- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Mamy lipcowe 2017
Mamy lipcowe 2017
- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

My naszemu niespełna 3 letniemu synkowi mówimy że będzie mała dzidzia, brat lub siostra nie wiadomo i razem wybieramy imię. Mówi że chce siostrę i wybrał imię Hania;)
Kakasia20 z pierwszym porodem tez mialam przygodę co prawda łagodną w porównaniu do twojej ale stres był ogromny. Mój synek wyszedł z tego bez szwanku, uroodzony w 35 tyg przez cc.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ja mam 13 miesiecznego synka, ktorego na tym etapie ciezko mi przygotowac bo mlody nie lapie o co chodzi

Dzisiaj jestem jakas taka padnieta... ledwo zyje

- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
A ja dzis powoli ale to powoli wracam do żywych, przez dwa dni męczyły mnie wymioty ale chyba nie ciążowe tylko zatrułam się czymś;( ale byłam taka słaba że już miałam do szpitala pod kroplówkę jechać.
- Wysoczanka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Może wy znacie jakieś cudowne domowe leki na kaszel? Męczy mnie już trzeci tydzień :/
Po tygodniu okazało się, że mam zapalenie oskrzeli. Brałam antybiotyk. Parę dni po skończeniu antybiotykoterapii znów wszystko wróciło.
Już nie mam siły.....a co gorsze synek mój też coś zaczyna pokasływać i katar ma. Niech się ta zima już skończy :/
A tak poza tym w piątek miałam usg. Dzidzia rozwija się dobrze. Niestety lekarz nie był pewien co do płci, więc nadal żyjemy w nieświadomości

- paalinkaa
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3

Ze corcia to powiedzieli nam na prenatalnych

- Anushkaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Co tam dziewczyny? Ja już ostatnie dni w pracy spedzam i od marca wolneeee. Wreszcie! Już czuję się zmeczona. 15 mam wizyte ale mój gin nie chce jeszcze zgadywać płci, więc pewnie nie powie jeszcze ;(
- Kasia83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Mam na imię Kasia i 33 lata:) jestem w 19tc, polskie usg mówi , że termin 8-10 lipca a angielskie , że ok 15:) Tak, mieszkam w Anglii od pół roku. Przyjechałam za miłością

- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Kasia83 trzymam kciuki żeby wszystko sie dobrze potoczyło i skończyło;) U mnie w tym roku 30 stuknie

- angela_216
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kasia83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Miałam dziś piękny sen z moim dzieckiem w roli głównej:) To był chłopczyk taki miesięczny

Powiedzcie mi, macie ogólnie apetyt? Bo ja jem bo muszę...na nic tak naprawdę nie mam ochoty. Nie mam zamienionych smaków, po prostu non stop czuję, że jestem pełna. Jem malutkie porcje ( przed ciążą wręcz się objadałam jak mi coś smakowało to niewazne było, że mi już staje w gardle - musiałam to zjeść

- Anushkaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
To tak mam 25 lat i to moja pierwsza ciąża, więc do wszystkiego milion pytań i wątpliwości

Dzisiaj zaczął się 16 tydzień, wczoraj byłam na wizycie, bo zmieniałam lekarza prowadzącego... wcześniejszy był hm... dość staroświecki. Zabraniał wszystkiego, a ciążę mam zdrową, więc po wizytach bardziej czułam się chora niż w ciąży. Ale obecny zrobił na mnie dobre wrażenie, więc mam nadzieję, że już u niego zostanę

Jeśli u mnie chodzi o jedzenie to sprawa ciężka, ogólnie na razie schudłam, bo nie mogę jeść. Ale jeśli już jem to takie bomby witaminowe żeby dostarczyć wszystkich potrzebnych wartości bąbelkowi

Aaaa.... i sugerowaną płeć miałam pierwszy raz na tym usg genetycznym.... wczoraj lekarz zasugerował tak samo... więc najprawdopodobniej będzie.... baby boy

- Kasia83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Anushkaa
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Kasia83
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-