- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
pliszka oni nie tylko nie widza w tym problemu ale i generlnie mysleli ze moze my ten laptop wykupimy i dzis byla wielka obraza jak odmowilismy i stwierdzili ze m sie popisuje...
pato wlasnie myslenie mile widziane...
anoda zobaczysz ze juz niedlugo bedzie twoj czas i bedziesz przeszczesliwa posiadaczka dwoch kreseczek i najbardziej przytulajaca mam na swiecie jak dzidzius przyjdzie na swiat

princess dobrze ze sie odezwalas
sylwia probowal i nadal probuje i jemu i jego nowej dziewczynie ale ona tez sie placze w te klamstwa wiec wychodzi na to ze to mlode glupie dziewuszatko... pustaczek...
a i ja jestem fanka pasta jajeczna

dziewczynki jadzia i justyna uwierzcie mi rodzenie a swoim kraju tez przeraza

dominia to poszalalas ale ja kocham bezy i nigdy bym nie odmowila sobie torta bezowego hehe
my bylismy u kolezanki wszyscy sobie popili a ja rozlalam pol pikolo bo tak wysadzil hahah smialam sie ze mi wody odeszly

w koncu musze na polkach poukladac te wszystkie poprane i poprasowane rzeczy ale jakos sie nie moge zabrac... szamie tylko dzis slodkie chyba na depreche troche... a wieczorkiem mamy dzien fast foooda m ma przywiezc albo pizze z wszystkimi dodatkami co uwielbiam albo kebabka sama nie wiem co wybrac...
- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dochodzimy do siebie po Sylwestrze, który pomimo małej zmiany planów, był baaaaardzo udany

A Piccolo smakowało mi jak nigdy

Nad ranem miałam jakieś bolące kłucia w podbrzuszu i rano na wkładce znalazłam bardzo gęsty biały śluz. Jutro idę do gina, zobaczymy co powie. W każdym razie nie żałuję ani minuty, tego nam było trzeba

Cały dzień mała kopie więc jestem spokojna, tym bardziej, że już nic nie boli.
Cieszę się, że Wam też imprezki się udały i wszystkie zapakowane dotrwałyśmy do Nowego Roku

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jadzia jak tam wózek? Dotarł? Hormony nas wszystkie ponoszą, nie przejmuj się...będzie dobrze

Dominia i dobrze, że zjadłas sobie tego ciacha! Iguś na pewno też był zadowolony

Marlena oby tak każda z nas w 1,5 no dobra 2 godziny z porodem się uwinęła

Bananamama fajny ten drugi biustonosz, funkcjonalny ale seksowny. Podoba mi się

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die
mnie bardzo boli brzuch i jakos takie dziwne parcie czuje na pitce...

- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Alina współczuję sytuacji rodzinnej brat mojego taty ma 37 lat a przepracował może z 2 lata bo rodzice mu kazali się zwolnć z ostatniej pracy i oddawali mu swoje emerytury mój tata zawsze mówił im że po ich śmierci on sobie nie poradzi ale babcia zawsze mówiła żeby mu dał spokój bo on sobie poradzi po kilku latach zmarł dziadek po roku babcia i teraz jest z nim problem bo siedzi w domu i nic nie robi ale znalazł sobie sposób wyprzedaje wszystko z domu mój tata kupił od niego pole i chwilę żył za to pieniądze się skoczyły i zaczęły się znów problemy

Aha wstawiam jakby wam coś w oko wpadło allegro.pl/listing/user.php?us_id=14256986 fajne ciuszki ale na córcie

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Ale mnie bolą stawy w nogach

Czuję się już taka ciężka

Wiecie co .. chciałabym mieć już poród za sobą .. ostatnio coraz częściej się zastanawiam jak będzie wyglądało moje dziecko, co będzie miało po mnie a co po M, też tak macie ?

- sylwia1986
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jadziu tak sylwester w domku, we dwójkę plus Bartek w brzuszku i pies

Dominia też zastanawiam się nad wyglądem naszego szkraba

- Alina2408
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- smile or die

dominia mnie tez w jednym miejscu zebro boli ze siedziec nie moge szok jak leze to tez mam z tym problem no ale coz zobaczymy... jej powiem wam ze boje sie tego porodu nie dlatego ze bedzie bolalo ale ogolnie dlatego ze nie wiem jak to bedzie wygladac i cz\y w pore sie zorientuje ze to to.. smieszne uczucie szczegolnie ze widze ze juz coraz blizej niz dalej...
- sylwka727
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasia123m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Tak starsznie dzis nakrzyczalam na syna..wylal herbate,wczesniej stasznie sie psa bal na polu...rano tez cos na nabroil..noi popprostu wybuchalm..najgorsze mu gadalam starszne rzeczy..ze glupek itd...ja jestem glupia..a daralm sie prawie godzine a on biedny plakal.przez ten jego brak koncentracji czasami potrafi do szalu doprowadzic...ale to nie jego wina..Dlatego tak sie boje porodu..jak mi Tosi cos zrobia przy porodzie to mnie trafi..nie jego wina ze ma takie problemy...moja ze wybuchalm...ale mega wybuchalam..i takie przykre rzeczy mu mowilam...ech
juz wiem co bylo przyczyna moich cukrow po 2 kolacji...przed wczoraj 145 a wczoraj 124...chipsy o 19...podjadalam i wpywaly na pozniejsze cukry..dzis zjadlam tak jak wczoraj wase z pasztetem pieczonym na druga kolacje i jeszcze dojadlam 3 kawalki pomelo i cukier 104...:)teraz zjem pol bulki przed insulina i mniejsza szklanke melka i zobaczymy co z porannym cukrem noi co z ketonami..dzis byly...zobaczymy..moze sie to jakos wyreguluje
ja jutro do hematologa na 11.30..az sie boje bo krew mi od dwoch dni leci z palcow jak z kranu..ma mi jakies badania zrobic i po 20min wynik...zobaczymy
w czwartek gin i sie boje..boje sie zeby z Tosia bylo wszystko ok i zeby zaduza nie byla...ale sie teraz pcha...wypycha sie tak strasznie kolo pepka ze az boli...

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Kasia myslisz, ze taki cukier to to chipsach ? Jeju nie spodziewalabym sie, przeciez to niby z ziemniakow robione

Milego dnia dziewczynki :*
- Madlen
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mój promyczek słońca :-)

Monia fakt z Bavarią licho, dorwałąm 1 szt. tej oryginal w Tesco ( na toast starczyła

Zostawiłam sobie forum na dziś, bo sama znów do piątku. Wczoraj bardzo pracowity początek 13go. Układanie w szafie, zdzieranie tapety i przenoszenie mebli (ja to pierwsze). O dziwo energia była. Paradoksalnie im więcej leżę tym mniej energii...
Toast w sylwestra wspomnianą Bavarią,oglądając fajerwerki na dworzu i paląc zimne ognie..
Pliszka Dominia mój piesek też się boi petard, a taki niby odważny

Alina trzeba zamknąć starym przypływ kasy, bo niemądrzy.. Frajerów szukają..
Jadzia Ty śpiochu

Bananamana ciekawy ten 1 staniczek, cena super. Drugi śliczny. Daj znać jak dojdą.
Kasiu wszystko będzie dobrze, czytaj książkę i się stosuj do rad

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Ja to zaraz do szkoły się wybieram ale tylko na 3 lekcje więc z głowy po 11 będę miała... Nie mam ochoty nigdzie wychodzić z domu, zapomniałam nawet kupić biletu miesięcznego... I muszę po lekcjach polecieć kupić, dobrze, że koło szkoły sprzedają ;P Mam taki podły humor, że z kijem nie podchodź... Denerwuję się też trochę i jednocześnie się doczekać nie mogę, bo zobaczę jutro moją bubcie kochaną i może w końcu dowiem się czy będzie synek czy córeczka

Lecę ja do szkoły

Miłego dnia brzuszki.! ;**
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- natalka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Jesteś całym moim światem:*
Gabilee – jestem nauczycielem wychowania przedszkolnego
Madlen – podoba mi się Milena, Pola, Olga, Antosia, Emilka i Sara. Fajny filmik

Pliszka – słodka ta pościel Olciowi będzie się tam dobrze spało

Anoda – moja teściowa też mądrzejsza od wszystkich normalnie alfa i omega z niej

Pati, Sylwka – spóźnione 100 lat, wszystkiego co naj… dziewczyny

Kasia – ładny rożek podobny do mojego ja mam zielony i ciuszki też super
Chomiczka – ja też mam takie 1 cm rozstępy na udach z przodu i na pośladkach
Coralowa – współczuje przeżyć z pieskiem
Monia – jaki słodki szlafroczek

Sylwestra spędziliśmy w domu po 12 już poszłam spać. Wesele było kameralne i też o 11 zmyliśmy się do domu. Mam dzisiaj wizytę u gin zobaczę moją malutką już się nie mogę doczekać