- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #119151 przez Pyśkaaaa
dziewczyny ja z nudów zaczełam produkcje kolczykow haha
tzn wczesniej sie w to bawilam ale potem na chwile zaprzestalam a teraz znow 
Agusia co do łososia to my robimy z niego tylko sushi... a co do wedzonego to ja gotuje jaja potem wyciagam żółtka kroje je z łososiem i faszeruje
niby nic ale mi smakuje ja tez nigdy nie byłam na takim wieczorze
MartaM fajnie ze weselicho sie udalo
Paletka zapraszamy
tez mi sie nie chce na zakupy
Gosia na allegro go kupilaś? też sie nad nim zastanawiałam
ale nie za bardzo chce biały..

Agusia co do łososia to my robimy z niego tylko sushi... a co do wedzonego to ja gotuje jaja potem wyciagam żółtka kroje je z łososiem i faszeruje

MartaM fajnie ze weselicho sie udalo

Paletka zapraszamy

tez mi sie nie chce na zakupy

Gosia na allegro go kupilaś? też sie nad nim zastanawiałam

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
Temat został zablokowany.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 11 miesiąc temu #119158 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry dziewuszki
Wlasnie wrocilam z laboratorium.mocz o dziwo ok a do tej pory caly czas mialam bialko, za to teraz z krwia cos nie tak.Za duzo bialych krwinek za malo czerwonych.Dobrze, ze jutro wizyta.
Wogole moja Nuna jakas taka spokojna od jakiegos czasu.Mam nadzieje, ze to przez pogode.
Wlasnie wrocilam z laboratorium.mocz o dziwo ok a do tej pory caly czas mialam bialko, za to teraz z krwia cos nie tak.Za duzo bialych krwinek za malo czerwonych.Dobrze, ze jutro wizyta.
Wogole moja Nuna jakas taka spokojna od jakiegos czasu.Mam nadzieje, ze to przez pogode.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #119160 przez katy25
hey dziewczynki,
ale w weekend była beznadziejna pogoda! Wczoraj to tak zmarzłam na budowie, że nie wiem jak Ci robotnicy mogą tam spać?? eh...
Słuchajcie byłam dziś na zakupach w Cerfourze i kupiłam kąplet pościeli za 20zł (MEGA PROMOCJA) 2elementowy i prześcierdało do kąpletu za 12zł
Nawet taki wzór jak mi się podobał na allegro! Opłaca sie bo za 32zł jest kąlet 3 elementowy - te same propozycje kolorystyczne, co na allegro. Taki kąplet na zmiane:) No to chciałam Wam powiedziec...
My już zaczęliśmy pełna parą wykańczanie: moj maz spedził weekend w sklepach budowlanych bo trzeba było to wszytsko kupić. Ustalilismy z nimi co chcemy i zaczęli. Oczywiście wyszło, że w obu łazienkach są błędy i jutro hydraulik ma poprawiać i oczywiście DODATKOWY KOSZT eh...
W tym tyg. będą montować tez kominek więc ruch na całego... alez sie cieszę!
dobra ja ide jakis obiad zrobić ogarnąć to "pudełko" i może zdążę przysiąść do poprawiania I rozdziału mojej magisterki... bo miałam to zrobić do pt:)
Miłego dnia mamuśki
ps. Ja też kupiłam te czapeczki dla Samiego w h&m słodkie są...
ale w weekend była beznadziejna pogoda! Wczoraj to tak zmarzłam na budowie, że nie wiem jak Ci robotnicy mogą tam spać?? eh...
Słuchajcie byłam dziś na zakupach w Cerfourze i kupiłam kąplet pościeli za 20zł (MEGA PROMOCJA) 2elementowy i prześcierdało do kąpletu za 12zł

My już zaczęliśmy pełna parą wykańczanie: moj maz spedził weekend w sklepach budowlanych bo trzeba było to wszytsko kupić. Ustalilismy z nimi co chcemy i zaczęli. Oczywiście wyszło, że w obu łazienkach są błędy i jutro hydraulik ma poprawiać i oczywiście DODATKOWY KOSZT eh...
W tym tyg. będą montować tez kominek więc ruch na całego... alez sie cieszę!
dobra ja ide jakis obiad zrobić ogarnąć to "pudełko" i może zdążę przysiąść do poprawiania I rozdziału mojej magisterki... bo miałam to zrobić do pt:)
Miłego dnia mamuśki
ps. Ja też kupiłam te czapeczki dla Samiego w h&m słodkie są...
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #119170 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
U mnie pogoda taka na zmianę raz chmury raz słońce i podobno zimno. No ja tam się leczę jeszcze więc nie narzekam
Katy może w czwartek uda mi się zachaczyć jakiegoś carefoura. Fajnie, że na budowie postępy, niedługo będziecie się wprowadzać
Agusia imprezka się udała
Co do kombinezonu to ja dostałam taki:
U mnie pogoda taka na zmianę raz chmury raz słońce i podobno zimno. No ja tam się leczę jeszcze więc nie narzekam

Katy może w czwartek uda mi się zachaczyć jakiegoś carefoura. Fajnie, że na budowie postępy, niedługo będziecie się wprowadzać

Agusia imprezka się udała

Co do kombinezonu to ja dostałam taki:
- kasia79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #119175 przez kasia79
witam po długiej nieobecności, cały piątek i sobotę miałam urwanie głowy mój synuś miał urodzinki było 25 osób masakra !
Dzisiaj cały czas leżę, coś mnie brzuch z tego wszystkiego boli, trochę się martwię że przeholowałam a dzisiaj dopiero ostatni goście pojechali.
Dzisiaj cały czas leżę, coś mnie brzuch z tego wszystkiego boli, trochę się martwię że przeholowałam a dzisiaj dopiero ostatni goście pojechali.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- klatina
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 11 miesiąc temu #119227 przez klatina
Cześć dziewczyny, mnie też długo nie było. Weekend był szalony. Mnóstwo gości w wieku od 2-35 lat
a w niedzielę szaleństwo zakupowe - zaczynają się pokazywać promocje w sklepach. Kupiłam śmieszne body z czapeczką (z napisem The Beatles) i śliczne pluszowe spodenki seledynowe w H&M. I były po 20 zł te pluszowe "smokingi" których fotki kiedyś wrzucałyście na forum. Cudo dla mam oczekujących chłopców! 
Jak się odrobię ze wszystkim muszę nadrobić lekturę na forum
Mam do Was pytanie. Jakie macie wyniki morfologii HCT? Mam podane normy 35,00-52,00, a mi wyszło 33,4 %
Idę jutro do gina ale zastanawiam się czy będę musiała zażywać żelazo. Trochę mnie martwią te wyniki

Jak się odrobię ze wszystkim muszę nadrobić lekturę na forum

Mam do Was pytanie. Jakie macie wyniki morfologii HCT? Mam podane normy 35,00-52,00, a mi wyszło 33,4 %
Idę jutro do gina ale zastanawiam się czy będę musiała zażywać żelazo. Trochę mnie martwią te wyniki

- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #119297 przez Pyśkaaaa
Bewipo? a jak robisz sok z buraka? zasypujesz cukrem i pijesz? a jak u Ciebie z miesem? bo powiem szczerze ze mnie odrzuciło
o doktor mowil ze to od tego tez moze byc i ze czasem musze sie zmusić... i jeszcze powiedz mi co lykasz? bo ja sorbifer 2x1
slowiczku 6 magnezów? oj... az tak Ci brakuje?
ja do tego żelaza żuravit i witaminy

slowiczku 6 magnezów? oj... az tak Ci brakuje?
ja do tego żelaza żuravit i witaminy

Ostatnio zmieniany: 13 lata 11 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 11 miesiąc temu #119300 przez bewipo
Pyśka kroję tego buraka i zasypuję cukrem (któraś dziewczyna pisała tutaj, że tak robi). Jak się zrobi soczek to przelewam dodaję troszkę wody i mleka (podobno z tłuszczami lepsze przyswajanie). W smaku pyszności.
Mięsko jem normalnie, tzn prawie codziennie, a nawet więcej czerwonego niż przed ciążą.
A łykać mam sorbifer 2x1, a na noc 1 tardyferon. Do tego prenatal.
Mięsko jem normalnie, tzn prawie codziennie, a nawet więcej czerwonego niż przed ciążą.
A łykać mam sorbifer 2x1, a na noc 1 tardyferon. Do tego prenatal.
Moderatorzy: ilona