BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu #141191 przez Mała
Witam kobiety.
Gratulację zdanych egzaminów, a za pozostałe trzymam kciuki.
Wesela mam nadzieję,że udane.
Mnie przez to leżenie jakiś kryzys dopada, a też chętnie bym wstała i po swojemu posprzątała, okna pomyła i wzięła się za ubranka malucha.
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu #141192 przez gosia2324
Mała ja mam to samo, juz mnie boki bola od lezenia,przez 3 dni nawet z domu nie wychodzilam...
Gapie sie w telewizor, w ktorym i tak nic nie ma, i siedze na necie.

Po wizycie jak bedzie wszystko ok to biore sie za pranie ubranek dla Jagódki :)
13 lata 10 miesiąc temu #141193 przez MagdaM
Dziekuje Wam bardzo :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 10 miesiąc temu #141204 przez beti
13 lata 10 miesiąc temu #141205 przez slowiczek
no mam nadzieję beti, że nie będę tam jedyną "samotną" mamą w środę, głupio wyszło :/

a co do materacyków to ja mam zamiar kupić z pianki termoelastycznej, ewentualnie pianka-kokos-pianka...
13 lata 10 miesiąc temu #141217 przez monika1984lodz
Boska ta mala kobietka hihi :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 10 miesiąc temu #141342 przez pati-m
Ale naskrobałyście przez ostatnie dwa dni :)
Gratuluję wszystkim zdanych egzaminów i trzymam kciuki za pozostałe :)

Ja byłam na tym ślubie i się uśmiałam, bo jak przyszło do życzeń no to stanęłam z tym moim brzuchalem i w ręku trzymałam bukiet z wielkim boćkiem i wszyscy mówili, że taka podwójna wróżba sprawi, że młodzi szybko rodzicami zostaną :) A mi się śmiać chciało, bo oni nawet nie wiedzieli, że panna młoda jest już w drugim miesiącu ciąży, no więc teraz pewnie wszystko będzie na mnie :silly:
No i oczywiście wzruszyłam się, jak to na ślubie... Od razu przypomniał mi się mój... I właśnie w takich chwilach sobie zawsze uświadamiam, że przecież ja kiedyś z moim S. ślubowaliśmy sobie, że się nie opuścimy aż do śmierci, więc po co czasami te nasze sprzeczki i kłótnie... Wróciłam do domu i wycałowałam go od progu, aż się zdziwił :)
13 lata 10 miesiąc temu #141385 przez Agusia83
dzien dobry poniedzialkowo :laugh: W sobote sie przygotowywalismy, w niedziele odsypialismy a pozniej poprawinki i dopiero teraz mam czas by cos skrobnac :laugh:
Uroczystosc byla bardzo ladna, a na weselichu sie wybawilismy :laugh: Wyobrazcie sobie, ze bylismy w domu po 3 w nocy....wowczas juz padalam ze zmeczenia...ale nawet potanczylam, po pierwszych plasach musialam przystopowac, bo dostala mi sie bura od meza, ze za bardzo sie przemeczam i mam odpoczac...a pozniej juz sam ciaganal na parkiet :silly: Z kolezanka, rowniez brzuszkowa wykonalysmy utwor "jestes szalona" dla panny mlodej i super to wyszlo...pieknie zdzieralysmy gardla...haha...a nasz maluch non stop sie wiercil, czasami dawal mamie potezne kopniaki...bidoczek anie spal do 4 nad ranem...pewnie mu za glosno bylo, a pozniej ciezko bylo sie przestawic na cisze w domku :lol: W kosciele na kazaniu trzymalam rece pod brzuchem i ciagle mi lataly na boki jak maluszek rozrabial...

Chcialabym pogratulowac wszystkim dziewczynkom zdania egzaminow i zakonczenia sesji :woohoo: oraz trzymam reszte kciukasow za nastepne egzaminy :laugh:
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #141391 przez Marta M
Pati, ja tak samo reaguje na slubach :) To rada dla wszystkich: jak sie poklocicie isc pod kosciol w sobote i czekac na jakis slub..;)

To widze ze Agusia poszalalas, dzidzia pewnei teraz bedzie odsypiac, hahaha. A my w weekend dostalismy od kamerzysty 15min film z naszego slubu...to miala byc taka reklama tego co robi, mam nadzieje ze wyrobi sie do niedzieli, bo w niedziele mamy 1 rocznice slubu :D Fajnie by bylo ogladnac co sie dzialo rok temu.
13 lata 10 miesiąc temu #141396 przez Agusia83
AAAA, wlasnie Marta, gratuluje z finalizowania spraw zwiazanych z zakupem domku :laugh: Ciesze sie, ze juz mozecie urzadzac przyszla oaze spokoju oraz, ze kuchnia juz zaprojektowana :laugh: A teraz jeszcze film :laugh: mam nadzieje, ze szybko dostaniecie cala wersje by obejrzec w rocznice slubu :laugh:
A maluszek wcale dlugo nie odpoczywal...wczoraj po pobudce dawal o sobie znac do 1 w nocy :silly: a dzis juz od rana szaleje...haha
13 lata 10 miesiąc temu #141397 przez slowiczek
dzień dobry dziewczynki :)
widzę, że wy tu od rana w "ślubnym" nastroju :)

aaaaaaaaaale brzydka pogoda, pada :< = nie mam parasolki, nie wyjdę do sklepu, umrę z głodu :P
13 lata 10 miesiąc temu #141399 przez Agusia83
haha, Slowiczku, witaj w grupie, ja tez narazie nie wychodze...brrr, za zimno...a w domku na obiad nie mam nic :silly:
13 lata 10 miesiąc temu #141402 przez slowiczek
ja nie mam nawet na śniadanie :P w lodówce mam tylko pierogi...
13 lata 10 miesiąc temu #141405 przez fanka
Cześć Dziewczynki, widzę, że zaczynamy nowy tydzień, ja dziś wstałam o 4:20 i siedzę od tej godziny na kompie ale nie pisałam wcześniej bo nie chciałam Was "budzić" ;)
u mnie też w lodówce już praktycznie tylko światło więc na zakupki trzeba śmigać, ja ostatnie "trójkąciki" sera topionego zjadłam i teraz post dopóki czegoś nie kupię :-)
13 lata 10 miesiąc temu #141438 przez Pyśkaaaa
witam sie :*
dziewczyny gratuluje egz i zdanych sesji:)
MartaM gratuluje swojego domku...:)
a my wróciliśmy od rodziców i dzięki temu lodówka pełna :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży