- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- ewelinaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #353692 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Majcia, Kinia Domi buziaki slodziaki

Ja nie wiem co w to moje dziecie wstapilo ale jak narazie mam po dziurki w nosie spacerow.No przeciez ile mozna wyc????bo to juz nie placz tylko wycie, az sie zanosila.... najprawdopodobniej jest jej zagoraco(ma to po mnie) i do poki temperatura ni ebedzie troche nizsza raczej nici ze spacerow.Bo to meczarnia dla wszystkich.

Ja nie wiem co w to moje dziecie wstapilo ale jak narazie mam po dziurki w nosie spacerow.No przeciez ile mozna wyc????bo to juz nie placz tylko wycie, az sie zanosila.... najprawdopodobniej jest jej zagoraco(ma to po mnie) i do poki temperatura ni ebedzie troche nizsza raczej nici ze spacerow.Bo to meczarnia dla wszystkich.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353697 przez Marta M
Kinia jestes niesamowita...jak akrobatka w stanie czuwania tak i akrobatka w stanie drzemania 
Monia moze chodzcie rano i wieczorami na spacery?? My w poludnie w domu albo na tarasie w cieniu, na przechadzke wyruszamy po 17tej albo przed 10ta
Monia albo poprostu Nuna nie chce siedziec, jak mówilas w domu tez chce tylko stac..pewnie siedzenie ją nudzi..więc karimata i na trawnik
:D

Monia moze chodzcie rano i wieczorami na spacery?? My w poludnie w domu albo na tarasie w cieniu, na przechadzke wyruszamy po 17tej albo przed 10ta

Monia albo poprostu Nuna nie chce siedziec, jak mówilas w domu tez chce tylko stac..pewnie siedzenie ją nudzi..więc karimata i na trawnik

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez Marta M.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 2 tygodni temu #353702 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Marta ani siedziec ani stac a o lezeniu to juz wogole moge zapomniec :/
Wracamy ze spacerow strasznie zmeczeni.
Ale naprawde masz racje pojde z nia jutro na spacer woeczorem
Wracamy ze spacerow strasznie zmeczeni.
Ale naprawde masz racje pojde z nia jutro na spacer woeczorem

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353718 przez slowiczek
WITAM 
zaliczyłyśmy dziś 2 spacerki, przed południem i teraz, swoją drogą muszę kupić małej parasolkę do wózka, a w mieszkaniu mamy fajnie chłodniutko więc mamy się gdzie schronić kiedy największy żar leje się z nieba
co do spania to Nati śpi w pajacyku...wcześniej miała jeszcze pod spodem bodziaka z krótkim rękawem ale teraz już nie, i przykryta cienkim kocykiem
Kingulek
akrobatka pierwsza klasa no i masz śliczne pełne usteczka, będą potem całowały chłopaków 
Marta, widziałam kiedyś ten obrazek

a wiecie, ja dziś na spacerze widziałam dziecko przykryte kocem POLAROWYM

Monia, Marta dobrze mówi, na spacerki rano albo popołudniu jak już jest chłodniej, może wtedy będzie lepiej Nunce
biedny Samiczek i biedna Oleńka

Majeczka, jak na Ciebie patrzę to mam ochotę Cię zjeść
mama Cię będzie musiała mocno pilnować w Chańczy bo inaczej wylądujesz w moim brzuszku
no i piękna sukieneczka z kokardą !!!!!!!!

zaliczyłyśmy dziś 2 spacerki, przed południem i teraz, swoją drogą muszę kupić małej parasolkę do wózka, a w mieszkaniu mamy fajnie chłodniutko więc mamy się gdzie schronić kiedy największy żar leje się z nieba

co do spania to Nati śpi w pajacyku...wcześniej miała jeszcze pod spodem bodziaka z krótkim rękawem ale teraz już nie, i przykryta cienkim kocykiem
Kingulek

Marta, widziałam kiedyś ten obrazek

a wiecie, ja dziś na spacerze widziałam dziecko przykryte kocem POLAROWYM

Monia, Marta dobrze mówi, na spacerki rano albo popołudniu jak już jest chłodniej, może wtedy będzie lepiej Nunce

