- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291097 przez mgielka22
A wiecie co moja ciocia mieszka w niemczech i mowila mi ze u nich bardzo popularny jest naszyjnik z bursztynem dla dzidzi i ze to powoduje ze dziecko przechodzi zabkowanie bez bolu mowi ze jej wnuczek cos takiego mial od urodzenia i ni emial problemow ma mi to wyslac po niedzieli zobacze jak to wyglada mowila ze w rossmanie ale patrzylam u nas i nie ma nic takiego... zreszta jak zwykle nic u nas nie ma...
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291103 przez iwonaNAVI
Zapomnialam Wam napisac co dzisiaj Oliwia odwalila 
daje jej obiadek dzisiaj szybciej bo widzialam ze juz byla glodna i zmeczona ...no mialam dzisiaj marchewkowa z ryzem zrobiona przeze mnie...i jadla az sie trzesla i mruczala przy tym jak zwykle
i mialam jej zrobione cala mala butelke Aventu i je i je coraz to wolniej myslalam ze juz sie najadla az nale patrze a ona ma zamkniete oczy hahaha!!!! ZASNELA !!!! a najlepsze to ze jak dotknelam warg to otwierala buzie i jadla

wiedzialam ze mleko dzieci moga jesc na spiocha ale obiad !!!!! no i dalam jej do konca na spiocha az potem ja obudzilam a ta taka zdziowiona ze ja przed nia stoje z obiadkiem i zaczela smiac
taka oto mam smieszna corcie

daje jej obiadek dzisiaj szybciej bo widzialam ze juz byla glodna i zmeczona ...no mialam dzisiaj marchewkowa z ryzem zrobiona przeze mnie...i jadla az sie trzesla i mruczala przy tym jak zwykle

wiedzialam ze mleko dzieci moga jesc na spiocha ale obiad !!!!! no i dalam jej do konca na spiocha az potem ja obudzilam a ta taka zdziowiona ze ja przed nia stoje z obiadkiem i zaczela smiac

taka oto mam smieszna corcie

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291142 przez pati-m
Dołączam Kacpra do grona śpiących 
Czy Wasze maluchy też tak marudzą jak zasypiają? Wieczorem po kąpaniu i jedzeniu jest kochany, zasypia w 10min., ale w dzień jest marudzenie na maksa. Śmiejemy się, że wszyscy wokół widzą, że jest zmęczony i chce spać, tylko Kacper dowiaduje się o tym na samym końcu

Czy Wasze maluchy też tak marudzą jak zasypiają? Wieczorem po kąpaniu i jedzeniu jest kochany, zasypia w 10min., ale w dzień jest marudzenie na maksa. Śmiejemy się, że wszyscy wokół widzą, że jest zmęczony i chce spać, tylko Kacper dowiaduje się o tym na samym końcu

- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu #291143 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
jejuuuu jak zmarzlam, ale za to dziec przeszczesliwy.i wspomnienia ze spaceru niezapomniane
te wszystkie komentarze starych babc, ze na taki mroz z dzieciatkiem , i ze mogla poczekac z dzieckiem a nie nastolata i juz wozek pcha
poprostu hehhehehe
teraz dziecie lezy bok mnie i smieje sie jak klikam w klawiature, poprostu nie moge z tego mojego dziecia

musze kupic zapas sloiczkow bo siekoncza a z tym szpinakiem to wymyslilam, ze kupie mrozony i ugotuje go i dodam do sliczka marchewki z ziemniakami.
musze nafran jak nunka sie smieje z tego klikania- poprostu jest niesamowita
az nie chce mi sie przestawac pisac tak mi sie to odoba

teraz dziecie lezy bok mnie i smieje sie jak klikam w klawiature, poprostu nie moge z tego mojego dziecia

musze kupic zapas sloiczkow bo siekoncza a z tym szpinakiem to wymyslilam, ze kupie mrozony i ugotuje go i dodam do sliczka marchewki z ziemniakami.
musze nafran jak nunka sie smieje z tego klikania- poprostu jest niesamowita

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291155 przez pati-m
monika - warto było iść na ten spacer, chociażby dla tych komentarzy 
Mój dzieć jak widzi, że klikam to nie jest mu do śmiechu, tylko się wkurza że on nie może. Jak go wezmę na kolana to prawie wejdzie w monitor i wtedy jest happy
A jak kiedyś mi pouderzał łapkami o klawiaturę to wymyślił jakiś skrót klawiszowy, że zamiast "z" pisało "y" i matka dobre pół godziny dumała jak to zmienić 
A propo biegu Gwarków! Kciuki oczywiście trzymam, ale ja chcę wiedzieć czy nasza Gosiula to czasem jakiś szlacheckich korzeni nie ukrywa? Tu Piastowie, tu Gwarki, no no - druga księżna Czartoryska?
Mój Kacper do rodziny królewskiej się wżeni? O matko! Mezalians będzie, hihihi

I pewnie dlatego nam Gosia nie odpisuje, bo już popitala po tym śniegu
Ooooooooo dzieć się obudził. Lecę!

Mój dzieć jak widzi, że klikam to nie jest mu do śmiechu, tylko się wkurza że on nie może. Jak go wezmę na kolana to prawie wejdzie w monitor i wtedy jest happy

A propo biegu Gwarków! Kciuki oczywiście trzymam, ale ja chcę wiedzieć czy nasza Gosiula to czasem jakiś szlacheckich korzeni nie ukrywa? Tu Piastowie, tu Gwarki, no no - druga księżna Czartoryska?

I pewnie dlatego nam Gosia nie odpisuje, bo już popitala po tym śniegu

Ooooooooo dzieć się obudził. Lecę!
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- iwonaNAVI
-