BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 miesiąc temu #308181 przez pati-m
Dziewczyny macie jakiegoś sprawdzonego sprzedawcę na allegro, bo chciałam Kacprowi jakieś fajne puzzle piankowe kupić? :)
Temat został zablokowany.
13 lata 2 miesiąc temu #308219 przez fanka
Pati ja kupowałam od tego allegro.pl/listing/user.php?us_id=9584486 dwa rodzaje puzzli piankowych i jestem bardzo zadowolona, towar super , a i dostawa ekspresowa!
13 lata 2 miesiąc temu #308239 przez magda79
slowiczek napisał:

Gosia, już się pakujemy i jedziemy :woohoo: :kiss: :cheer: u mnie dziś było to samo, budzę się rano, koszula mokra a pierś jak skała :dry:

Dawidek o boziu boziu, jaki ELEGANCKI :cheer: :kiss:

oglądam na wspólnej powtórkę, bo wczoraj nie widziałam, co scena to bardziej żałosna :p pseudozdrada Zięby, za głośny seks z dentystką.......... :dry: :side: :S :lol:

hehe miałam takie same myśli....też dzisiaj lukałam...
13 lata 2 miesiąc temu #308243 przez magda79
monika1984lodz napisał:

SLowiczku oj tam oj tam :P rozkrecila sie dziewica :D :P

no no lepiej bym tego nie ujęła :P :P :P
13 lata 2 miesiąc temu #308246 przez slowiczek
ona była dziewicą :unsure: czy ja coś przeoczyłam :unsure: :unsure:
13 lata 2 miesiąc temu #308247 przez magda79
a..zapomniałam Oliwka gratki z okazji kupala :silly: :lol:

a jutro ma być zimowy armagedon :ohmy: :ohmy: obfite opady śniegu i wiatr :ohmy: :ohmy:
13 lata 2 miesiąc temu #308248 przez kasia79
KUPIŁ WINO, TRUSKAWKI, KREWETKI I PEWNIE BĘDZIE COŚ KOMBINOWAŁ NA WIECZÓR ;) JA UDAJĘ ŻE NIE WIEM O CO CHODZI.
13 lata 2 miesiąc temu #308250 przez gosia2324
Monia tak jak dziewczyny pisza, lyzeczke manny do zupli i musisz zagotowac, albo osobno gotujesz manne ok 2-3 lyzeczki i dodajesz 1 do zupki.

Oliwka GRATULUJE!!! Ciocia jest z Ciebie dumna !!!!!
13 lata 2 miesiąc temu #308251 przez magda79
kasia79 napisał:

KUPIŁ WINO, TRUSKAWKI, KREWETKI I PEWNIE BĘDZIE COŚ KOMBINOWAŁ NA WIECZÓR ;) JA UDAJĘ ŻE NIE WIEM O CO CHODZI.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 miesiąc temu #308253 przez gosia2324
Uuuuuuuuuuuuu KAsia to bedzie goraco :) same afrodyzjaki :kiss: :side: :blink:
13 lata 2 miesiąc temu #308254 przez ewelinaa
Heeeej :)

Miałam wczoraj do Was zajrzeć, ale nie miałam kiedy, bo rano załatwiałam różne sprawy, a popołudniu pojechaliśmy odwiedzić chrześnicę męża - ur. czerwiec 2011 :woohoo: Oni mają dwie dziewczynki - obie urodzone w czerwcu, starsza będzie miała 3 latka :) Super dziewczynki :) I naszej Kindze też się podobało - bardzo pozytywnie reaguje na dzieci :)

A dziś przyjeżdża do nas chrzestny Kingi z żoną (ona w ciąży, dzieciaczek będzie wrześniowy :lol: ). Więc zaraz zabieram się za porządki, a wieczorem pewnie wybierzemy się wszyscy do kina. Moja mam przyjdzie popilnować Kingi. Tylko nie wiem jaki film wybrać :S

Pati - pięknie przygotowałaś stół, mi by się nie chciało :blush: tym bardziej podziwiam :) :kiss:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśka - też zrobiłam wczoraj te ciasteczka, pyyyycha :laugh: Nawet mężowi smakowały, gdyby wiedział z czego zrobione pewnie by nie tknął, a tak nieświadomy wcina :P :lol:

Wasze pomysły na zatykanie uszu dzieciakom - rewelacja :blink: Ja też od t. się nasłuchałam jak zobaczyła na zdjęciu, że moczę małej uszy. ale mam to w du..ie. Jak swoich nie myje to jej sprawa, dziecko nie będzie z brudnymi chodziło :P
13 lata 2 miesiąc temu #308261 przez pati-m
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

slowiczek - pani dentystka była dziewicą i wkońcu Filipek ukradł jej najcenniejszy skarb :lol: A teraz kobita nadrabia stracony czas, no i sąsiadom ciszę jękami zakłóca :lol:
13 lata 2 miesiąc temu #308267 przez ewelinaa
A "Na Wspólnej" żenada - już nie chce się tego oglądać :dry:

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
13 lata 2 miesiąc temu #308270 przez monika1984lodz
no to my sie juz zglutenowalysmy :)
Ja tylko na wspolnej ogladam

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 miesiąc temu #308271 przez slowiczek
a ja jeszcze nie dodawałam tej kaszy manny :)

coooooooo :unsure: :ohmy: Maciek jest GEJEM ???? to było wczoraj ?? bo też nie oglądałam :dry:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia