi zimno

Marta, ja od początku daję słoiczki, mam w planach samodzielne gotowanie no ale najpierw muszę sobie załatwić jakieś dobre warzywa

Temat został zablokowany.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290948 przez slowiczek
mgielka22 napisał:

Gosia, jak mogłaś się nie pochwalić ??
Gosia nie wiedzialam ze startujecie
=> wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,110402...w_w_Andrzejowce.html

Gosia, jak mogłaś się nie pochwalić ??

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 3 miesiąc temu #290950 przez Marta M
No wlasnie boje sie ze pryskane nie wiadomo czym...Maja ma prawie 5 miesiecy a jeszcze nie zna smakow...dzis bedzie wreszcie marchewka..
Dziewczyny ale Wy szalejecie na tym allegro, u Was pewnie codziennie kurier
:D Ja na allegro zamowilam tylko kalendarze dla dziadkow..ogolnie malo kupuje..Majce odlozylam male ubranka i jest tego jedno pudelko..Wy pewnie macie juz pol strychu zawalone

Dziewczyny ale Wy szalejecie na tym allegro, u Was pewnie codziennie kurier

- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290956 przez mgielka22
Marta ja polowe oddalam bratowej a jedno pudlo juz mam spakowane i musze znow przesiew zrobic. Nareszcie dzis sie zarejestrowalam na szczepienie dla Lilki masakra jakas ksiazki nei rozpisane i musialm tydzien czekac ale sie udalo idziemy 9 lutego na 3 dawke 6w1 i ostatnia na szczescie 
Aaa udalo mi sie suknei slubna sprzedac no nareszcie pol garderoby mi zawalala
Musze jeszcze komputer sprzedac bo jest niepotrzebny bo ja na lapie siedze a M ma tez swoj nie ma kogos chetnego od was??? ta kasa by mi tylek uratowala w tym miesiacu allegro.pl/komputer-pc-klaw-mysz-stan-bdb-i2073196298.html

Aaa udalo mi sie suknei slubna sprzedac no nareszcie pol garderoby mi zawalala

Musze jeszcze komputer sprzedac bo jest niepotrzebny bo ja na lapie siedze a M ma tez swoj nie ma kogos chetnego od was??? ta kasa by mi tylek uratowala w tym miesiacu allegro.pl/komputer-pc-klaw-mysz-stan-bdb-i2073196298.html
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290959 przez pati-m
Marta - Kacper do tej pory jadł tylko ze słoiczków, ale planuję mu ugotować jakąś zupkę jak skończy 5m-cy (na mięsku). I właśnie zastanawiałam się na warzywami 
Myślicie, że takie ze sklepu ekologicznego mogą być? Bo koło mnie niedaleko jest eko-sklepik i tam mają wszystko niby ekologiczne. Wydaje mi się, że to jest lepsze niż zwykły warzywniak, gdzie zawsze Ci powiedzą że to nie pryskane.

Myślicie, że takie ze sklepu ekologicznego mogą być? Bo koło mnie niedaleko jest eko-sklepik i tam mają wszystko niby ekologiczne. Wydaje mi się, że to jest lepsze niż zwykły warzywniak, gdzie zawsze Ci powiedzą że to nie pryskane.

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290964 przez slowiczek
Marta, widziałam
no ale tak czy inaczej potężna kolekcja pluszaków 
a co do ubranek to Natalka najwięcej ubrań miała w okresie 0-3...bo ja jej nakupowałam i mnóstwo dostała, kilka dużych siat jej odłożonych, niektórych rzeczy nie zdążyła założyć a teraz właśnie już tak średnio, sprały się, niektóre poplamiły zupkami i szczerze mówiąc nie podoba mi się jej garderoba i mało jej

a co do ubranek to Natalka najwięcej ubrań miała w okresie 0-3...bo ja jej nakupowałam i mnóstwo dostała, kilka dużych siat jej odłożonych, niektórych rzeczy nie zdążyła założyć a teraz właśnie już tak średnio, sprały się, niektóre poplamiły zupkami i szczerze mówiąc nie podoba mi się jej garderoba i mało jej

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #290999 przez bewipo
Witam.
Mi m wczoraj kompa zabral, a wy tyle nasrobałyście stron
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja zrobiłam ze zwykłej marchewki ze sklepu. Nie mam tu żadnych ekologicznych sklepów, ani swoich warzywek, a słoiczki to jednak trochę kosztują.
Mi m wczoraj kompa zabral, a wy tyle nasrobałyście stron

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja zrobiłam ze zwykłej marchewki ze sklepu. Nie mam tu żadnych ekologicznych sklepów, ani swoich warzywek, a słoiczki to jednak trochę kosztują.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291043 przez iwonaNAVI
Marta ja polecam na poczatek ze sloiczkow -dzidzia na pocztku malo zjada nardziej probuje smakow wiec te w sloiczkach sa pewniejsze w ogole jak na 1 posielek...wes 1 sloiczek najlepiej pomroz w kostki do lodow i codziennie wyciagaj najpierw 2 kostki potem stopniowo codziennie 2 wiecej i po kilku dniach jak nie bedzie sie nic dzialo daj tyle ile zje ze sloiczka reszte do lodowki i na 2 dzien...a jak sie juz nauczy nowych smakow mozesz sprobowac ugotowac sama...ja tak wlasnie zrobilam... kupilam warzywa w warzywniaku takim malym i widac ze byly swierze marchewka byla az slodka ale szczerze to nie wiem czy pryskane czy nie...jedynie dynia mialam od ciotki taka bez opryskow to tez zrobilam i mala juz prawie cala zjadla tak jej smakowala

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- megi2501
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291055 przez megi2501
Witam się i ja po fatalnej nocy,
Mała przez brak kupy stękała pół nocy
Trochę pospałyśmy rano,a teraz M zabrał ją na spacer 
Mam chwilę dla siebie
Uciekam pod prysznic, bo później zakupy. W końcu weekand z mężem 
Miłego dnia dziewuszki
Mała przez brak kupy stękała pół nocy

Mam chwilę dla siebie

Miłego dnia dziewuszki

- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 3 miesiąc temu #291077 przez Mała
Witam.
Moja gwiazda poszła wczoraj spać o 23, jakoś jej wściekliznę opanowałam. A głowa myślałam, że mi rozwali, nawet tabletka(a jestem daleka od przyjmowania leków
)nie pomogła, dopiero jak zasnęłam to przeszło.
Nadrabiałam, ale wszystkiego nie spamiętałam,wybaczcie jak którąś pominęłam,jeszcze mój stan umysłu nie wrócił sprzed bólu głowy
Marta
Myślę,że na początek lepsze są słoiczki,niż warzywa z nie wiadomo skąd.Dzieciaczki tak szybko wysypuje, że lepiej nie ryzykować.
Ten smoczek z bursztynu, głupota, a jaka cena
Moja gwiazda poszła wczoraj spać o 23, jakoś jej wściekliznę opanowałam. A głowa myślałam, że mi rozwali, nawet tabletka(a jestem daleka od przyjmowania leków

Nadrabiałam, ale wszystkiego nie spamiętałam,wybaczcie jak którąś pominęłam,jeszcze mój stan umysłu nie wrócił sprzed bólu głowy

Marta
Myślę,że na początek lepsze są słoiczki,niż warzywa z nie wiadomo skąd.Dzieciaczki tak szybko wysypuje, że lepiej nie ryzykować.
Ten smoczek z bursztynu, głupota, a jaka cena

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
Moderatorzy: ilona