BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 11 miesiąc temu #142509 przez beti
Słowiczek, żadnych butów nie bierz, ja też się na pierwszych zajęciach na to nabrałam...dopiero potem jak ćwiczenia będą, ale to Wam powiedzą jutro na organizacyjnym, jak masz to weź tylko zaświadczenie od lekarza, że możesz brać udział, a jak nie to później doniesiesz...

Agusia, te bakterie to u mnie były ;)

Pyśkaaa, pochwal się fryzem...

Acha, a to siostrzeniec- Patryk, wiem ten róż mógł zmylić :D
Temat został zablokowany.
13 lata 11 miesiąc temu #142513 przez mgielka22
Cześć Dziewczyny, jestem Sylwia, ja mam w ogóle 3 terminy:P pierwszy na 27 IX wg USG, drugi na 29IX wg ruchów i trzeci na 2 X wg okresu;)

Wczoraj byłam na teście glukozy i to na dzień dobry 75g i powiem Wam że wypilam jednym haustem myślałam że będzie gorzej jak wszyscy narzekają ale mi nawet smakowało (jestem maniakiem waty cukrowej:P). Ale niestety znów badania moczu mi poległy i się stresuję żeby z moją mała nic się nie stalo...ajjj.

PS może mi któraś podpowiedzieć jak się te suwaczki wstawia bo mi to coś nie wychodzi:(
13 lata 11 miesiąc temu #142536 przez kasia79
mgielka22 musisz kliknąć suwaczki na górze lub na któryś z naszych który ci sie podoba, nastepnie wpisz termin porodu, i po kolei system cie pokieruje, następnie w 3 tabelkach pokarzą ci się linki, musisz skopiować całość z pierwszej tabelki jesli to bedzie suwaczek z naszej strony i wklej go do podpisu w swoim profilu.
Mam nadzieję że nie namieszałam.
Próbuj
13 lata 11 miesiąc temu #142568 przez monika1984lodz
dziewuszki jak mnie glowa boli buuuu

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #142571 przez pati-m
mgielka - witamy :)

monia - spróbuj może okład na czoło ze zmoczonego ręcznika. Ja jak mnie głowa w ciąży boli, to unikam tabletek i to mi zawsze pomaga. Może nie od razu, ale zawsze jakaś ulga jest, no i może się zdrzemniesz troszeczkę, a sen na pewno Ci pomoże :kiss:

A ja właśnie zrobiłam zakupy na allegro i cieszę się jak dziecko :silly: Kupiłam pieluszki tetrowe, smoczki, łańcuszki do smoczków, szczoteczkę do włosów itp. Wszystko od jednego sprzedawcy, żeby za przesyłkę płacić jeden raz. Wszystko dla maluszka, a radochę mam taką jakby to dla mnie było :silly:
13 lata 11 miesiąc temu #142584 przez kasia79
mnie też dzisiaj od rana głowa bolała, wzięłam jeden apap i położyłam sie spać, teraz wstałam jak nowo narodzona.
13 lata 11 miesiąc temu #142588 przez bewipo
pati zakupy to zawsze mega radocha :D
Dziewczyny niedługo idę na 18 do kuzynki i sie nad prezentem zastanawiam. Macie jakieś pomysły?? Myślałam o piżamce satynowej allegro.pl/piekna-zolta-pizama-satynowa-...24h-i1661525432.html albo kosmetyki typu stara mydlarnia. Sama nie wiem co jeszcze by można kupić.
13 lata 11 miesiąc temu #142592 przez monika1984lodz
Pati ja tabletek tez nie biore, oklady pomagaja :)
Bewipo fajna ta pizamka napewno sie spodoba kuzynce :) mozesz do teho jeszcze cos zabawnego kupic :)

JA musze mojego M. ogarnac z tymi zakupami eh... wszystko juz mam powybierane zostalo tylko zamowic.

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #142599 przez Paletka
witam 2 nowe Mamusie;):) i ich dzidziusie:*

super ze zdjecia z demotywatorow...i Beti siostry....

a mnie dzis jest zle;( posprzeczalam sie z M>:(

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 11 miesiąc temu #142672 przez fanka
czesc dziewczyny, ja dziś taka zalatana, że dopiero usiadłam do kompa poczytać co tam u Was.
Ja dziś najpierw do godziny 13 nie mogłam się obudzić, niby wstałam ok 10 z łóżka ale do 13 chodziłam nie przytomna i co rusz kładłam się i jakies kilkuminutowe drzemki mnie brały!!! ale jak już się obudziłam to dostałam takiego powera, że do teraz nie mogę się zatrzymać. Najpierw z M zmienilismy wodę w akwarium bo ryby już zaczęły ludzkim głosem prosić o wysprzątanie akwarium, a to jest kilka godzin roboty, a o 19 mój pojechał na 3 zmian do pracy a ja szmatka, gąbka i za porządki i mam jeszcze zamiar trochę sprzątać, umyłam sobie już na "glanc" kibelek, wysprzątałam szuflady w komodzie, teraz idę zmienić pościel i przetrzeć kurze. Pora już średnia na porządki ale mi się chce!!! Czyżby syndrom wicia gniazda??? tylko czemu nie od rana tylko dopiero o tej porze? :-) miłego wieczoru i spokojnej nocy, bo widzę, że coraz cięższe te noce mamy niestety :-(
13 lata 11 miesiąc temu #142674 przez beti
Paletka...olej...faceci to świnie ;) tak zawsze mój Małż powtarza ;)
Przejdzie mu to przyjdzie i przeprosi :-)))

Ja dzis wielkie pranie Filipkowych rzeczy robiłam i padam na pysk...uffff
13 lata 11 miesiąc temu #142871 przez pati-m
hej dziewczynki! :)
Witam cieplutko w ten słoneczny poranek :) Wyobraźcie sobie moje zdziwienie, gdy się dziś obudziłam, ogarnęłam, zjadłam śniadanko, a dopiero później spojrzałam na zagarek i okazało się, że jest 5.45! :) Wczoraj tak jak pisałam synuś nie dał pospać, ale za to dziś był grzeczniutki i obudziłam się rześka jak skowronek :) Więc mam przyjemność jako pierwsza życzyć Wam miłego i udanego dnia :)
13 lata 11 miesiąc temu #142876 przez monika1984lodz
Witam :)
widze, ze nie jestem pierwsza hihi chyba nasze dieciaczki zaczynaja nas przyzwyczajac do rannego wstawania hihi.
JA to juz nawet zdazylam wstawic pranie, posprzatac w kuchni i zjesc sniadanko.Teraz zsiedze pije herbatke i ogladam Karoline w miescie :)

milego dnia dziewczynki :* :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 11 miesiąc temu #142879 przez gosia2324
Witam i ja porankowo :)

Ja tez już po śniadaniu i właśnie kończę obiad, dziś będzie fasolka po bretońsku, mężowi się zachciało, a ze nie trzeba stać przy garach, bo wszystko samo się robi wiec niech mu będzie :)Starczy na 2 dni :)

myślami już jestem na wizycie u lekarza :)
Nie cierpię czekać ...

Tylko zastanawia mnie to czemu lekarz nie zlecił mi żadnych badan, ostatnio krew i mocz miałam robiony pod koniec kwietnia. Pewnie teraz mi zleci.
13 lata 11 miesiąc temu #142884 przez ewelinaa
To nie tylko ja dziś wcześnie wstałam ;)

Ja nie śpię od 6.30, obudził mnie ból z boku, pewnie całą noc spałam na jednej stronie. Zjadłam już śniadanko, wypiję herbatkę i będę się ogarniać, bo na 10 mam fryzjera :)
A później muszę na zakupy skoczyć, bo kuzynowi urodziła się córeczka na początku czerwca i w niedzielę wybieramy się w odwiedziny. I ma jeszcze dwuletnią córę, więc i dla małej i dla starszej panienki trzeba coś kupić.
Nie wiem, co dla dwulatki kupić, może macie jakieś pomysły :unsure:

Gosia - trzymam kciuki za wizytę :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby