BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 2 tygodni temu #353686 przez Marta M
Na poprawę humoru:

Załączniki:
Temat został zablokowany.
13 lata 2 tygodni temu #353688 przez ewelinaa
Marta - Majka prawdziwa elegancka dama :woohoo: :kiss:

To i ja się pochwalę swoją córą :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 2 tygodni temu #353692 przez monika1984lodz
Majcia, Kinia Domi buziaki slodziaki :kiss: :kiss: :kiss:

Ja nie wiem co w to moje dziecie wstapilo ale jak narazie mam po dziurki w nosie spacerow.No przeciez ile mozna wyc????bo to juz nie placz tylko wycie, az sie zanosila.... najprawdopodobniej jest jej zagoraco(ma to po mnie) i do poki temperatura ni ebedzie troche nizsza raczej nici ze spacerow.Bo to meczarnia dla wszystkich.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353697 przez Marta M
Kinia jestes niesamowita...jak akrobatka w stanie czuwania tak i akrobatka w stanie drzemania ;)

Monia moze chodzcie rano i wieczorami na spacery?? My w poludnie w domu albo na tarasie w cieniu, na przechadzke wyruszamy po 17tej albo przed 10ta :)

Monia albo poprostu Nuna nie chce siedziec, jak mówilas w domu tez chce tylko stac..pewnie siedzenie ją nudzi..więc karimata i na trawnik :D:D
13 lata 2 tygodni temu #353702 przez monika1984lodz
Marta ani siedziec ani stac a o lezeniu to juz wogole moge zapomniec :/
Wracamy ze spacerow strasznie zmeczeni.
Ale naprawde masz racje pojde z nia jutro na spacer woeczorem :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353718 przez slowiczek
WITAM :)

zaliczyłyśmy dziś 2 spacerki, przed południem i teraz, swoją drogą muszę kupić małej parasolkę do wózka, a w mieszkaniu mamy fajnie chłodniutko więc mamy się gdzie schronić kiedy największy żar leje się z nieba :S

co do spania to Nati śpi w pajacyku...wcześniej miała jeszcze pod spodem bodziaka z krótkim rękawem ale teraz już nie, i przykryta cienkim kocykiem

Kingulek :kiss: akrobatka pierwsza klasa no i masz śliczne pełne usteczka, będą potem całowały chłopaków :woohoo:

Marta, widziałam kiedyś ten obrazek :woohoo: :woohoo: :woohoo:

a wiecie, ja dziś na spacerze widziałam dziecko przykryte kocem POLAROWYM :X :X :X

Monia, Marta dobrze mówi, na spacerki rano albo popołudniu jak już jest chłodniej, może wtedy będzie lepiej Nunce :)

biedny Samiczek i biedna Oleńka :( :kiss: :kiss: :kiss:

Majeczka, jak na Ciebie patrzę to mam ochotę Cię zjeść :D mama Cię będzie musiała mocno pilnować w Chańczy bo inaczej wylądujesz w moim brzuszku :blush: :P no i piękna sukieneczka z kokardą !!!!!!!!
13 lata 2 tygodni temu - 13 lata 2 tygodni temu #353719 przez fanka
witam was niedzielnie
ale nasze wrześniaczki są śliczne, napatrzeć się nie mogę, natalka z bombową kokardą, majusia wystrojona, kinga akrobatka,jogo ze swym kapeluszem, Domiś kibic, Nuna i mega kokarda, Nadusia z mamą dwie laseczki!!! aż się "gęba" sama śmieje.
my wczoraj mieliśmy miły dzień, grill na ogrodzie, fajnie było.
za to dziś już gorzej, dawid strasznie kaszle, mokry kaszel, kilka razy zaksztusił sie flegmą, z nosa się leje, oczy łzawią, daje mu flegaminę, syrop który dostał na przeziębienie ostatnio i mam nadzieję, , że przejdzie, a jak nie to jutro lekarz!!!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

co do ubirania dzieci- ja mam sąsiadkę która ma 2,5 miesięcznego synka- wczoraj wyszła z nim na podwórko na rękach i był w kombinezonie łącznie z założonym kapturem na głowie i trzymała go owiniętego kocem polarowym!!!! a ja w tym czasie śmigałam po ogrodzie z dawidem w krótkich spodenkach, koszulcei gołymi stópkami!!! jakaś masakra!!

www.demoty.pl/koniec-tuszu-w-drukarce-40006 ;-)
Załączniki:
13 lata 2 tygodni temu #353728 przez slowiczek
a i jeszcze chciałam wam powiedzieć, że tatuś kupił Nati tego gryzaka z siateczką do podawania owoców i spodobało jej się, jadła dziś tak jabłuszko :) a wczoraj się najadła papieru toaletowego, też smakowało B) :P

Fanka i Dawidek :kiss: ooooo pohuśtałabym się :cheer:
13 lata 2 tygodni temu #353749 przez Mała
Śliczności nasze wrześniowe, ale letnio się zrobiło przez wasze zdjęcia :kiss:

Ola dzisiaj lepiej o niebo, najwyższa temperatura 37,7 i miejmy nadzieję, że noc nie przyniesie 39.
13 lata 2 tygodni temu #353752 przez Marta M
Dawidka teraz złapało?? Biedne te nasze dzieciaczki, że tak je domęczą te choroby, katary, gorączki..

A JA MAM NOWINE :)

MAMY PIERWSZEGO ZĘBA, rano sprawdzałam i nie było a teraz jest :):) Prawa dolna jedynka..To dołaczamy do tych zębatych :lol: :lol:
13 lata 2 tygodni temu #353772 przez iwonaNAVI
Witam sie :)
ja weekend spedzilam w szkole...ale za to dzisiaj mielsimy zajecia terenowe na plazy w stogach i byla lekka odskocznia :) a i zjaralam sobie twarz dekolt i szyje :P
mimo ze slonko bylo lekko za chmurami i wial bardzo zimny wiatr ze w sweterku bylo mi zimno :P

Wszystkie dzieciaczki cudowne bez wyjatku :) i mamusie tez :)

Ola super ze lepeij:) u nas tez katar juz jest bardzo maly :)

Majka zabek super :) mama pewnie dumna :)
13 lata 2 tygodni temu #353777 przez slowiczek
aaaaaaaaaaaaaa, Maja gratuluję :lol: :kiss: a Ty Marta uważaj teraz na piersi B) mnie niestety Nati gryzie :( , boję się co będzie jak jej już całe urosną i do tego dołączą dwa u góry :dry:

a i jeszcze chciałam wam powiedzieć, że na słońce kupiłam Ziajkę 30 SPF, dosyć fajna, niedroga :)
13 lata 2 tygodni temu #353782 przez iwonaNAVI
Slowiczku kupuje ziajke jak Ty :)
13 lata 2 tygodni temu #353783 przez gosia2324
Kingusia śpiący Aniołku :*

Monia, wcale sie nie dziwe Nunie. Sama dzis mialam dosc upalu, a co dopiero dziecko!

Natalka Ty to jesteś ekonomiczne dziecko, jak nie jabłuszko to papier toaletowy, byle sie najesc :woohoo: :woohoo: :woohoo: :kiss:

Mala mysle ze jak juz temp spadła to jutro spodziewaj sie wysypu! :blink:
A jak Kamilek sie czuje?

Maja doczekałaś sie wreszcie zebolka :)
13 lata 2 tygodni temu #353785 przez magda79
Majcia, Kinia :kiss: :kiss: :kiss:

Fanka zdrówka dla Dawidka no i fajny dzionek mieliście!!

Olusia no nareszcie jutro juz całkiem zdrowa bedziesz!!!!

Majeczka gratulacjeeeeeeeeeeee
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka