BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #166091 przez pati-m
Agusia - teściowe mają to do siebie, że zdarza im się bzdury gadać i wcale się tym nie przejmuj. Najważniejsze, że wy się cieszycie i będziecie kochać najbardziej na świecie tą Waszą małą królewnę :)
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #166092 przez Pyśkaaaa
Agusia olej teściową...miejmy nadzieje ze infekcja nie groźna zaciskam kciukasy :*

Monika moj tez wycałowuje brzuszek jak szalony :D i gada do Franuska :P

a ja wymyłam lodówke bo nie chce zeby właścicielka sie czepiała przy oddaniu mieszkania a poza tym zależy nam co by kaucję oddała...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #166093 przez Agusia83
A to chcialam Wam pokazac buzie naszej kruszynki :laugh:

Dzieki dziewczyny, wiem, ze mam sie nia nie przejmowac...nawet maz powiedzial, ze zdarza jej sie glupio gadac i nie chciala mi zrobic przykrosc...tylko powiedziala co jej soina na jezyk przyniesie....ale macie racje, najwazniejsze, ze my sie cieszymy :laugh:
Załączniki:
13 lata 9 miesiąc temu #166094 przez pati-m
Agusia - pięęęęęęęęęęęęękna buźka! Piękny profil małej damy. Aż się prosi żeby ucałować :lol:
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #166098 przez Mała
Agusia mała śliczna.

U mnie od rana to nawet słońce było, teraz już nie ma, ale na padanie też się nie zanosi. Tylko żeby ten Indianin do mnie tego deszczu nie przegonił :angry:

Ciekawe, która z nas pierwsza się rozpakuje? Fanka jak tam u Ciebie?

Megi kiedy idziesz do diabetyka?
13 lata 9 miesiąc temu #166103 przez mYSZA
gratuluję córuni;) któraś z nas jeszcze nie wie kogo nosi pod sercem?

co do filmów- oj tutaj mój Sławek mógłby z Wami podyskutować i pozachwycać się;)

ja dziś spotykam się ze swoją tesciową- naszczęście spoko z niej babka- a mimo wszystko i tak mnie denerwuje;P

półka skręcona wczoraj - a meczyl się z kolegami kolejną godzinę;P ale już ładnie;) poprasowałam wczorajszą partię prania ( nie jest tak zle prasować maluszkowe rzeczy jednak;P ). Dziś snowu pralka chodzi- 3 raz z kolorowymi. a bedzie jeszcze czwarty i ze dwa razy z białymi. ale ten nasz Janek to ciuszków ma! Sławek się wczoraj śmiał, że jeszcze się nie urodził, a ma całą szafę dla siebie i nie wiadomo czy się pomieści. A on biedny musi szafę dzielić ze mną!

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #166106 przez Pyśkaaaa
Agusia sliczniusia ta Twoja malusia :)
Klatina co do laktatorów to ja niechcący mam dwa jeden kupiłam a potem dostałam niuzywany jeden mam lovi a drugi aventu :D

i u mnie nie przeszło z tym deszczem ech... a lodówka dalej pusta :P
13 lata 9 miesiąc temu #166112 przez monika1984lodz
Agusia super zdjecie :) piekny profil ma MAlenka :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 9 miesiąc temu #166113 przez pati-m
mYSZA napisał:

półka skręcona wczoraj - a meczyl się z kolegami kolejną godzinę;P ale już ładnie;) poprasowałam wczorajszą partię prania ( nie jest tak zle prasować maluszkowe rzeczy jednak;P ). Dziś snowu pralka chodzi- 3 raz z kolorowymi. a bedzie jeszcze czwarty i ze dwa razy z białymi. ale ten nasz Janek to ciuszków ma! Sławek się wczoraj śmiał, że jeszcze się nie urodził, a ma całą szafę dla siebie i nie wiadomo czy się pomieści. A on biedny musi szafę dzielić ze mną!

Myszka - u mnie to samo :) My z mężem wspólna szafa, a mały ma całą swoją dla siebie plus komoda tylko dla niego :) I śmiało mogę powiedzieć, że ma więcej ciuchów niż mój mąż :lol:

Agusia - jak malutka będzie miała na imię? Trzeba tabelkę uzupełnić :)
13 lata 9 miesiąc temu #166120 przez mgielka22
Czesc Dziewczyny u nas jest dzis strasznie deszczowo i depresyjnie :(

Rano z mama zaliczylam zakupy i ciucholand kupilam sobie 2 fajne bluzeczki ale jak bedzie dalej taka lipna pogoda to nawet ich nie ponosze...

Agus nie przejmuj sie gadaniem tesciowej, moj tata bynajmniej sie smial ze bedzie chlopak a ja mu udowodnilam ze jednak wnuczka :) A niunia widac bedzie bardzo fajniutka :D

haha Mysza ja mialam identyczna sytuacje jak skrecilam swoja szafe ze mala ma wiecej ciuchow od niego a jeszcze sie nie urodzila :P

Dzis na obiadek robie szczawiowa i papryczki nadziewane a jeszcze Kochana babcia mi robi baabuchy (bulki na parze) :D heh ona wierzy w stary przesad ze jak mi odmowi to ja myszy zjedza :p wiec w tym roku ma sie te przywileje :P

Ale sennie masakra :S
13 lata 9 miesiąc temu #166121 przez slowiczek
Agusia - buzia malusiej slodziutka :) i nie martw sie, mnie ostatnio tez wyszly jakies leukocyty w moczu...jutro mam wizyte u lekarza, mam stresik :p

ja dzis bylam na pobraniu krwi i bylo okropnie, jakas niedorobiona pielegniarka mi sie trafila, strasznie dlugo to trwalo :/
13 lata 9 miesiąc temu #166123 przez mYSZA
dziewuszki, a mogę mieć do Was prośbę?

mój Mąż próbuje finiszować swoją pracę magisterską, ale brakuje mi jeszcze badanych metodą kwestionariuszową. Dałybyście radę wypełnić taką króciutką ankietkę, namówić swoich mężczyzna też na to i rozesłać linka dalej? byłabym ogromnie wdzięczna!

spreadsheets.google.com/a/zhr.pl/spreads...FBVlJlM3hGa0lxX0E6MQ

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #166127 przez Pyśkaaaa
Slowiczku i ja mam jutro wizyte więc stresujemy sie jutro razem :* a na ktorą masz?
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #166129 przez gosia2324
Agusia tesciowe juz takie sa

A Malutka jest piekna :kiss:
13 lata 9 miesiąc temu #166131 przez monika1984lodz
Myszka wypelnilam ankiete :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona