BezpiecznaCiaza112023

Mamusie czerwiec 2012

13 lata 11 miesiąc temu #451193 przez Joanna
chłopekmy też mamy regulowaną wysokość w gondolce, ale Ala ma tam powoli ciasno, za chwilę będzie miała podkulone nóżki, a tego nie chciałabym...

koni ja właśnie miałam wózek bebecar razem ze spacerówką, ale był dla nas za ciężki i nie miałam gdzie go trzymać, więc sprzedaliśmy, kupiliśmy chicco, ale tutaj ta spacerówka jest nijaka, sam plastik i zero wygody dla dziecka...sama gondola też jest taka sobie, dla mnie było ważne, że jest lekki ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 11 miesiąc temu #451270 przez Madeline
Joanna ja już od dobrego miesiąca woze naszego małego w spacerowce, tylko, ze na lezaco. Ja mam taki wózek 3w1 i jak wyciagnelam gondole, to na dno kocyk, na to przescieradelko, pod główkę podusie i przykrywam w zależności od pogody albo kocykiem albo kolderka.

13 lata 11 miesiąc temu #451278 przez Joanna
madeline tak szybko synuś przestał się mieścić w gondolkę? jakiej firmy macie wózeczek? :)

13 lata 11 miesiąc temu #451283 przez chłopek
u nas tez juz Sebek sie nie miesci ale on po woli chce siedziec wiec bede oparcie mu podnosic w wózku, zreszta kupiłam wózek bliźniak zeby mi lepiej było z nimi isc na spacer bo przyjdzie zima i nie bede miała jak z nimi chodzic to tam bedde miec Sebka przodem do kierunu jazdy ale jest takie okienko w budce wiec go bede widziec

13 lata 11 miesiąc temu #451313 przez Madeline
Joanna kunert

13 lata 11 miesiąc temu #451369 przez Kasiulka
Koni dopiero teraz zauważyłam Twoje pytanie kochana :) walka z butelka na ten moment bezowocna, ale nie poddajemy się :)

13 lata 11 miesiąc temu #451373 przez Koni
Madeline to szybko przeskoczyliscie na spacerowke ;) My mamy zamiar jeszcze pojeździć w gondoli.

chlopek nasz też ma podnoszone oparcie w gondoli ale jakoś mi się wydaje że mały źle siedzi jak go podniose.

Joanna my bebecara mamy po moim siostrzencu i go zabieramy do PL i tam zostawiamy żeby nie wozić ;) Tutaj mamy wózek który waży 10kg.

A gdzie nam nataleczka zginęła? O reszcie dziewczyn nawet nie wspominam bo i tak rzadko zaglądają :(

13 lata 11 miesiąc temu #451380 przez Joanna
koni Wasza gondolka ze stelażem waży 10 kg czy spacerówka? u nas gondolka ze stelażem waży około 12 kg, spacerówka 8,5 kg tyle co ten quinny :blink:

13 lata 11 miesiąc temu - 13 lata 11 miesiąc temu #451390 przez Koni
Kasiulka to walczcie ;) Kacperek dzisiaj zrobił protest na herbatke ale na wieczór butle pociągnął od razu :) a jak często dajesz Zuzi butle? Dajesz swoje mleko czy mm?

Joanna chyba stelaz tyle waży ale naprawdę jest leciutki bo jak ostatnio próbowałam bujac koleżanki brzdaca w jej wózku to myślałam że mi ręce odpadna :P

13 lata 11 miesiąc temu #451404 przez Joanna
koni a jaki macie wózeczek? :)

13 lata 11 miesiąc temu #451407 przez Koni
Joanna my mamy Tutek Grander ;)

13 lata 11 miesiąc temu #451468 przez Kasiulka
Koni Raz dziennie o tej samej porze staram się zawsze dawać. Podaję tylko moje mleko jak na razie.

13 lata 11 miesiąc temu #451506 przez Koni
Witamy piękne mamy :laugh:

Kacperek późno zasnal bo ok. 22 i do tego do.północy poplakiwal przez sen i się wiercil ale mimo to pospal do 7:45 bez pobudki :)

Kasiulka my też dajemy o tej samej porze bo przed snem a potem jeszcze cyca ciągnie i zawsze moje mleczko ;) A powiedz mi długo podajesz małej? Wypija czy krzyczy a ty rezygnujesz?
Mi Kacper potrafił krzyczeć 45 minut i serce bolało ale się nie poddalam i mamy dzięki temu sukces :D

Na dzisiaj mamy 120ml mleczka bo inaczej doszłoby do eksplozji moich piersi a Kacper po nocy przespanej jest w stanie opóźnić tylko jedną pierś :lol:

13 lata 11 miesiąc temu #451519 przez Joanna
Cześć mamusie :)

my też niedawno wstałyśmy :) Alicja spała od 20.00 do 6.30 i też ostanio popłakuje przez sen, raz zapłacze i cisza ciekawe czym to jest spowodowane, może coś się śni naszym Maluchom? :blink:

pogoda do niczego zaraz pewnie padać będzie, więc ze spaceru nici, echh :silly:

mąż teraz idzie w środę do pracy, musimy dzisiaj pojechać po prezent dla teścia, potem dla mojej mamy, bo mają urodziny dzień po dniu :woohoo:

i znowu mam full prasowania, moje dziecko wszystko ślini albo zalewa resztkami z buźki, obłę pralka za pralką chodzi :laugh:

miłego dnia :)

p.s. gdzie się podziała nataleczka ?

13 lata 11 miesiąc temu #451537 przez Koni
Joanna u mnie to poplakiwanie trwa już 3 noc :( sama się zastanawiam od czego to może być :unsure:
Ja też mam górę prasowania i od 2 dni nie mogę się za to zabrać :dry:

nataleczla gdzie jesteś bo się martwimy?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka