BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 9 miesiąc temu #167142 przez Agusia83
Swietne, ale zauwazcie, ze allegrowicz ma swietnego nicka :silly:
Temat został zablokowany.
13 lata 9 miesiąc temu #167146 przez slowiczek
Ja sie bardzo ciesze ze wyszlo jak wyszlo :) L. sie smieje ze to po prostu on ma takie mocne plemniki ze zadne tabletki ich nie powstrzymaly :p antybiotykow nie bralam, co do alkoholu to nie pamietam...teraz to nie ma co juz rozpamietywac, jestesmy najszczesliwsi na swiecie oczekujac Natalki. Ale niespodzianka byla porzadna :D

Beti, pokazywalas ta fotke :) pulchniutkie niemowlaczki sa mega slodkie :)

Mysza, piateczka, tez jestem harcerka :D znaczy teraz to sie nie udzielam ale harcerzem jest sie przez cale zycie! Ja bylam w druzynie wedrowniczej a oprocz tego prowadzilam druzyne zuchowa :D

mnie sie wcziraj L. pytal jaki chce prezent poporodowy "tez chcesz pierscionek jak Twoje kolezanki z forum? " haha :p
13 lata 9 miesiąc temu #167147 przez mYSZA
ej, a ja w sumie nie napisałam tego. My chcieliśmy w rok po ślubie zacząć się starać o Malucha. Ale po ślubie wyszło tak, że ja na wszystkie dzieci reagowałam spazmatycznym instynktem macierzyńskim więc zaczęliśmy rozmawiać. Z początkiem listopada zaczęłam brać kwas foliowy. Ale mój mąż nie chciał "się starać" czyli czekać z napięciem do owulacji. Stwierdziliśmy że poprostu będziemy się kochać kiedy chcemy i tyle;) i z tego nie "nie starania się" już w grudniu począł się nasz Janek;) z ciekawszych rzeczy- Janek począł się w Norwegii za kołem biegunowym podczas nocy polarnej gdzie za oknem małej chatki tuż nad fjordem przechodziły sie renifery;P

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #167150 przez mYSZA
Słowiczek ja po harcerkach prowadziłam też wędrowniczki i było superowo;P ale od zuchów uciekałam jak tylko mogłam;P

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #167151 przez Agusia83
Mysza, no to mieliscie niesamowita scenerie przy konstruowaniu Janka :laugh: extra :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
13 lata 9 miesiąc temu #167155 przez mYSZA
powiem Wam, że seksualnie te 3 tygodnie w Norwegii to był najlepszy okres w moim życiu;P

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #167156 przez Sylwia77
Kurcze drogie kobietki, ale nadrukowałyście!!! Wszystkie wiadomości ( od rana) przeczytałam więc jestem na czasie :) Niestety musiałam pojechac do pracy bo prezes nie mógł znaleźc papierów...które niestety gdzieś zapodział i ostatecznie musiałam jej na nowo tworzyc- masakra. Padam z nóg a skurcze męczą mnie od wczoraj. zdążyłam się zorientowac że na naszym forum jestem emerytką ( 33lata)- no i tak mi trochę z tym kijowo. Trudno... :(

Cieszę się ze na badaniach wszystko ok- jesteście dziewczyny piękne i młode, ja to od razu wszystkie prenatalne musiałam robic :) Hihihi zachciało się na starośc dzidziusia :blink:

Ciągle nie mogę uwierzyc w tę wielką niespodziankę z tabletkami u Słowiczka...ale bomba :)
13 lata 9 miesiąc temu #167157 przez Sylwia77
Aha jeszcze jedno kobietki- można w jakiś sposób wyłączyc opcję otrzymywania wiadomości na maila- wiadomości o postach na forum? Nie nadążam usuwac ich ze skrzynki...
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #167161 przez Pyśkaaaa
dziewczyny to ja wam pisałam chyba że ja niby miałam nie mieć dzieci i my sie nie zabezpieczliśmy no bo po co :unsure: a tu szok :ohmy: 2 kreseczki na teście i do dziś nie zapomnę słów lekarza to cud że Pani jest w ciąży ach... jeszcze łezka mi się kręci na widok bijącego serduszka :kiss: :kiss:
Sylwia od razu emerytka...
Mysza cudowne wspomnienia

ej ja nie byłam nigdy w żadny m harcerstwie...
13 lata 9 miesiąc temu #167162 przez mgielka22
Mysza ale bomba :D szkoda ze swiety Mikolaj sie jeszcze nie przechadzal bylby w ogole prezent od niego :D:D:D
13 lata 9 miesiąc temu #167164 przez slowiczek
Pyska a czemu mialas nie miec dzieci?
13 lata 9 miesiąc temu #167165 przez Sylwia77
ach dziewczynki...tej radości, kiedy okazuje się że w końcu się udało...nie da się opisac i rozumieją ją tylko te kobietki, które tego doświadczyły :)
13 lata 9 miesiąc temu #167166 przez Pyśkaaaa
a bo u mnie stwierdzili zespół policystycznych janików a ta choroba oznacza to że ma się cykle bezowulacyjne i jest mega bardzo cięzko zajśc w ciąze ludzie latami się starają a ja przestałam jest tablety... wpadliśmy a teraz jesteśmy mega szczęśliwi ze niedługo będzie FRanulek :D
13 lata 9 miesiąc temu #167168 przez mYSZA
Mikołaja mieliśmy jakieś 200 km od nas, nawet chcieliśmy go odwiedzić, ale za ślisko na drogach było:P

Pyśka- no to naprawdę macie niesamowite szczęście przy takich prognozach! a lekarze, którzy Ci powiedzieli, że nie możesz mieć dzieci... ech - szkoda gadać...

Janek z nami!
13 lata 9 miesiąc temu #167169 przez mgielka22
No i to sie nazywa happy ending story :D Pyska takie zaskoczenie to jest najlepsze w zyciu podejrzewam :D super ze bedzie Franio i do tego ZDROWY!!! :D
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia