BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #307118 przez magda79
Słowiczku mimo wszystko bedziemy trzymać kciuki a może się uda...czasem tak jest :silly:

oj ja bym też chciała spać 9 no dobra chociaż 7 godzin w kawałku :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307127 przez magda79
a ja z koleżanką właśnie wstępnie zaklepałyśmy termin na impreze z okazji dnia kobiet - 9 marca idziemy do knajpki coś zjeść dobrego i się nagadać...jest nas około 10 i co roku staramy się spotkać.....mamy nadz, że i w tym roku nam wypali :lol: :lol:

a teraz idziemy papusiać obiadek .....smacznego wszystkim :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #307132 przez mgielka22
Slowiczku ja chcialam uzywac ale nie doczytalam ze ta buda sie nei sklada po prostu i bedzie w tym momencie zajmowac kupe msca w aucie. Wiec wole sprzedac komplet i kupic spacerowke, a poza tym na moje drogi nie sa dobre te kola plastikowe i podwojne sa beznadziejne prowadzilam taki wozek z chicco kompletnie sie nei nadawal do niczego a taka niby firma... ja musze miec porzadny ale nigdzie nie robia siedziska w strone mamy ;/ co jest chore!!!
13 lata 2 miesiąc temu #307152 przez iwonaNAVI
Mgielka ja mam spacerowke chicco z kompletu i moja na wertpach spokojnie daje rade...poz tym jest duza takze nawet 3letnie dziecko sie ladnie smiesci no i sklada sie fajnie i jest lekka ...caly wozek z gondola wazyl 12 kg wiec spacerowka pewnie jakies 8-9 kg
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307177 przez pati-m
Ja też póki co nie mam zamiaru kupować spacerówki, bo obecny wózek przerabia się na spacerowy i Kacper może w nim jeździć zarówno buźką do świata, jak i do mnie - kwestia ułożenia. :)
13 lata 2 miesiąc temu #307178 przez monika1984lodz
juz po okuliscie- mamy kropelki jak po 10 dniach nie przejdzie to skierowanie na czyszczenie kanaliika

Iwonka zapomnialam podziekowac za linki do sukienek- kupilam dwie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #307228 przez mgielka22
Gosiu dostalam bluzeczke dziekuje jest super :*
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307238 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Slowiczku ja chcialam uzywac ale nie doczytalam ze ta buda sie nei sklada po prostu i bedzie w tym momencie zajmowac kupe msca w aucie. Wiec wole sprzedac komplet i kupic spacerowke, a poza tym na moje drogi nie sa dobre te kola plastikowe i podwojne sa beznadziejne prowadzilam taki wozek z chicco kompletnie sie nei nadawal do niczego a taka niby firma... ja musze miec porzadny ale nigdzie nie robia siedziska w strone mamy ;/ co jest chore!!!

Mgielka siedzisko w str mamy jest w wozku espiro ktory ma Beti.
Ja z paraoslki bylam zadowolona, sprzedalam X-landera i kupilam wlasnie ta espiro.
wazy tylko 8 kg a tamten z 15 :dry:
wiec noszenie go z 2 pietra plus dziecko ....
13 lata 2 miesiąc temu #307245 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Gosiu dostalam bluzeczke dziekuje jest super :*

Ciesze sie, bo juz sie martwilam ze cos dlugo idzie :)
13 lata 2 miesiąc temu #307251 przez pati-m
13 lata 2 miesiąc temu #307257 przez slowiczek
znowu był u mnie ten nienormalny listonosz i zrobił mi wykład, że nie ma czegoś takiego jak partner tylko konkubent :dry: o looooosieeeeeee..... :X

Natalia dziś je królika, fuj, nawet nie próbuję jak to smakuje :pinch:

Gosia, a z X landera spacerówki oprócz wagi (dla mnie nie ma znaczenia bo nigdzie nie noszę) byłaś zadowolona ?? Miałaś XA ??
13 lata 2 miesiąc temu #307258 przez pati-m
slowiczek - a może on smali do Ciebie cholewki? :silly:
Kacper też dziś pierwszy raz królika zjadł, ale ja też nie próbowałam :X
13 lata 2 miesiąc temu #307262 przez slowiczek
Pati, on ma z 65 lat conajmniej :silly: nie nie nie, mnie listonosz nie podrywa :silly:
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307264 przez pati-m
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :lol: No to po prostu chłop żyje w innej epoce :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #307270 przez gosia2324
slowiczek napisał:

znowu był u mnie ten nienormalny listonosz i zrobił mi wykład, że nie ma czegoś takiego jak partner tylko konkubent :dry: o looooosieeeeeee..... :X

Natalia dziś je królika, fuj, nawet nie próbuję jak to smakuje :pinch:

Gosia, a z X landera spacerówki oprócz wagi (dla mnie nie ma znaczenia bo nigdzie nie noszę) byłaś zadowolona ?? Miałaś XA ??

slowiczku mialam dokladnie taka allegro.pl/x-lander-torba-gratis-i2110622198.html
byla super, ale musiala czekac az D wroci z pracy zeby wyjsc na spaer.... za ciężka jak dla mnie ...
i fajne jes to ze miala rozkladane oparcie na paskach, a nie kubełkowe siedzisko, to jest porażka. :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia