BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509759 przez dominia
Sylwia hemoglobina 8,50 mmol/l :) norma od 7,50 - 10,00
Czemu pytasz Vini o cykle ? to ma jakiś wpływ na coś ? :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #509763 przez kasia123m
CHOMIczka super ze z amluszkiem wszystko ok...ja pojde 3 stycznia to tez bedzie 32 tydz jak teraz u Ciebie wiec Tosia tez powinna cos kolo tego wazyc...wiec coraz wiecej...Widze ze lozysko juz 2 stopien..i ze sie obrocil..ekstra...

Vini tez bym sie wkurzyla taka wizyta

Madlen sliczna buzka:)))slodka

Jadzia mi jak wlaczyli izopton i fenoterol to przez pierwsze dni tak zdychalam..serce to az mnie bolalo i wyskoczyc chcialo...Jak dajesz rade bez to super...A cukry jeszcze mierzysz?u mnie okres skokow...na czczo 3 dzien powyzej 90 wiec dzis zwieksze insulinke...a jak sie unormuja to sprobuje wrocic na 2 jednostki..

przyszla mi dzis spodniczka dla Tosi..taka slodka malutka jeansowa..wkleje potem fotke...

Jadzia wklejaj foty wozeczka..albo bartek niech wkleji...Ty lepeij lez..

Domina to wyniki chyba ok..nie wiem tylko co to ta anizocytoza..U mnie tsh piekne bo 1,45 :laugh: ft4 0,9 wiec w srodeczku normy :laugh: Morfologia nieco lepsza...bo hemoglobinka byla dwa tyg temu 11,1 a teraz 11,6 mimo wczorajszej infekcji i goraczki...no a plytki jak to plytki..spadly...byly 89tys a spadly na 79tys..niby recznie 81tys..kiedy one spadac przestana kurde..na szczescie 2 stycznia hematolog i znow sprawdza plytki..nie wiem do jakiego poziom moga spasc bez podawania sterydow w szpitalu..ale chyba jeszcze troche...wolabym zeby juz nie spadaly..Ciekawe czy endo zmieni dawke hormonu jak tsh ladne...

12 lata 4 miesiąc temu #509765 przez Paulaaa
Hej Wam :)

Ja już po wizycie. Amelia waży 2400. Szyjka ma 35 mm, mam ''przestać latać''. :)
Wyniki badań ładne. Blizna po cc ... może być, ale bez szału. 17.02 przyjęcie na patologię i 18.02 będzie TYM dniem. :) Gdyby coś wcześniej się zaczynało to torby brać i jechać od razu. Dostałam skierowanie na cc także zrobią bez problemu.
Od początku ciąży przytyłam 5 kg i gin pow. że tak na prawdę nie przytyłam nic, bo te 5kg to mała, łożysko, wody itd. :)
06.02 ostatnie podglądanie.
Teraz pozostaje mi modlić się abym tylko dotrzymała do tego 17 Lutego...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509770 przez jadziatopol
Kasia zwieksz sobie jedna jednostke i zobaczysz. Jak cos to zawsze mozesz wrocic do 2. Ja mierze caky czas. Na czczo mam 80-87 a po jedzeniu do 120. Wczoraj troche mi sie zaburzyl dzien po tej nocce nieprzespanej w szpitalu bo spalam w ciagu dnia i obiadu nie mialam...ale teraz juz wrocilo do normy. :) Gdzie ta spodniczka dla Tosi? wozek dopiero przyjdzie dzisiaj.wlasnei czekam :)
Paulaa jak ci dobrzeze znasz ten dzien :) wytrzymasz spokojnie :) duzy maluszek juz :)
Zauwazylyscie dziewczyny,ze nie ma juz na dole "subskrybuj"?

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #509774 przez Satine0
Jadzia a gdzie fota w sexi koszulce ?:D

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509781 przez jadziatopol
Satine no tak :blink: tamtej foty nie dam bo mi caly tylek widac :lol: ale dam inna
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

a ti na czerwono tetno Hubusia a na zielono skurcz :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #509783 przez Satine0
Jaka sala... nie to co u mnie :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #509786 przez dominia
Jadzia jak w pokoju domowym a nie w szpitalu :) ale te sprzęty odstraszają :)
U mnie na noworodkach świeżutko po remoncie podobno miód, malina mucha nie siada :lol: zobaczymy niedługo :lol:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509787 przez jadziatopol
to sala do porodu i po porodzie jak sie lezy z maluszkiem.

a tu fotelik dla taty :lol: podobno cholernie niewygodny ale bujany :lol:

[/url]
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #509789 przez Martyna
Witajcie Dziewczyny!

Melduję się po świętach dopiero :)

właśnie poszli ostatni goście z mojej 18-stki i mam nadzieję nadrobić zaległości forumowe :)

Mam nadzieję, że u Was w porządku

Kasia żebym nie zapomniała, zareklamowałaś łóżeczko? My dostaliśmy zwrot pieniędzy i dzisiaj kurier je zabrał więc firma dobrze w ogólnym rozrachunku się zachowała

Pędzę nadrabiać :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #509792 przez jadziatopol
Ja wam powiem,ze jakos specjalnie zachwycona nie jestem wystrojem. Moze dlatego,ze sama pracowalam w prywatnym szpitalu w Krakowie i standardy mielismy europejskie o niebo lepsze sale i sprzet sprowadzany z usa. Ale jestem pod wrazeniem personelu...niesttey nam jeszcze daleko do tego ;)Prawdziwa rodzinna atmosfera :) Oczywiscie nie ma co porownywac z panstwowymi szpitalami w Polsce )mam na mysli pokoje)

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #509811 przez dominia
Dziewczyny mam dylemat .. nie wiem czy zamówić majty te z hartmanna rozmiar m czy l, m jest do 100 cm w obwodzie a l do 120 a ja teraz mierzyłam to mam 90 ? .. a w brzuchu 95 :) coś dziwne to .. myślicie, że m mnie nie będą cisnąć ? czy lepiej wziąć l ?

12 lata 4 miesiąc temu #509820 przez gabilee
Hej mamusie :D

Jadzia trzymaj się oby do stycznia szybko zleci :)

domina jak ładnie wygladasz sliczny brzusio

Madlen ladniutki pajacyk

sylwka jak się czujesz? i nagana staszna dla ciebie za nie odzywanie sie :P

witam nowa mamusie :D a skad dokladnie jestes z trojmista? mieszkam blisko :D gdzie chcesz rodzic?
ja chodze do gina z gda dr Doering a ty ?

domi gdzie sie kupuje te orzechy do prania? i wgl te produkty o ktorych pisalas? i jak je stosowac D:? ja nie slyszalam u siebie takich dzwiekow

chomiczka super wiesci kochana :D

vini jak nie mialas usg to skad wiedza , ze sie obrocila? nie denerwuj sie kochana wazne , ze corci zdrowa :D

madlen ale slodziak :)

paula ale super wiedziec kiedy "to" sie stanie :D a corcia duza juz :)

jadzia wypasne te sale jak z filmow:D

dominia super wygladasz :D ja bym wziela m rozmiar

a ja leze ;/ mam brac nospe bo mam twardnienia i klucie w pochwie , cale szczescie maly sie rusza :D ale jak do jutra nie przejdzie do gina mam dzwonic 0 10 i na wizyte i ewentualnie do szpitala masakra oby szpital mnie ominal ...

12 lata 4 miesiąc temu #509825 przez Marlena1888
Madlen jakiego przystojniaczka nosisz w brzuszku :laugh:

Jadziatopol i przypomniała mi się "porodówka" na tlc :lol: co kraj to obyczaj, oni kładą nacisk na personel przyjazny i super atmosferę ;) a nie sprzęcior za mln dollars,;)

Dominia wydaje mi się że na Ciebie dobra będzie Mka :) jak taką masz figurkę i mało przytyłaś, do tego po porodzie samym brzuch troszkę schodzi :silly:

Vinii ale szkoda że nie zrobili Ci usg i wogóle zero zaangażowania, ale grunt że córunia zdrowa i rośnie łądnie:)

ale złapałam lenia... :)mam smaka na tosty :) M idzie robić właśnie hihihi:)

12 lata 4 miesiąc temu #509838 przez Martyna
Jadzia trzymaj się!! Hubuś niech sobie jeszcze posiedzi w brzuszku!!

Coralowa witaj

Marlena, Pati ja też źle śpie i wstaję obolała, juz nie wiem jak spać i jak się przekręcać bo przy zmianie pozycji wszytsko też mnie boli

Monia, Dominia, Pati mi też chce sie cały czas pić, w nocy to samo

Dominia pięknie wyglądasz :)

Chomiczka super, że wszytsko ok z Maluszkiem :)

Vini najważniejsze, że Zuzia dobrze ułozona

Madlen cudowny!!

Paula duża córcia :) teraz odliczanie

Gabilee to leż i odpoczywaj!!

W końcu przeczytałam :)

A co z Aliną? zadnej wiadomości od niej nie widziałam

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka