BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #509369 przez Marlena1888
Hej dziewczynki :)
ja właśnie trochę pozamawiałam dla mojego bobaska do wyprawki proszki, majty, podkłądy heh :laugh: bo to już bliżej jak dalej :laugh: też chcę wszystko poprać po nowym roku:)
wkleić Wam linki?
a kurcze ja też czuję że palce u rąk mi puchną okropnie, dziś rankiem musiałam ściągnąć obrączkę i zaręczynowy bo aż mnie bolały palce.na razie przełożyłam na lewą rękę :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #509377 przez dominia
Marlena jak możesz to wklej :)
U mnie jak zamówiliśmy w lipcu obrączki z M to rodzina mówiła aaa czemu taką małą sobie zamówiłaś palce Ci napuchnął i po porodzie i tak będziesz musiała powiększać rozmiar :dry: wychodzi na to, że zaręczynowy pójdzie do zwężenia i narazie będzie trzymał obrączkę żeby nie spadła.. moja Mama zwężała po porodzie obrączkę .. raz jest tak a raz tak :)

12 lata 4 miesiąc temu #509379 przez chomiczka
Marlena wklej koniecznie, bo ja też właśnie się przymierzam żeby pozamawiać i nie wiem co i gdzie :)

Ja to w ogóle nie chce żeby ktoś mnie odwiedzał w szpitalu, będę się źle czuć, źle wyglądać, będę się czuła skrępowana na pewno, jeszcze te "wycieki" różne. W szpitalu to pewnie ze 3 dni tylko, potem w domku jak dojdę do siebie to niech odwiedzają ile chcą.

12 lata 4 miesiąc temu #509412 przez sylwka727
Hej kochane dwupaczki przepraszam że was aż tak zaniedbałam i aż mi głupio z tego powodu :blush: :blush: ale miałam parszywy nastrój i nie chciałam was dołować :dry: :dry: .

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #509472 przez andzia_zg
Witam nowa mamusię :-)

A jesli chodzi o koszule do karmienia to słyszałam,że te zakładane na piersi (takie jakby krótka koszulka na wierzchu) sa polecane dla tych co maja bardzo małe piersi, bo duże piersi wlasnie z nich wyskakują.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 4 miesiąc temu #509485 przez natalka
Ja też mam okropne pragnienie w nocy i w dzień i przez to ciągle sikam.
Zaręczynowego i obrączki nie noszę paluchy spuchnięte, stopy i łydki też eh... ja już chce luty.
Pod wpływem nocnych przejść Jadzi i rozwarcia Mrufki zaczęłam pakować swoją torbę do szpitala i wyszło na to, że dla małej mam wszystko dla siebie prawie nic.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509486 przez anoda89
Hej. Jeśli mogę się wtrącić w dyskusje na temat koszul do karmienia to mi mąż kupił jak leżałam w szpitalu taką zakładaną i cycki mi wychodziły, trzeba było uważać. Zresztą jak się pochylić nad dzieckiem to cyc widać. Zapinana chyba lepsza.

Sylwka witaj w klubie :(. Na szczęście Święta już minęły, szykuj powoli wyprawkę. Mnie jeszcze czeka luty i data porodu,nie wiem jak ja to przetrwam.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509496 przez dominia
Sylwka powinnaś zostać ukarana :ohmy: tyle czasu się nie odzywałaś, że czasem zachodziłyśmy w głowę co się z Tobą dzieje :) dobrze, że już jesteś :)

Natalka nie przejmuj się ja dla siebie jeszcze nic nie mam :lol:

Anoda dziękujemy za radę :kiss:

A tu niepozowane przed wigilią Mężuś mój bawił się aparatem podczas kiedy ja zakładałam sobie kolczyki :blink:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509513 przez Madlen
Kasiu pewnie trafiłam na pechowy egzemplarz.
Mi też jest potwornie gorąco, okno ciągle otwieram.

Byłam u koleżanki co też jest w ciąży, 7 mc, malusi brzuszek, nie przytyła gdzie indziej. Zazdroszczę.. Ja jestem spuchnięta, wielka jak krowa. Zdjęć żadnych już tu nie wkleję, bo nie chcę na siebie taką patrzeć.
A obrączkę zdjęłam w 4 mcu już...
Wieczorem koleżanka robi imprezę, ale brzuch mam jak kamień, wieczorem to już w ogóle, więc odpuściłam. Kupiłam jej w smyku pajacyk- zdjęcie poniżej i balsam Palmers.

Też dziś chcę posłuchać audiobooka "Potęga podświadomości" by się trochę podładować, bo na czytanie nie mam weny w ciąży, wzrok jakby słabszy.

Satine fajniutko, że dostaniesz te rzeczy.

Proszek Lovela mam do kolorów, dokupię do białego i płyn do płukania.

Dominia laska jesteś :)

Sylwka witaj, zostań już z nami :) Co u Ciebie?

12 lata 4 miesiąc temu #509517 przez dominia
ten płyn do płukania to też jest z loveli ? czy jakiś inny się kupuje ? :)

12 lata 4 miesiąc temu #509519 przez Madlen
Jest z Loveli płyn do płukania.

12 lata 4 miesiąc temu #509522 przez natalka
Dominia ślicznie wyglądasz :)
Madlen fajny pajacyk.
Nudzę się, mam pisać pracę do szkoły ale idzie mi jak krew z nosa. Jutro idę na wesele nie mam pojęcia jak to będzie najwyżej szybciej się zmyjemy do domu.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509523 przez Coralowa
Z tymi obraczkami to widzę ze raz tak raz tak, ja chyba tez zwezac będę musiała bo obrączke noszę na środkowym palcu zeby nie spadła , a to dziwnie bo przecież przytylam a nie schudlam ;/

Tak samo nogi mi nie puchna , a i tak jest mi cieżko i mało komfortowo,więc aż boje sie pomyśleć jakby jeszcze to miała dolozyc do swojego stanu..
To moj pierwszy bobas, Termin mam na 6 lutego ( wcześniej miałam na 15.02) więc bliżej niż dalej.

Trojmiasto faktycznie jest fajne, nie wyobrażam sobie mieszkania gdzie indziej, No i oczywiście zapraszam jak sie małżeństwa trochę odchowaja ;)

Trafiłam przed świętami na książkę - "ciąża instrukcja obsługi" i tak mi sie podobała , wesolym jezykiem napisana,ze kupiłam ja siostrze na gwiazdkę, taka lekka aluzje jej zrobiłam, bo wkoncu juz trzy mies po ślubie jest, ciekawe czy ja przekona.... ;)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509527 przez Satine0
Domina uroczo wyglądasz :)

A płyn do płukania ja mam dzidziusia :) super pachnie.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka