BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #307416 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #307418 przez Agusia83

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Gosiu, to faktycznie masz wieksze utrudnienie :silly: a nie dasz rady poprosic wowczas jakiejs sasiadki by z Kubusiem zeszla za raczke??A Ty bys wowczas zjechala z Jagodka??
13 lata 2 miesiąc temu #307421 przez gosia2324
Agusia jak wychodze na krotki spacer to biore Jogo w nosidełku,a Kube za reke, a na wiosne bede trzymala wozek w bagażniku, w samochodzie.
13 lata 2 miesiąc temu #307422 przez Agusia83
Gosia, to Cie podziwiam...bo ja mam dosc jak musze przejsc z Emi w nosidelku z bloku do samochodu..przeciez to taki klocek...a Ty idziesz tak na spacer :silly: ...czyli w jednej rece Jagodzianka a w drugiej raczka Kubusia?
13 lata 2 miesiąc temu #307426 przez gosia2324
Agusia83 napisał:

Gosia, to Cie podziwiam...bo ja mam dosc jak musze przejsc z Emi w nosidelku z bloku do samochodu..przeciez to taki klocek...a Ty idziesz tak na spacer :silly: ...czyli w jednej rece Jagodzianka a w drugiej raczka Kubusia?

Agusia ja mowie o takim nosidelku allegro.pl/womar-nosidlo-nosidelko-rainb...ier-i2090358777.html
Mala juz 2 mies jezdzi w foteliku stacjonarnym, takiego nosidelka o ktorym piszesz juz nie mam.
13 lata 2 miesiąc temu #307430 przez mgielka22
13 lata 2 miesiąc temu #307431 przez Agusia83
AAAAAA to ja myslalam, ze nosidelko do samochodu :silly:
13 lata 2 miesiąc temu #307433 przez basia89
a ja mam przerwę bo piszę cały czas pracę licencjacką i jak mam jej dosyć to was czytam :) wszystkie zdjęcia maluchów śliczne :-*

mgielka22
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #307444 przez mgielka22

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307447 przez angie1713
13 lata 2 miesiąc temu #307448 przez basia89
ja mam takie nosidełko allegro.pl/womar-wielofunkcyjne-nosidelk...fly-i2103503402.html i jest bardzo wygodne. no i dałam za nie 30zł właśnie na allegro używane.
13 lata 2 miesiąc temu #307451 przez Agusia83

Gosia, wlasnie sobie uswiadomilam, ze mnie tez czeka takie schodzenie z dzieciaczkami...w koncu planujemy kolejne :laugh:
13 lata 2 miesiąc temu #307456 przez mgielka22
Heh my tez mielismy mozliwosc zostania w kawalerce mojej T sami ale tam tylko 34m2 i masakra bo na 10 pietrze od poludnao goraco jak w piekle i tylko jeden pokoj :/ a ja tak nie chce ;/
13 lata 2 miesiąc temu #307457 przez basia89
mgielka22
13 lata 2 miesiąc temu #307462 przez beti
Laseczki, ja tak na szybko :)

już jestem w domku :) ale nadrobię i napiszę do Was troszkę później jak się ogarnę, rozpakuję i nadrobię, wpadłam tylko powiedzieć, że jak któraś z Was jeszcze nie wysłała paczki to żeby się wstrzymać, bo już jest duuuużo ubranek :) :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia