- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Grudnióweczki 2013 :)
Grudnióweczki 2013 :)
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Myślalam że tylko ja nie mogę wytrzymać wchodząc do sklepów dla maluszków ale widzę że nie jestem sama:) co prawda wózka jeszcze nie zakupiliśmy ale mamy juz swój na oku:) ale jeśli chodzi o ubranka to juz nie mogłam się powstrzymać i jak z siostrą weszlam do sklepu to nie mogła mnie z tamtąd wyciągnąć;p Ona też ma córeczkę więc wiekszość rzeczy będę miała od niej ale i tak dużo zamierzam sama kupić

- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Witam nową mamusię

- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 0

GOSIA82 Na ile zostajecie w Pl?

motylek270 Ooo

A o pająkach to mi nawet nie mów

Gosica A jakoś wyższa na zdjęciach się wydajesz

A co do skurczy to niestety Ci nie pomogę

anitka90 Uuu to niefajnie macie z tym małym sąsiadem

Kristi Witam nową mamusie

Marta82 Ten wózek też oglądaliśmy w sobote!

Ale my chyba zdecydujemy się na Maxi Cosi... strasznie nam się podobają

mefiana Ja też z każdym tygodniem czytam z moim newsy co tam u malutkiej słychać

Nie dziwie Ci się, że zrobiłaś się głodna przez reszte dziewczyn, bo ja tez zgłodniałam jak ciągle o smakołykach piszą i wysyłają zdjęcia!

A ja już powinnam być po pracy ale czekam na mojego i pojade do Rossmanna kupić dla naszej Stokrotki bajke i tatuś z mamusią będą czytać Kubusia Puchatka

- Kaś_O
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- jestem bogatym człowiekiem bo posiadam diamenty :)
- Otrzymane podziękowania: 1
cieszę się dziewczyny że was uspokoiłam.. Pamiętam jak kilka tygodni temu miałam takie bóle że z łóżka nie mogłam się podnieść i lekarka na wizycie dała mi niezły wykład właśnie o tych więzadłach i bólach.. Bo wtedy naprawdę sie zdenerwowałam szczególnie że w pierwszej ciąży żadne takie mi nie doskwierały.. Niestety bardzo szybko się można przeforsować. Ja robiłam ten tort a i tak ledwo żywa byłam..
Dzięki dziewczyny za miłe słowa.. Sama robiłam i strasznie lubię.. mam nadzieje że kiedyś sie rozkręci to w większe zamówienia.. na dole pochwalę się kilkoma innymi pracami

fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-a...7890_482514291_n.jpg
fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-a...8374_576053235_n.jpg
fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-a...455_1637909757_n.jpg

och idę was doczytać..
- mefiana
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

WhiteB- kurde pizze to bym zjadła aj

Kas_O- super te torty

Siedze u babci, bo siostra z synkiem zawitała na pare dni (mieszka 25min spacerkiem od niej) bo tak to widzieć ją to rzadkość

- Kristi
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Bo jak narazie to w ciąży nie mam ani jednego;/
- Marta82
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Nie moge sie na nie napatrzec. W rzeczywistoscie jest troche bardziej wyrazne.
Piekne to moje dziecko

WhiteBlackberry - mi tez sie bardzo podobaja wozki MaxiCosi ale tutaj niestety ich nie ma. Wybor byl sredni i te wozki ktore naprawde bardzo mi sie podobaja sa tutaj niedostepne. Z tego ktory kupilismy jestesmy zadowoleni.
- moni31
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Kristi witaj, rozgość się

Mefiana nie wiem o co chodzi, ja dziś w nocy nie dość że się budziłam do toalety to chyba wypiłam z 0,5 litra wody... Jakoś mnie suszyło, goraco mi było, nie wygodnie... I to w sumie coraz częściej mam takie nocki...
A mnie dzis dopadły dolegliwosci pierwszego trymestru...wymioty, zawroty głowy.. ech czyżby do końca mnie miało męczyć
Kaś_O zdolniacha z Ciebie:) Ale ten z jajkami jest the best, nawet mężowi pokazałam:)
Marta82 fajnie, że mogłas zobaczyc buźke swojego dziecka... ja mam za niecałe 3 tyg usg 3/4 d i mam nadzieje że synuś nam się pokaże
- WhiteBlackberry
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Cóż tam u Was słychać? U mnie od rana słonce daje popalić, jutro ponoć ma być 37 stopni

Kaś_O WOW

Moja chrzestna jest cukiernikiem i ona jedyna w cukierni torty robi i zdobi

mefiana Aj napaliłam się wczoraj na tą pizze jak dzik na żołędzie i nie zamówiliśmy

Kristi Pokaż się pokaż

Marta82 Śliczne zdjęcie, buziunia słodka

moni31 O! No prosze... mnie ostatnio też straszne zawroty głowy męczą i z rana mdłości też się zdarzały... ostatnio już mnie ciągło i myślałam, że już przy kibelku będę sie modlić, ale jednak obyło się bez... czyli nie jestem sama. A ciekawe czemu tak się dzieje... może przez te upały?
A tak w ogóle to dopiero dziś ogarnęłam, że to już połowa ciąży i że już bliżej niż dalej

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258

przyszłam zameldować, że wczoraj miałam usg u lekarza u którego będę rodzić i na 99% będziemy mieć dziewczynkę

wybrałam już chyba szkołę rodzenia, do której będziemy chodzić. w tym tygodniu pewnie się zapiszemy.
- Gosica
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

Dostsosowalam sie do Waszych rad, tj. masaz nog, itd i uwaga - noc obyla sie bez skurczy. Oby tak dalej

WhiteBlackberry to tylko na zdjeciu tak wyglada

Kaś_O torty fantastyczne

moofka super ze z córa wszystko ok. Tez planuje szkołe rodzenia, tyle ze moj Ł. raczej nie da rady ze mna chodzic bo praca taka

U mnie od rana tez upał niesamowity. Ciezko w tych dniach mi sie zyje

A ja sie Was jeszcze chcialam poradzic. Wiem ze ten temat sie juz chyba przewinął ale nie pamietam juz co i jak. Wybieramy sie nad zalew i tak sobie mysle czy moglabym sie popluskac. Bo do tej pory to tylko nogi moczylam, z tego wzgledu ze boje sie co by mnie jakies syfstwo nie dopadlo. Niby tam woda badana, ale co o tym myslicie?
Milego dzionka

- GOSIA82
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
WhiteBlackberry-zostajemy w Polsce tak do 10 września,tak więc najdłuuuuższy urlop w moim życiu,a 12 września do pracy

Wczoraj moja siostra urodziła

Rano odszedł jej ten czop śluzowy i lekko pobolewał brzuch,gdy dostała skurczy i były co 10 minut to pojechała do szpitala(tak ok 20:30),o 23 odeszły wody dopiero,a urodziła o 23:30,szybko poszło.Synuś zdrowy

- moofka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 258
Gosia gratuluję Ci ciociu

- anitka90
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
ja mam taką nadzieję, że moja żabka się dziś pokaże, bo wizyte mam o 14.30 więc się już doczekać nie mogę.
Kaś_O torty boskie! ten z różami prześliczny! jednak co talent to talent ... ja nawet z plasteliny nie jestem w stanie nic ulepić

Marta82 Buźka śliczna!
Motylek270 i tutaj widać relaks