- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307372 przez Agusia83
Pati, slicznie przygotowalas stoly...ja po prostu dalam talerze na stol i serwetki obok
chyba by mi sie nie chcialo, tak jak Ty mialas
tak wiec chyle czola
A Kacperek przystojniak z niego niesamowity
Nie mowiac juz o pieknej mamusi 
Natalka, ale z Ciebie dluga dziewczynka..dopiero jak mama wsadzila Cie do wozka to widac jak uroslas
Nadia...jaka laleczka z Ciebie w wozeczku
I faktycznie jak mama Cie przykryla to zniknelas 
A ja mam tako warriora..i tez wazy 15kg...mieszkam na pierwszym pietrze...Gosia ja schodze na tylnych kolkach, tak samo wtacham wozek na gore...i jakos daje rade
hahaha...jaki wytrzescz

Natalka, ale z Ciebie dluga dziewczynka..dopiero jak mama wsadzila Cie do wozka to widac jak uroslas

Nadia...jaka laleczka z Ciebie w wozeczku

A ja mam tako warriora..i tez wazy 15kg...mieszkam na pierwszym pietrze...Gosia ja schodze na tylnych kolkach, tak samo wtacham wozek na gore...i jakos daje rade

hahaha...jaki wytrzescz

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- angie1713
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #307393 przez bewipo
Witam.
W końcu was nadrobiłam
Emi i Dawidek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja raz tylko musiałam sobie znieść wózek z 2 piętra i zniosłam w częściach, na dole poskładałam
W końcu was nadrobiłam

Emi i Dawidek

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja raz tylko musiałam sobie znieść wózek z 2 piętra i zniosłam w częściach, na dole poskładałam

- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307395 przez mgielka22
Natalka jaka dlugasna 
a ja nei musze nigdzie wnosic bo mieszkam w domu

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
Bewi a co sie stalo???
a moj ojciec ma problem o to ze za tydzien z moim M i mala jedziemy do naszej rodziny 140km dalej i w ogole jak my sobie to wyobrazamy ze zimno, ze niewygodnie ze patrzymy na siebei a nie dziecko i w ogole jak to my mozemy byc zmeczeni
no coments qrde on by Lilke zamknal do 18 roku zycia w domu w kacie bez niczego a szczegolnie bez wychodzenia na dwor i widzenai sie z innymi tak samo jak on!!! Nigdy nigdzie nei wychodzi tylko gnije w domu a ja tak nie bede!!!

a ja nei musze nigdzie wnosic bo mieszkam w domu

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez mgielka22.
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #307399 przez Pyśkaaaa
Migielka- wiesz rodzice tak maja że zimno że to że tamto olej i zróbcie swoję (ja bym tak zrobila) ja swoich rodziców ani T. nie słucham tak jak z tym myciem p. doktor nie pozwoliła nam go kąpać z powodu tej alergii nasza intuicja podpowiedziała nam że krem wystarczy i wystarczył a ile było krzyku że nie stosujemy sie do zaleceń lekarza...
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #307401 przez pati-m
Ja już nie raz znosiłam i wnosiłam wózek z drugiego pietra. Nie jest źle, ale z czwartego to bym chyba rady nie dała 

- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #307407 przez mgielka22
Wiem Kochane dlatego robie swoje, ale ile jest nerwow krzykow i w ogole ja juz mam dosc sluchania tego gadania i w ogole!!! Qrde to moje dziecko i wiem co dla neigo jest ok to ze mnei z bratem trzymali pod kloszem do doroslosci praktycznie i nigdy nei mielismy wlasnego zdania to nie znaczy ze moja cora ma miec tak samo!!! A potem jest problem w kontaktach ze jest sie nei smialym czy cos!!! NEVER!!! Moj M tez ma dosc tego gadania i pieprzenia po calosci
ale ile mozna sie nasluchac, ze on ma wiecznei racje i sie wszytsko sprawdza!!!

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #307411 przez gosia2324
Agusia83 napisał:
Agusia u mnie gorzej bo mala mam na rekach a Kube trzymam za reke
Pati, slicznie przygotowalas stoly...ja po prostu dalam talerze na stol i serwetki obok
chyba by mi sie nie chcialo, tak jak Ty mialas
tak wiec chyle czola
A Kacperek przystojniak z niego niesamowity
Nie mowiac juz o pieknej mamusi
Nadia...jaka laleczka z Ciebie w wozeczkuI faktycznie jak mama Cie przykryla to zniknelas
hahaha...jaki wytrzescz
Agusia u mnie gorzej bo mala mam na rekach a Kube trzymam za reke

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #307415 przez gosia2324
mgielka22 napisał:
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]Wiem Kochane dlatego robie swoje, ale ile jest nerwow krzykow i w ogole ja juz mam dosc sluchania tego gadania i w ogole!!! Qrde to moje dziecko i wiem co dla neigo jest ok to ze mnei z bratem trzymali pod kloszem do doroslosci praktycznie i nigdy nei mielismy wlasnego zdania to nie znaczy ze moja cora ma miec tak samo!!! A potem jest problem w kontaktach ze jest sie nei smialym czy cos!!! NEVER!!! Moj M tez ma dosc tego gadania i pieprzenia po calosciale ile mozna sie nasluchac, ze on ma wiecznei racje i sie wszytsko sprawdza!!!
Mgielka, a Wy,musicie mieszkacz rodzicami?
Niestety tak to jest, ja mieszkam z mama okno w okno i mam jej czasem DOSC !!!!!!
a co dopiero w 1 domu
Dobrze ze z mezem macie jedno zdanie ! a rodzice musza to uszanowac!
moja mama tez komentuje, dla niej wyjazd nad morze z Kuba to byl kosmos, a jak dowiedziala sie ze lecimy do wloch a maly ma 13 mies to prawie zemdlala
)
Niestety tak to jest, ja mieszkam z mama okno w okno i mam jej czasem DOSC !!!!!!
a co dopiero w 1 domu

Dobrze ze z mezem macie jedno zdanie ! a rodzice musza to uszanowac!
moja mama tez komentuje, dla niej wyjazd nad morze z Kuba to byl kosmos, a jak dowiedziala sie ze lecimy do wloch a maly ma 13 mies to prawie zemdlala

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez gosia2324.
Moderatorzy: ilona