biedny Samiczek i biedna Oleńka

Majeczka, jak na Ciebie patrzę to mam ochotę Cię zjeść

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez slowiczek.
- fanka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353719 przez fanka
witam was niedzielnie
ale nasze wrześniaczki są śliczne, napatrzeć się nie mogę, natalka z bombową kokardą, majusia wystrojona, kinga akrobatka,jogo ze swym kapeluszem, Domiś kibic, Nuna i mega kokarda, Nadusia z mamą dwie laseczki!!! aż się "gęba" sama śmieje.
my wczoraj mieliśmy miły dzień, grill na ogrodzie, fajnie było.
za to dziś już gorzej, dawid strasznie kaszle, mokry kaszel, kilka razy zaksztusił sie flegmą, z nosa się leje, oczy łzawią, daje mu flegaminę, syrop który dostał na przeziębienie ostatnio i mam nadzieję, , że przejdzie, a jak nie to jutro lekarz!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do ubirania dzieci- ja mam sąsiadkę która ma 2,5 miesięcznego synka- wczoraj wyszła z nim na podwórko na rękach i był w kombinezonie łącznie z założonym kapturem na głowie i trzymała go owiniętego kocem polarowym!!!! a ja w tym czasie śmigałam po ogrodzie z dawidem w krótkich spodenkach, koszulcei gołymi stópkami!!! jakaś masakra!!
www.demoty.pl/koniec-tuszu-w-drukarce-40006
ale nasze wrześniaczki są śliczne, napatrzeć się nie mogę, natalka z bombową kokardą, majusia wystrojona, kinga akrobatka,jogo ze swym kapeluszem, Domiś kibic, Nuna i mega kokarda, Nadusia z mamą dwie laseczki!!! aż się "gęba" sama śmieje.
my wczoraj mieliśmy miły dzień, grill na ogrodzie, fajnie było.
za to dziś już gorzej, dawid strasznie kaszle, mokry kaszel, kilka razy zaksztusił sie flegmą, z nosa się leje, oczy łzawią, daje mu flegaminę, syrop który dostał na przeziębienie ostatnio i mam nadzieję, , że przejdzie, a jak nie to jutro lekarz!!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
co do ubirania dzieci- ja mam sąsiadkę która ma 2,5 miesięcznego synka- wczoraj wyszła z nim na podwórko na rękach i był w kombinezonie łącznie z założonym kapturem na głowie i trzymała go owiniętego kocem polarowym!!!! a ja w tym czasie śmigałam po ogrodzie z dawidem w krótkich spodenkach, koszulcei gołymi stópkami!!! jakaś masakra!!
www.demoty.pl/koniec-tuszu-w-drukarce-40006

Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 tygodni temu przez fanka.
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #353728 przez slowiczek
a i jeszcze chciałam wam powiedzieć, że tatuś kupił Nati tego gryzaka z siateczką do podawania owoców i spodobało jej się, jadła dziś tak jabłuszko
a wczoraj się najadła papieru toaletowego, też smakowało

Fanka i Dawidek
ooooo pohuśtałabym się

Fanka i Dawidek

- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- Marta M
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #353752 przez Marta M
Dawidka teraz złapało?? Biedne te nasze dzieciaczki, że tak je domęczą te choroby, katary, gorączki..
A JA MAM NOWINE
MAMY PIERWSZEGO ZĘBA, rano sprawdzałam i nie było a teraz jest
Prawa dolna jedynka..To dołaczamy do tych zębatych
A JA MAM NOWINE

MAMY PIERWSZEGO ZĘBA, rano sprawdzałam i nie było a teraz jest

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #353772 przez iwonaNAVI
Witam sie 
ja weekend spedzilam w szkole...ale za to dzisiaj mielsimy zajecia terenowe na plazy w stogach i byla lekka odskocznia
a i zjaralam sobie twarz dekolt i szyje 
mimo ze slonko bylo lekko za chmurami i wial bardzo zimny wiatr ze w sweterku bylo mi zimno
Wszystkie dzieciaczki cudowne bez wyjatku
i mamusie tez 
Ola super ze lepeij:) u nas tez katar juz jest bardzo maly
Majka zabek super
mama pewnie dumna

ja weekend spedzilam w szkole...ale za to dzisiaj mielsimy zajecia terenowe na plazy w stogach i byla lekka odskocznia

mimo ze slonko bylo lekko za chmurami i wial bardzo zimny wiatr ze w sweterku bylo mi zimno

Wszystkie dzieciaczki cudowne bez wyjatku

Ola super ze lepeij:) u nas tez katar juz jest bardzo maly

Majka zabek super

- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #353777 przez slowiczek
aaaaaaaaaaaaaa, Maja gratuluję
a Ty Marta uważaj teraz na piersi
mnie niestety Nati gryzie
, boję się co będzie jak jej już całe urosną i do tego dołączą dwa u góry 
a i jeszcze chciałam wam powiedzieć, że na słońce kupiłam Ziajkę 30 SPF, dosyć fajna, niedroga

a i jeszcze chciałam wam powiedzieć, że na słońce kupiłam Ziajkę 30 SPF, dosyć fajna, niedroga

- iwonaNAVI
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 2 tygodni temu #353783 przez gosia2324
Kingusia śpiący Aniołku :*
Monia, wcale sie nie dziwe Nunie. Sama dzis mialam dosc upalu, a co dopiero dziecko!
Natalka Ty to jesteś ekonomiczne dziecko, jak nie jabłuszko to papier toaletowy, byle sie najesc

Mala mysle ze jak juz temp spadła to jutro spodziewaj sie wysypu!
A jak Kamilek sie czuje?
Maja doczekałaś sie wreszcie zebolka
Monia, wcale sie nie dziwe Nunie. Sama dzis mialam dosc upalu, a co dopiero dziecko!
Natalka Ty to jesteś ekonomiczne dziecko, jak nie jabłuszko to papier toaletowy, byle sie najesc

Mala mysle ze jak juz temp spadła to jutro spodziewaj sie wysypu!

A jak Kamilek sie czuje?
Maja doczekałaś sie wreszcie zebolka

- magda79
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona