BezpiecznaCiaza112023

Mamusie październikowe ;)))

12 lata 10 miesiąc temu #742438 przez ewe88
www.mulan.pl/bebetto-luca-wozek-wielofunkcyjny-3w1.html ja wybrałam sobie ten :) tylko jeszcze nie mogę się zdecydować co do koloru. Ten jaśniutki beż mi się podoba :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #742442 przez Agusiak
Paula no u mnie też wszystkie długie spodnie i to ciążowe są już przyciasne bo kupowałam na początku dlatego tylko w leginsach śmigam bo też nie mam zamiaru już nic nowego kupować.

Tosia ja podaję nurofen na przemian z paracetamolem i to najlepiej pomaga. Dziewczyny z innego wątku dały mi ten patent i w sumie najlepiej się sprawdza. Czopki tylko daję przy wysokiej gorączce i jak była malutka bo teraz to by już sobie chyba nie dała :blink:
Kochana ja zamierzam przed szpitalem jedynie zafarbować włosy i mam nadzieję ze chociaż to mi się uda, do fryzjera skoczę po wszystkim :)

12 lata 10 miesiąc temu #742504 przez Kasiaa
dzien dobry:)

Elusia zobacz co lekarz to inna waga Małego. Ale najważniejsze ze jest wszystko ok:)

Tosia brzuszek masz slodki:)

Ewe fajnie ze i=udało się zalatwic taką zniżkę i jaki fajny jest:)

Agusiak dobrze ze Paulince przechodzi:)

Ja malowalam włosy 8 sierpnia i tak zastanawiam sie czy teraz malować czy jaokos póżniej...bo narazie jest ok:)

[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #742510 przez Kasiaa

12 lata 10 miesiąc temu #742540 przez nuśka09
Dzień dobry ;)

miałam jechać na badania ale zaspaliśmy;/ a teraz to już mi się nie chce, jutro muszę już jechać bo w piątek wizyta :P

Agusiak haha chętnie bym Ci poprasowała ale u mnie jeszcze cała szafa tego :P mam nadzieję że zdążę przed porodem :P haha :P
no a ta Twoja Mała- spryciulka :P moja siostra lubi to mieć :P tylko że na początku właśnie też ściągała ale znalazłyśmy z mamą sposób- my naklejaliśmy jej a ona mi albo mamie :P teraz już większa jest to nie trzeba już tak kombinować ;)

ewefajny wózek ;)

ja już też nie wchodzę w spodnie;/ tylko w jedne ciążowe ale są nie wygodne ;/ tylko w leginsach chodzę no ale mam problem jak pogoda gorsza :P no ale już nie długo :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #742585 przez Kasiaa
Ja też w leginsach chodzę bo się w nic nie mieszczę..
chciałam pochwalić sie brzuszkiem ale nie moge dolączyc zdjęcia...:/ zmniejszyłam go i nic... no trudno:P

Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #742586 przez ewe88
Co do spodni to mam podobnie. Brakuje mi jakichś ciepłych na taką pogodę. Zastanawiam się czy nie kupić spodni dresowych, ciepłych bo w październiku też może być chłodno. Zostały same leginsy, cienkie. Więc wychodząc ze szpitala mogę zmarznąć.

12 lata 10 miesiąc temu #742592 przez Kasiaa
ooo jednak się udało takie nie wyraźne ale brzunio widac:P

12 lata 10 miesiąc temu #742595 przez Elusia
Kochane ja na chwilę bo jestem nie do życia :( głowa mnie boli i tylko śniadanko zjadłam i znowu spać, przebudziłam się zjadłam IIsniadanie i chyba znowu idę spać...
Co do spodni mam 2 pary tylko dresowych i 1 takie ciążowe letniejsze bardziej... i też się zastanawiam czy kupić czy nie, bo tylko w jedne leginsy wchodzę bo reszta za ciasna :dry:
Z włosami nic nie robię zupełnie. Może jak już maluszek będzie a by mi mocno wypadały to zetnę.
Nadrobię was kochane jak dojdę do siebie:*

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #742600 przez Agusiak
oj nusia nusia a mężu miał dopilnować żebyś pojechała na te badania :P
Ja na chłodniejsze dni to na szczęście mam dłuższy płaszczyk a na leginsy zakładam krótkie portki z HM co jeszcze w lato kupowałam.

Kasia kochana jaki z Ciebie jest drobiażdżek, chudzinka, zazdroszczę :P
Ślicznie wyglądasz :)

Elusia mam nadzieję że samopoczucie Ci się poprawi. Może to przez pogodą bo ja też na śpiąco chodzę ;)

ewe ja dresowa gacie mam ale takie raczej nie wyjściowe :laugh: :P
wózek bardzo fajny, szary też ładnie się prezentuje :)

12 lata 10 miesiąc temu #742604 przez ewe88
Kasiaa brzuś śliczny! Ale jaki wielki! :)

12 lata 10 miesiąc temu #742617 przez Karo290392
hej kochane
Ja tylko na chwile
juz 3 dzien brzuch spina mi sie co chwile i to jest coraz bolesniejsze do tego promieniujace bole kregosłupa i czuje pod brzuchem i w pochwie takie kłucie jestem padnieta od tego.wiecczorem przejedziemy sie na oddzial aby sprawdzili co to ;/

Na dodatek mam dzis okropnego dola bo sie okazalo ze maz nie dostanie urlopu tacierzynskiego i bede całkiem sama ;(
ehh

Milego dnia kochane

12 lata 10 miesiąc temu #742621 przez P@ul@
Ja już po wizycie. Ogólnie mało się dowiedziałam. Lekarz pobrał mi posiewy i tyle. Wody przy dolnej granicy normy. Za tydzień kontrola wód i KTG. Jakoś małomówny był dzisiaj.

Wpadnę jakoś później.

12 lata 10 miesiąc temu #742631 przez Agusiak
Karo, Paula wytrzymajcie jeszcze troszkę.

Kurcze Karo albo coś macie pecha albo Anglia nie taka wspaniała jak się wydaje.
Cieszę się że jestem w Pl, tu nie mam mowy żeby tata nie dostał tacierzyńskiego jeśli wyrazi taką potrzebę.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #742640 przez Tośka27
hey Kochane
Eve ladny wozeczek ja jeszcze ciagle wyszukuje duzo mi sie podoba,
Kasia slodko wygladasz jestes taka szczuplutka ten brzusio jak PILECZKA super dzidzia wyjdzie i nic nie zostanie
Ja malowalam tydzien temu teraz 25 pojde ulozyc i starczy na jakis czas :P
A co do spodnie ja jak kupilam na poczatku dwie pary spodni jedne jeansowe drugie materialowe to je dalej nosze i dokupilam leginsy bawelniane do tuniczki do spzitala i do botkow i dresy tez sobie kupilam ze sciagaczami na chlodniejsze dni :P a ogolnie wchodze w ciuszki nawet luz mam w tyleczku Maz mowi ze schudla mi Pupa :O wow ze to zauwazyl jak ona ma ZOne w laptopie hihih
Karo wyobraz Sobie ze ja mam to samo tez mam klucie bole jak na biegunke bo nie wiem jak to wyjasnic i ciagnie bol razem z kregoslupem uuuu az przystaje czesto tak mam ale teraz to juz tak bedzie wszystko sie przygotowuje do porodu poza tym ja to akurat ciagle jestem w ruchu wiec i tu u mnie sie to pokazuje Lekarz powiedzial bym wiecej odpoczywala.A co najgorsze w lato nie puchly mi nogi jak teraz jakos a gdzie chlodniej.
A co do Meza tez jak urodze nie bedzie go caly tydzien albo i dwa dopiero po dwoch tygodniach bedzie z nami wiec ja tez sama bede z dzieckiem mam nadzieje ze Corcia sama bedzie juz chodzila do szkoly

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka