BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #421653 przez majka_166
Czemu tak długo Was trzymaja?? Dużyyyy z niego chłopaczek :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #421655 przez MADZIA7
Lui jesteśmy z Tobą i wspieramy Cię! Trzymaj się dzielnie:)

Czajusiątko to rozpraw się tam z nimi w moim imieniu, to może jeszcze dzisiaj zdobędziemy wózeczek Natalki!;)

Kasiu7775 ależ słodko śpi ten Twój Oliwierek, wracajcie prędko do domu!

PAtka nie dziwię się, że się zdenerwowałaś, na pewno chciałabys mieć już wszystko urządzone na przyjście Maleństwa na świat, może ponegocjuj coś z mężem:)

12 lata 7 miesiąc temu #421657 przez mala2809
A ja dziś w końcu drugą noc z rzędu przespałam :laugh: cud jakis :)

Ale mimo to nie chce mi sie nic robić :huh:

Zaraz zabieram sie za obiad ale dzis w końcu bez mięsny, naleśniki szybkoo zrobie :)

Dziewczyny powiedzcie mi jak długo Wam odchodził czop i czy jak już było go coraz mniej to czy odchodziły Wam wody itp?...

Ja mam termin na 28.09 ale daje sobie czas między 10-12.09 :woohoo: mam nadzieje, że synuś wysłucha prośby mamusi :)

Kasia kochane to Twoje maleństwo :kiss:

Majka ja nie biore znieczulenia, w mnie w sszpitalu jest oni za darmo, ale można je dostać tylko jak jest na oddziale anestezjolog ( a jest bardzo rzadko) :dry:

Lui współczuje, że tyle bez jedzonka, ja zawsze mam problem żeby choć do 10 rano wytrzymać :laugh:

Andra współczuje tego czekania :( ale się nameczysz Kochana :kiss: :( :( :(

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #421658 przez czajusiątko
Majka u mnie też mówią, że brzuch już się obniżył, tylko że ja jakoś tego nie odczuwam bo niby wtedy powinna ustąpić zgaga a tu i tak codziennie pali... :angry: a właśnie sprawdziłam na necie, że u mnie w szpitalu znieczulenie zewnątrzoponowe jest płatne, ale jak to jest naprawdę to nie wiem...
Lui trzymam kciuki, żeby w końcu coś ruszyło
Kasia kochany ten Twój synuś... taki dziubaśny :kiss:
Mala a czemu akurat 10-12?? Ja też liczę na to, że trochę wcześniej się coś ruszy ale narazie an widu ani słychu...
Mam wyrzuty sumienia bo właśnie otwarłam nasze ślubne Merci bo bardzo mi się chciało słodkiego, a kiedyś postanowiłam, że otworzymy je razem z mężem... niestety zabrakło silnej woli :S

12 lata 7 miesiąc temu #421661 przez majka_166
No właśnie tak to jest mala2890 ze jak darmowe , to albo dostaniesz albo nie. Dlatego nie rodze w szpitalu tylko w klinice, zresztą mam źle wspomnienia z pobytu w tym szpitalu , a mój lekarz z kliniki który prowadzi ciąże jest super.

12 lata 7 miesiąc temu #421663 przez mala2809
Czajusiatko bo w piątek i sobote ide na 2 rocznice ślubu, a w niedziele mam gości :)

Od poniedzałku juz luzy a jako, że mi ciężko już to chce rodzić :) nie mogę się doczekać, aż zgaga mi odpuści... A poza tym 6.10 mam zjazd do szkoły i szkoda mi zostawić takie maleństwo więc im wcześniej tym lepiej żebym zdążyła męża podszkolić i sama dojść do siebie :)

12 lata 7 miesiąc temu #421665 przez majka_166
aa moja mała to jeszcze nie ma imienia. tatuś mówi że mam za dużo pomysłów i już zgłupiał:) mam wybrac sama , a ja taka niezdecydowana jestem.Pomózcie. oto propozycje :
Alicja
Blanka
Amelia
Laura
Diana
Gaja
Adriana
Wiktoria
??????:)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #421667 przez mala2809
Majka no właśnie ciężko teraz o dobra opiekę w szpitalu... Ja teraz jeszcze myślę o prywatnej położnej żeby się mną konkretnie zajęła, ale zobaczymy ile kasy mi zaspiewa...

Mi najbardziej z tych co podałaś podoba sie Alicja i Laura :) moja córeczka miała sie nazywać Jagódka, ale wyszedł nam synuś :silly:

12 lata 7 miesiąc temu #421672 przez majka_166
o kurczaki mala nie stresuj mnie :)
mi lekarz to powiedział jeszcze przed 4 miesiącem że bd córka , ale na 60 %. Przy kolejnych USG siadala sobie pupa na nodze i nic nie można było zobaczyć . a polowe rzeczy różowych :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #421673 przez czajusiątko
Mala no właśnie też bym wolała urodzić wcześniej m. im. ze względu na szkołę... tylko jeszcze nie wiem kiedy dokładnie mam zjazd...6 czy 13, ale mam nadzieję, że 13 bo to zawsze dziidzuś będzie chociaż tydzień starszy
Majka mi najbardziej podoba się Wiktoria, bo moja ukochana chrześnica ma tak na imię... ale straszny łobuz z niej :)

12 lata 7 miesiąc temu #421684 przez mala2809
Majka juz tu pisałam na forum, że moja koleżanka rodziła w maju i tez lekarze mówili, że będzie dziewczynka a tu niespodzianka i chłopiec :)

Poza tym nasza forumowa mamusia tez tak miała, lekarze częściej mylą sie z dziewczynkami niż z chłopcami :)

Ale życze Ci zebys miała córeczkę :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #421688 przez majka_166
No tak . z zasadzie dziewczyny to ja też miałam być chłopakiem!!:) mój tata tak sie cieszył ,ze pierwsza corka, a drugi syn . a tu znowu córka :)

12 lata 7 miesiąc temu #421691 przez agnesssa
Majka Witaj :woohoo: Z tym panikowaniem to się nie przejmuj, bo chyba każda z nas tak ma :woohoo: Mi się podoba Amelia :unsure: A znieczulenie zdecyduję dopiero w szpitalu o ile będzie taka możliwość :woohoo: Mi z USG pokazało 26 sierpień a ciągle chodzę w dwupaku i się na razie nie zapowiada, żebym nie donosiła do terminu :silly:

PolaL
Fajnie, z wózek w końcu do odebrania :woohoo: Pochwal się fotką :lol:

Czajusiątko
dobrze, że chociaż odespałaś :woohoo:

Patka :ohmy: Ale też bym sie wqrw.... normalnie ręce opadają na facetów :huh: :angry:

Lui fajnie by było, jak by jednak mieli jakiś plan na Ciebie :huh: Trzymam kciuki, żeby jednak coś się zaczęło dziać :kiss:

Madzia Czyli nie tylko u mojego fryzjera da się podciąć włosy za mniejsze pieniadze :lol: Ja też teraz będę tylko o końcówki prosić :silly: ;) I wszytsko jest z tobą ok. Ja ostatnio też tak mam, że to siedzenie w domu mnie wykańcza i chce do ludzi, ciekawe jak to będzie po porodzie :lol:

Kasia Piękne zdjęcie :woohoo: Oliwierek tak słodko śpi :lol: I już ma tydzień :woohoo:

Mała Mi czop odchodzi już dwa tygodnie i codziennie po trochu i oczywiście jestem wyjątkiem, który potwierdza regułę, że nie zawsze po dwóch tygodniach się rodzi ;)

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #421692 przez majka_166
w sumie pasowaloby do niej :) jest strasznym łobuzem , kopie mamusie jak nie wiem. a jak tylko biegne do tatusia się pożalić jaka to córcia niedobra , to przestaje kopać jak palcem odjął.
mała cwaniara !!!:))

12 lata 7 miesiąc temu #421698 przez kasia7775
Przed chwila lekarka była, małemu bilirubina nie chce spaść :( dostał antybiotyk, dalej kroplówki i mam mu butlę dać 3 razy na dobę.
Az sie poplakalam

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka