BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

14 lata 11 miesiąc temu #141591 przez pati-m
ewelina - ciuszki rewelacja :) nie dziwię Ci się, że nie mogłaś się oprzeć :)
Temat został zablokowany.
14 lata 11 miesiąc temu #141618 przez Agusia83
Ewelina, ciuszki sa sliczne, takie delikatne kolorki :laugh: malutka bedzie zachwycona jak mama ja w te cuda ubierze :laugh:

A ja mam takiego lenia, chyba jeszcze nie odespalam ani wesela ani poprawin :silly: dobrze, ze mama poszla do sklepu po kapuste, bo lazanki mi sie marza...tyle, ze ja skroilam i uswiadomilam sobie, ze nie mam cebuli i musze jednak isc do sklepu...a teraz dorwala mnie zgaga...codziennie ja mam :(

U mnie tez nieladna pogoda, najgorsze, ze w ten weekend ma nieznosnie padac i ma byc zimno, a my wyjezdzamy...no, ale najwazniejsze, ze bedziemy razem :laugh:
14 lata 11 miesiąc temu #141620 przez slowiczek
ubranka rewelacyjne :)

pora wyjść z łóżka, nie pada aktualnie, nawet czasem słońce zaświeci ale czuję, że jest chłodno i wieje, ale to nic, idę na zakupki :) a potem zabieram się za porządkowanie moich rzeczy, muszę przejrzeć papiery, ubrania, pozbyć się tego co niepotrzebne, w końcu za tydzień przeprowadzka:)
14 lata 11 miesiąc temu #141623 przez Agusia83
Slowiczku, to musisz wszystko uporzadkowac....bardzo mile sa przeprowadzki :laugh:

Mam pytanko, czy Wam tez sie zdarza, ze w okol oczu macie biala doslownie obwodke, a reszta twarzy ma naturalny kolor? Wygladam jak duch, hmm....zastanawiam sie czy morfologia mi sie nie pogorszyla...
14 lata 11 miesiąc temu #141625 przez Marta M
Ewelina pienke zakupki :)

Agusia to bedziecie lezec sobie w lozeczku w domku w Beskidach i odpoczywac i cieszyc sie soba ;)

Mnie ta pogoda tak nastroila ze poszlam sie polozyc zaraz po tym jak napisalam tu posta i niedawno wstalam, a teraz zupka ugotowana przez mame ;)

slowiczek, to chyba mile uczucie..;) Ja nie moge sie doczekac kiedy my sie przeprowadzimy..a chyba Twoj tez za trzy dni wraca jak dobrze pamietam, oj bedzie sie dzialo ;)
14 lata 11 miesiąc temu #141628 przez gosia2324
Czesc DZiewczyny :)

U mnie tez szaro-buro.
Juz jestem po obiedzie i jakas depresja mnie bierze, na nic nie mam ochoty :(

Pati zycze udanej sesji :)

Ja tez mam zamiar porobic kilka fajnych fotek, ale mam taki nastroj ze szkoda gadac :(
14 lata 11 miesiąc temu #141632 przez Agusia83
Dziewczyny, bo to pogoda nas tak nastraja...wlasnie wrocilam z cebula...w koncu :laugh: i gdy nie ma wiatru to na polku jest bardzo przyjemnie...a jak zawieje to idzie glowe urwac...moze trzeba zrobic sobie jakas chociaz mala przyjemnosc w domku i humorek sie poprawi :laugh:

Monia, mnie od wczoraj boli spojenie, ale narazie odpukac moge chodzic...Ty jednak sie nie przemeczaj, odpoczywaj i za kilka dni na pewno wszystko wroci do normy :lol: czesciej nas odwiedzal, suzkaj kolysanek dla malenstwa oraz rzeczy, ktore sa Wam potrzebne do pokoiku a jeszcze ich nie macie :woohoo:
14 lata 11 miesiąc temu #141633 przez pati-m
Dzięki gosia :) Mam nadzieję, że zdjątka wyjdą tak ładnie jak to Twoje :)
14 lata 11 miesiąc temu #141650 przez monika1984lodz
Ewelina sliczne ciuszki :)
my kupilismy w sobote bodziaki w tesco 5 szt. za 29 zl :)

Agusia leze i odpoczywam :) tylko w miedzy czasie rosolek wstawilam :)

Gosiu ten nastroj to przez ta pogode eh, oszalec idzie, jak nie goraco to leje, eh...

Slowiczku to bedziesz miala troche roboty z ta przeprowadzaka, ale fajnie jest byc na swoim :)

lece dalej lezec i przegladac allegro :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 11 miesiąc temu #141675 przez slowiczek
Agusia, mnie się nie zdarzyło to coś z oczami co opisałaś :P śmiać mi się chce z tego "wyglądam jak duch" :laugh:

Martuś, tak tak, za 3 dni ten łobuz będzie w Polsce :D

nakupowałam sobie owocków w sklepie, bo stwierdziłam, że skoro na śniadanie smażyłam sobie pierogi to tak jakbym już zjadła obiad i nie będę robić drugiego :P właśnie najadłam się brzoskwini a że to słodkie to dziecię szaleje mi w brzuchu :)

odpoczywajcie sobie dziewczynki ile możecie, nie ma co się przemęczać :)
14 lata 11 miesiąc temu #141683 przez Pyśkaaaa
dziewczyny i umnie pogoda jakas taka do niczego i jakos tak mi smutno... i ja powinnam sie brać za porządkowanie rzeczy i pakowanie ale mam lenia i mi sie nie chce...
Ewelina super ciuszki :)
może i ja swojeo dziś do H&M wyciągnę :)
14 lata 11 miesiąc temu #141701 przez Mała
U mnie też pogoda paskudna.
Mąż sam pojechał do domu pociągiem, a my przenieśliśmy się od mamy do teściowej, bo mama do 15:00 w pracy i z Kamilem nie miałby mi kto pomóc. Na szczęście już mu przechodzi to choróbsko.
A tak w ogóle to mój łobuz kończy dzisiaj 4 lata i wszystkim się chwali i karze sto lat śpiewać. :laugh:
Gosia ja od dwóch dni mężowi mówię, że przez to leżenie to jakiś kryzys mam, a on się mnie pyta dlaczego? :ohmy:
14 lata 11 miesiąc temu #141705 przez monika1984lodz
Mala specjalnie dla Kamilka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
14 lata 11 miesiąc temu #141742 przez pati-m
Sto lat dla Kamilka :)
14 lata 11 miesiąc temu #141751 przez Agusia83
Mala, to zloz od wszystkich forumowiczek wrzesnioweczek cioteczek zyczenia Kamilkowi :silly: I niech sazybciutko wraca do zdrowka....powiedz mu, ze kazemu mu duzo jedzonka papac, by rosl zdrowo i jak na drozdzach :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia