BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE WRZESIEŃ 2012

12 lata 7 miesiąc temu #421911 przez Anulka
Andra, Kochana, wielkie gratulacje. Wracaj jak najszybciej do domku i czekamy na relacje i zdjęcia.:)
[/color]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #421913 przez siteczko
Andra OGROMNE GRATULACJE! SZYBKIEGO POWROTU DO DOMU!
W końcu się doczekałaś! My w sumie też :) Oczywiście czekamy na dokładne relacje i zdjęcia :)

12 lata 7 miesiąc temu #421916 przez Patka0308
Andra gratulacje!!! :kiss: :kiss: niech zdrowo rośnie!!! i czekamy na relacje :D :) :) :)

12 lata 7 miesiąc temu #421919 przez Jussstyś
ANDRA OGROMNE GRATULACJE DLA CIEBIE I DLA ADASIA! WRACAJCIE SZYBKO DO ZDRÓWKA NO I OCZYWIŚCIE CZEKAMY NA RELACJE :kiss: :kiss: :kiss:
Ania14.09 daj znac jak wrócisz i uważaj na siebie, mam nadzieję, że wszystko bedzie w porządku :huh:

A mi strasznie spuchła prawa stopa, a jak nacisnę palcem w miejscu opuchlizny, to zostaje taki dół :huh: nie wiem, nigdy tak nie miałam :huh: też tak macie :unsure:

12 lata 7 miesiąc temu #421934 przez chasiami
andra GRATULACJE :)

Wiecie co dziewczynki, mieszkam zaraz obok lotniska i dzisiaj jedną ulice dalej od mojego domu spadła awionetka (może słyszalyście we wiadomościach) awionetka spadła zaraz obok przedszkola w którym pracuje moja mama, normalnie masakra co się dzieje u nas. Strach wychodzic z domu.

A byliśmy dzisiaj na badaniach z małą i wszystko jest ok przytyła 600 i teraz waży 4,1 kg :) bardzo mnie to cieszy bo jak sie urodziła to spadła z wagi ponad pół kg, że zastanawiali się czy nas wypuścic do domu.
A jutro jedziemy na kolejne badania bo będą sprawdzac obojczyk. Trzymajcie kciuki zeby było wszystko ok :)
Miłego wieczorka :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #421938 przez Jussstyś
chasiami słyszałam o tej awionetce, masakra :huh: dobrze, że nikt nie zginął, z tego co słyszałam, to tylko dwoch mężczyzn jest rannych :huh:
fajnie, że Alunia już tyle przybrała, ladnie już waży :) a obojczyk na pewno szybciutko sie zrośnie :)

12 lata 7 miesiąc temu #421952 przez 26joanna
Andra GRATULACJE!!!! Tyle Cie meczyli i na koniec i tak zrobili cesarke .... Mialas dwa porody w jednym :kiss:

12 lata 7 miesiąc temu #421988 przez agnesssa
Chasiami Masakra z tą awionetką :ohmy: Dobrze, że wszyscy żyją :huh: Alunia jak ślicznie już waży :woohoo: Mamusia zdjęcie nad jakieś podrzuć :lol: Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę :kiss:

Jussstys Też mam mocno spuchnięte stopy, i prawą bardziej, i właśnie sprawdziłam paluchem i faktycznie zostaje dziura :huh:

Aniołek[*] 11tc 19.05.2011

12 lata 7 miesiąc temu #422012 przez magdalenamksiazek
Andra serdeczne GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!

Ja właśnie wróciłam z USG...Basia waży ok 3800 i ogólnie z nią wszystko w porządku. W niedziele na godz 17 mam się zgłosić do szpitala. Zrobią mi badania a w poniedziałek z samego rana (ok 8) jak to lekarz powiedział wyciągną małą za dupkę :) Więc jeśli Basieńka nie postanowi mi wywinąć psikusa i przyjść na świat wcześniej to będę mamą w poniedziałek :laugh:

12 lata 7 miesiąc temu #422029 przez baby_55
Andra ogromne gratulacje :kiss: :kiss: :kiss: wracaj szybko do formy i opowiadaj, wrzucaj fotki :)

Magdalenam to ciekawe ile jeszcze rozpakuje się przed Tobą :) fajnie, że z Basią ok :)

Aniu daj znać co i jak z tym ciśnieniem i w ogóle :)

a u mnie dzisiaj przed południem dół masakryczny (czytałam tylko czy coś się dzieje a poza tym nie siadałam do kompa) potem lepiej bo sobie pazurki zrobiłam i mi sie poprawiło ale coraz częściej mam dzisiaj skurcze... ciekawe czy tylko tak sobie czy coś się ruszy, ale nie nastawiam się wcale jak będzie to będzie a jak nie to nie i już :silly:
w każdym razie dam znać jakby co :)

12 lata 7 miesiąc temu - 12 lata 7 miesiąc temu #422052 przez mala2809
Andra w końcu!!!! Gratulacje i buziaki dla świeżo upieczonej mamusi i jej synusia :kiss: :kiss: :kiss: czekałam już na tą informacje :lol:

12 lata 7 miesiąc temu #422111 przez Lui
Ania14.09 urodzila FILIPA
21:54 05.09.2012

GRATULACJE :)

GRATULACJE dla Andrea :) ! Dobrze, ze już za soba :)
[/b]

Usmiecham się od ucha do ucha na ta wiadomość :)
Ja nadal w 2upaku bez zadnych planow

12 lata 7 miesiąc temu #422122 przez Anulka
Ania 14.09 GRATULACJE DLA DZIELNEJ MAMUŚKI I FILIPKA !!!!!! :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
[/b][/color]

12 lata 7 miesiąc temu #422127 przez czajusiątko
No to mamy 2 nowe mamusie :laugh: GRATULACJE dziewczyny :kiss:
Ja też bym już chciała :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
Albo właściwie niech Oliwia jeszcze trochę poczeka, bo muszę kupić jeszcze mężowi strój na porodówkę :)

12 lata 7 miesiąc temu #422139 przez MADZIA7
Witajcie:)

ADNRO I ANIU14.09. WIELKIE GRATULACJE DLA WAS I WASZYCH POCIECH!!!! Cieszę się, że macie to już za sobą:) Też bym chciała, ale się trochę boję...

Czajusiątko co Ty za strój szykujesz dla męza na porodówkę? Ja będę w jego starej podkoszulce, a o on w tym, co akurta włoży, może też powinnam mu coś przyszykować?

Baby mam nadzieję, że już lepiej z Twoim nastrojem po manicure;) U mnie dziś strasznie szaro i deszczowo i też mnie próbuje jakiś dół dołapać, ale Wam obiecałam do porodu się trzymać, więc próbuję:)

Chasiami to świetnie, że Alusia tak ładnie przybiera na wadze, trzymam kciuki, żeby z obojczykiem było wszystko w porządku!

Kasiu7775 jak się czuje dziś Oliwierek? Wraca powoli do zdrówka? Czy jeszcze musicie uzbroić się w cierpliwość?

Dziś idę na 14 do ginekologa, strasznie ciekawa jestem, czy coś się zmieniło. Moja mama stwierdziła wczoraj, że mi trochę brzuch opadł (mnie też się tak wydaje, ale niewiele), to pewnie dlatego lepiej się czuję, bo mi się lepiej oddycha. Ale tak na wszelki wypadek zrobiliśmy wczoraj w tesco takie większe zakupy, żeby coś było w domu, jak pójdę do szpitala, choć wydaje mi się, że mój mąż świetnie poradziłby sobie i bez tego, a w dodatku jak urodzę, przyjedzie do nas teściowa na jakiś czas, więc już ona pewnie o to zadba, żeby były obiadki w domu.

dobrego dnia :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka