- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie październikowe ;)))
Mamusie październikowe ;)))
- P@ul@
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- 27.09.2013 :) Agatka w końcu z nami :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Michaś - nasze małe wielkie szczęście

Agusiak Michaś dostał się cudem do państwowego

P@ul@ ależ śliczne

- oleczka86
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

P@ul@ śliczna ta karuzela zdolniacha z Ciebie

Ano dziewuszki robię już wszystko powoli bo nie chcę męża z tym zostawić dałby sobie radę ale wiecie jak to chłop

Powiem Wam że wieczorem sie naczytałam opinii o tym instytucie i oczywiście są różne jak wszędzie ale najbardziej sie właśnie obawiam takiego przedmiotowego traktowania i masy studentów patrzących na mnie. Myślicie że mogę odmówić ich obecności?
- nuśka09
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

jak Wam nocka minęła? u mnie w porządku tylko raz wstawałam siku

Muszę zaraz Zosię budzić i idziemy do mamy bo dzieciaczki na chwilkę ze mną zostaną żeby mama sobie mogła badania zrobić, bo wybiera się już chyba z rok czasu

Paula karuzela śliczna! masz kochana talent

oleczkaco do obecności studentów to musisz się dowiedzieć jak w tym instytucie jest. Moja mama rodziła w szpitalu uniwersyteckim i podpisywała świstek gdzie zaznaczyła że nie chce obecności studentów przy porodzie. ale nie mam pojęcia czy wszędzie tak jest

Kochane a słyszałyście o maskotkach z biciem serca? któraś mamusia miała takie cudo dla maluszka?
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nocka średnia, brzuch mnie bolał, ale to chyba z nerwów przed dzisiejszym dniem

O maskotkach słyszałam, ale nie miałam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Groszek to super, u nas różnica jest kolosalna, najtańsze prywatne kosztuje 600 zł miesięcznie, do tego 300 wpisowe i 200 zł opłata roczna na dzień dobry

nusia ja też nie posiadałam takiej maskotki ale słyszałam o nich

Oleczka kochana gratuluję założenia firmy!!! A można wiedzieć czym się będziesz zajmować?
U mnie nocka do bani, obudziłam się o 2 i nie mogłam zasnąć a jak już zasnęłam to obudziła mnie córcia że mam wstawać i dać jej mleko

Ale siku byłam tylko raz

Miłego dnia

My dziś robimy porządki i jutro wracamy do domu

- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kurcze On jest taki chętny do pójścia do dzieci, że aż miło popatrzeć a i ja spokojniejsza jestem

- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

U mnie noc nie zapeszając minęła ok

Paula Karuzela śliczna, dziś sama biorę się do pracy i zamierzam zrobić podusię podkowę

Oleczka Zgodnie z prawem w Polsce możesz odmówić obecności stażystów podczas porodu, tak samo jak mamy prawo do innego lekarza podczas porodu jeżeli ten który przyjdzie nam się nie spodoba. Na dyżurze są zawsze dwaj lekarze. Ja podczas pobytu w szpitalu miałam tylu stażystów, że teraz to już mi chyba obojętne. Zwaliło się ich chyba z 8 !!!

- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

Jestem tegoroczną listopadówką. Termin mam na 6 z OM więc kto wie czy nie załapię się w drugą stronę na październik, dlatego podczytuję Was od jakiegoś czasu

Pozdrawiam wszystkie mamy i życzę dużo zdrówka

- ewe88
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- pani_p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 24

- MartiO
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Czasem życie po prostu nas zaskakuje ;o)

dziś idziemy na 3d... też już mi to kurcze przekładają

Nuśka my mamy taką maskotkę... próbowaliśmy z Młodym na początku i chwilowo może faktycznie działało... potem jakoś zaprzestaliśmy... Koleżanki Młoda była tak do niej przyzwyczajona, że powyżej dwóch lat nadal przy niej zasypiała i sama już ja wtedy w tyłek klepała żeby biło

Paula śliczna karuzelka

Groszek powodzenia z przedszkolem

Oleczka uważaj na siebie i nie szalej za mocno z oknami i innymi takimi

Karo co tam u Ciebie? Oby Maleńka jeszcze troszkę tam posiedziała...
a jeszcze co do torby do szpitala... fajnie sprawdzają się ręczniki papierowe, takie kuchenne, do osuszania po np podmyciu się... dobrze osuszają no i nie trzeba brudzić ręcznika

jeszcze jesteśmy w proszku z tematem łóżeczka (wiemy tylko, że 2 w sypialni nie wejdą

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Groszek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ale ja zakręcona jestem... Przedszkole mamy na 11:30 a nie 10. Wyszykowałam siebie i Michasia a tu klops!

- Tośka27
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Marti a co do wagi i tkanki tl. to ja tez ja mialam i mam u mnie odrazu dibetolog i dieta taka zajebista ze az ryczec sie chce ja uwielbiam gotowac ale nie jesc tak jak teraz wszystko przeszkadza podnosi cukier
Pani P witamy

Ewe Kochaniutka jak samopoczucie wyspalas sie widze a ja nie az chodzic nie moge od tego kregoslupa i bioder az plakac sie chce w tym z 4 razy do lazienki chodzilam bo jak sie krece Maly uciska mnie i ide na kibelek Siku bo mma wrazenie ze sie posikam Zaraz

Oleczko a ty nie przesadzaj z tymi porzadkami praniami oknami nono jestem zla na Ciebie bez jaj Mi MAz myl okna nie wszystkie bo is ezmeczyl ale umyl jedno zostawil nie wiem komu czeka
Agusiak no wlasnie widzisz i ja mam dosc ale ja tak nie chce sie deenerwoac uwierz na serio nie chce mi sie na niego patzrec jeszcze mowie o cebuli
ech chyba zaczynam miec wszystkiego dosc :*(
Groszku Kochana a co juz Maluch do szkoly juz ma koniec wakacji
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Tośka oj nie dziwię Ci się że masz takie nerwy, ja bym nie wyrobiła kochana, albo bym zatłukła albo sobie poszła z dzieciakami w siną dal

Postaraj się teraz tak bardzo nie denerwować. Kurcze może nie wiem, weź go na strajk głodowy i nie gotuj mu tylko sobie i córci...nie ma metod chyba na takiego

MartiO mam nadzieję, że ta cukrzyca Ci jednak nie wyjdzie. Ja podobnie jak Ty, nie mam nic dla siebie i nawet jeszcze nie zaczęłam prać ubranek. Ech, nie chce mi się i tyle

Ale muszę się zebrać i zacząć jak już wrócimy do domku.
Pani P witaj u nas i rozgość się

Ja sprzątam chatkę, wkurzyłam się bo rozwaliłam odkurzacz ale na szczęście przywieźliśmy kiedyś drugi. Chyba będę musiała pogadać z dziadkami bo zaczynają tu znowu dziadostwo odwalać a nic mnie bardziej nie wnerwia