- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #291214 przez Agusia83
Hej dziewczyny...brrr jak zimno...mama nie mogla przyjsc i poprosilam sasiadke by posiedziala z Emi a ja poszlam na zakupy...nanosilam sie siat, bo stwierdzilam, ze kupie od razu na weekend wsio....na niedziele bede ierwszy raz robic roladki z piersi z kurczaka z serem plesniowym
ciekawe co z tego bedzie....
Ja nie moge, ale te nasze dzieci to sie zmowily co do spania...Emi po obiadku zasnela...ale wyobrazcie sobie, ze po 40 minutach sie przebudzila, niby usmiechnieta...zmienilam jej pieluche, dalam troszke soczku i prawie mi na rekach usnela...przenioslam ja do lozeczka ta juz takie blogie oczka miala
Gosiu.....szybko, szybko, szybko...trzymamy kciuki za pierwsze miejsce
Dzieki Emi, wlasnie zjadlam pyszna zupke a za godzinke bede robic drugie danie...
Monia, ale komentarze...te stare dewoto-moherówy, nie maja o czym rozmawiac...ciagle by kogos obgadywaly...

Ja nie moge, ale te nasze dzieci to sie zmowily co do spania...Emi po obiadku zasnela...ale wyobrazcie sobie, ze po 40 minutach sie przebudzila, niby usmiechnieta...zmienilam jej pieluche, dalam troszke soczku i prawie mi na rekach usnela...przenioslam ja do lozeczka ta juz takie blogie oczka miala

Gosiu.....szybko, szybko, szybko...trzymamy kciuki za pierwsze miejsce

Dzieki Emi, wlasnie zjadlam pyszna zupke a za godzinke bede robic drugie danie...
Monia, ale komentarze...te stare dewoto-moherówy, nie maja o czym rozmawiac...ciagle by kogos obgadywaly...

Ostatnio zmieniany: 13 lata 3 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291241 przez angie1713
To witam w klubie bo moja Nadia też śpi 
magda a odebrałaś już paczkę z rossmana ? ja jutro pójdę bo M w pracy a później idzie na siłownię więc nie mam kiedy iść.
A ja właśnie oglądałam rowerki dla dzieci na allegro fajne są i nawet niedrogie.
Gosiu ładne te bluzeczki i bardzo tanie.
Bewipo słodka ta twoja kruszynka

magda a odebrałaś już paczkę z rossmana ? ja jutro pójdę bo M w pracy a później idzie na siłownię więc nie mam kiedy iść.
A ja właśnie oglądałam rowerki dla dzieci na allegro fajne są i nawet niedrogie.

- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291243 przez fanka
Anitka synowo ma śliczna jesteś, a jakie masz łóżeczko "wypasione"!!!
Wogóle to się witam, my z rana byliśmy na szczepieniu, ostatnia dawka 5w1 , mój syn mnie zaskoczył na maksa, całą wizytę rozdawał uśmiechy do ppani doktor, pani pielęgniarki, śmiał się w głos, ciągnął Pani doktor za stetoskop i sę z tego zaśmiewał, ale nagle przyszła pora wbić igłę, a Dawid patrzył na misia i termosił go za ucho z uśmiechem na twarzy, nawet nie zauważył, że był szczepiony!!!
ale byłam dumna jak go chwaliły tam jakie grzeczne dziecko
szkoda, że w domu nie jest zawsze taki grzeczny
a waży 7550.
aha przyszła mi dziś "Gosiowa" bransoletka
fajna !
a i mój kierownik mnie dziś wkurzył (to przy okazji jest kolega), dzwoni do mnie i mówi - no kiedy wreszcie wracasz do pracy, bo wiesz za chwilę to może już dla Ciebie miejsca nie być?!! tylko mnie wkurzył z rana !! lecę robić obiad Dawidoffowi - głodomorowi- dziś serwuję marchewkową z ryżem!
Wogóle to się witam, my z rana byliśmy na szczepieniu, ostatnia dawka 5w1 , mój syn mnie zaskoczył na maksa, całą wizytę rozdawał uśmiechy do ppani doktor, pani pielęgniarki, śmiał się w głos, ciągnął Pani doktor za stetoskop i sę z tego zaśmiewał, ale nagle przyszła pora wbić igłę, a Dawid patrzył na misia i termosił go za ucho z uśmiechem na twarzy, nawet nie zauważył, że był szczepiony!!!

aha przyszła mi dziś "Gosiowa" bransoletka

a i mój kierownik mnie dziś wkurzył (to przy okazji jest kolega), dzwoni do mnie i mówi - no kiedy wreszcie wracasz do pracy, bo wiesz za chwilę to może już dla Ciebie miejsca nie być?!! tylko mnie wkurzył z rana !! lecę robić obiad Dawidoffowi - głodomorowi- dziś serwuję marchewkową z ryżem!
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 3 miesiąc temu #291248 przez magda79
angie1713 napisał:
nie nie odebrałam....moge to zrobić dopiero po 1.02 do 31.03 tak mam napisane na kuponie
To witam w klubie bo moja Nadia też śpi
nie nie odebrałam....moge to zrobić dopiero po 1.02 do 31.03 tak mam napisane na kuponie
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa