- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 9 miesiąc temu #167146 przez slowiczek
Ja sie bardzo ciesze ze wyszlo jak wyszlo
L. sie smieje ze to po prostu on ma takie mocne plemniki ze zadne tabletki ich nie powstrzymaly
antybiotykow nie bralam, co do alkoholu to nie pamietam...teraz to nie ma co juz rozpamietywac, jestesmy najszczesliwsi na swiecie oczekujac Natalki. Ale niespodzianka byla porzadna 
Beti, pokazywalas ta fotke
pulchniutkie niemowlaczki sa mega slodkie 
Mysza, piateczka, tez jestem harcerka
znaczy teraz to sie nie udzielam ale harcerzem jest sie przez cale zycie! Ja bylam w druzynie wedrowniczej a oprocz tego prowadzilam druzyne zuchowa 
mnie sie wcziraj L. pytal jaki chce prezent poporodowy "tez chcesz pierscionek jak Twoje kolezanki z forum? " haha

Beti, pokazywalas ta fotke

Mysza, piateczka, tez jestem harcerka

mnie sie wcziraj L. pytal jaki chce prezent poporodowy "tez chcesz pierscionek jak Twoje kolezanki z forum? " haha

Temat został zablokowany.
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #167147 przez mYSZA
ej, a ja w sumie nie napisałam tego. My chcieliśmy w rok po ślubie zacząć się starać o Malucha. Ale po ślubie wyszło tak, że ja na wszystkie dzieci reagowałam spazmatycznym instynktem macierzyńskim więc zaczęliśmy rozmawiać. Z początkiem listopada zaczęłam brać kwas foliowy. Ale mój mąż nie chciał "się starać" czyli czekać z napięciem do owulacji. Stwierdziliśmy że poprostu będziemy się kochać kiedy chcemy i tyle;) i z tego nie "nie starania się" już w grudniu począł się nasz Janek;) z ciekawszych rzeczy- Janek począł się w Norwegii za kołem biegunowym podczas nocy polarnej gdzie za oknem małej chatki tuż nad fjordem przechodziły sie renifery;P
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Agusia83
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
- Sylwia77
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Znowu będę mamą :))
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #167156 przez Sylwia77
Kurcze drogie kobietki, ale nadrukowałyście!!! Wszystkie wiadomości ( od rana) przeczytałam więc jestem na czasie
Niestety musiałam pojechac do pracy bo prezes nie mógł znaleźc papierów...które niestety gdzieś zapodział i ostatecznie musiałam jej na nowo tworzyc- masakra. Padam z nóg a skurcze męczą mnie od wczoraj. zdążyłam się zorientowac że na naszym forum jestem emerytką ( 33lata)- no i tak mi trochę z tym kijowo. Trudno... 
Cieszę się ze na badaniach wszystko ok- jesteście dziewczyny piękne i młode, ja to od razu wszystkie prenatalne musiałam robic
Hihihi zachciało się na starośc dzidziusia 
Ciągle nie mogę uwierzyc w tę wielką niespodziankę z tabletkami u Słowiczka...ale bomba

Cieszę się ze na badaniach wszystko ok- jesteście dziewczyny piękne i młode, ja to od razu wszystkie prenatalne musiałam robic

Ciągle nie mogę uwierzyc w tę wielką niespodziankę z tabletkami u Słowiczka...ale bomba

- Sylwia77
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu - 13 lata 9 miesiąc temu #167161 przez Pyśkaaaa
dziewczyny to ja wam pisałam chyba że ja niby miałam nie mieć dzieci i my sie nie zabezpieczliśmy no bo po co
a tu szok
2 kreseczki na teście i do dziś nie zapomnę słów lekarza to cud że Pani jest w ciąży ach... jeszcze łezka mi się kręci na widok bijącego serduszka

Sylwia od razu emerytka...
Mysza cudowne wspomnienia
ej ja nie byłam nigdy w żadny m harcerstwie...

Sylwia od razu emerytka...
Mysza cudowne wspomnienia
ej ja nie byłam nigdy w żadny m harcerstwie...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 9 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Sylwia77
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #167166 przez Pyśkaaaa
a bo u mnie stwierdzili zespół policystycznych janików a ta choroba oznacza to że ma się cykle bezowulacyjne i jest mega bardzo cięzko zajśc w ciąze ludzie latami się starają a ja przestałam jest tablety... wpadliśmy a teraz jesteśmy mega szczęśliwi ze niedługo będzie FRanulek

- mYSZA
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #167168 przez mYSZA
Mikołaja mieliśmy jakieś 200 km od nas, nawet chcieliśmy go odwiedzić, ale za ślisko na drogach było:P
Pyśka- no to naprawdę macie niesamowite szczęście przy takich prognozach! a lekarze, którzy Ci powiedzieli, że nie możesz mieć dzieci... ech - szkoda gadać...
Pyśka- no to naprawdę macie niesamowite szczęście przy takich prognozach! a lekarze, którzy Ci powiedzieli, że nie możesz mieć dzieci... ech - szkoda gadać...
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona