BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #521412 przez Marlena1888
hej mamuśki:)
ja od rana w ruchu, segregowałam ciuszki Filipka, i nawet puściłam pierwsze pranko z pieluchami tetrowymi i białymi ciuszkami 56. :) prałam w dzidziuśiu i faktycznie cała łazienka tak pachnie :laugh: jutro następne pranie, bo mam małą suszarkę i muszę poczekać aż trochę przeschnie..

wiecie co, mój M ma zabieg kolana (rekonstrukcję wiązadła) 30 stycznia.. ale nas to wczoraj zdemotywowało, nie dość że będę już na początku 39 tyg, to nie wiadomo jak potem będzie chodził, na pewno o kulach.. masakra..\ no ale znowu nie może przełożyć, bo dalej czekałby nie wiadomo ile. dlatego do lutego muszę wytrzymać w 2w1! :dry: :silly:
a i jeszcze jedna nowina, dzwoniła niedawno szwagierka, co jest w zakonie. 2 lutego ma śluby!!! wszystko kurcze na jeden termin. ma śluby w belgi. ale nie wiem czy ktoś z rodziny pojedzie, tak nagle daje znać.. lekki szok mnie ogarnął, ale jestem dobrej myśli.

ola mój M to Staś :D i porządny człęk z niego :laugh:

kasia, satine
duże te Wasze laseczki :woohoo: cieszę się że ładnie rosną :)

alina czekam na wieści z wizyty :) a wtedy te deklaracje pisałam ręcznie, żeby mieć pod ręką i czytać sobie heh a drukarki nie mam, jakoś wolę z kartki niż z laptopa ;)

princess Twój synuś to już nielada klocek do dżwigania :lol: to może jakoś jest poprzecznie ułożony, hm, ciekawe że rozważa cc..

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #521413 przez Dzolka
:laugh: A to wózek :

Wózek Hepciu Lux ze spacerówką i fotelikiem samochodowym firmy Hepakos.

Laktator elektryczny SISI BABY CAR

12 lata 3 miesiąc temu #521415 przez Pliszka
Ja właśnie w moim szpitalu czekam na pania położną żeby podpisac umowę :) Dzidziusue małe sobie wychodzą do domku :) Smieszne takie małe tobołeczki :) Jej, niesamowite, ze to juz tak tuż tuż :)

12 lata 3 miesiąc temu #521418 przez princess
Marlena to niefajnie, że M akurat będzie miał zabieg... Ale z drugiej strony będzie z Tobą w domku przez jakiś czas na zwolnieniu.
Mój synek jest ułożony miednicowo, tzn. siedzi na pupie, dlatego będę miała cesarkę.

Dzolka
nie słyszałam o takim wózku.

12 lata 3 miesiąc temu #521423 przez Katriss
Princess a u mnie wszystko ok tylko mam jakieś dziwne przeczucie że rozwiązanie co raz bliżej:> co raz bardziej odczuwam uroki ciąży hehe juz nawet robienie obiadu jest dla mnie bardzo męczące :) dla Małej też juz wszystko mamy większość rzeczy dostaliśmy wiec jestem mega szczęśliwa. Często Was czytam ale jakoś nie mam o czym pisać za tydzień mam wizyte i USG nie mogę się doczekać. Ostatnio pochłania mnie nowa pasja mega relaksuje się przy niej :)

Sante ja tydzień temu też w kolejce czekałam 4-5 godz. brzuch mega twardy myślałam że jajko zniosę potem dwa dni dochodziłam do siebie ( miękł mi brzuch)

12 lata 3 miesiąc temu #521426 przez Katriss
ja mam wózek 3w1 riko alpina a laktator ręczny tommee tippee

12 lata 3 miesiąc temu #521428 przez Dzolka
:laugh: na allegro kupiłam i moja koleżanka też fany i nie drogi więc wzięłam;p

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #521433 przez michasia
Ale duże już te Wasze dzieci:)

Sylwia dzięki. Przekażę koleżance.

Katriss a co to za pasja?

Dziewczyny a jak z fotelikami? Dominia i Jadzia macie z graco, tak? Kasia chyba maxi cosi. A jak reszta?
Chcę kupić używany, bo nowe dobre są kosmicznie drogie...
Recaro podobno tez dobre.
Mi zależy by baza była.
Macie jakieś typy, te które nie mają z wózkiem?

12 lata 3 miesiąc temu #521435 przez princess
Michasia ja mam fotelik w komplecie z wózkiem tej samej firmy. Recaro są b. dobre i zamierzamy następny fotelik kupić tej firmy.

12 lata 3 miesiąc temu #521442 przez dominia
Michasia ja jeszcze wyciągnęłam z piwnicy od babci po Milenie maxi-cosi i chyba na początku jego będę używać bo wydaje mi się zgrabniejsze :) wypiorę pokrowiec i gotowe :)
Poza tym bardziej mi się podoba :silly:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #521478 przez jadziatopol
hejka :lol:
Ale mialam noc i wieczor....brzuch jak kamien od 5 po poludniu...nie moglam nawet wstac,,,a Hubus kopal tak strasznie az do 11 w nocy bez przery ze sobie wkrecilam,ze cos sie stalo :( noc nie przespana....klulo mnie cos w prawym dolnym rogu i skurcze co po chwile....teraz jesr lepiej i maluszek rusza sie ale nie tak gwaltownnie jak wczoraj...do tego Monia wyleciala z tym snem i ja od razu sobie wkrecilam film :dry: czy wy tez tak macie ...taki kamien przez tyle godzin i maluszek ruszajacy sie gwaltowniej niz zwykle? moze to szparagi mnie tak wzdymaly?nawet nospa nic nie dala ;)
Kasia ja podobnie jak Dominia nie moge jesc nabialu na noc....ale zawsze jem chleb z maslem ale ciemny bo jasnego nie lubie...czasem zapomne zjesc ale ketony nigdy mi nie wycgodza bo jem wiecej weglowodanow w ciagu dnia niz ta dieta przewiduje :) Ale Tosia duza dziewczynka :lol: nie boj sie na pewno 4 kg nie bedzie wazyc.
Satine Marysia tez rosnie pieknie :) ciekawe dlaczego rozwaza cesarke? :dry:
Princess Asas to spory facecik :lol:
A co do imienia Tadek to przewaznie niestety alkoholicy....znam wielu niestety.
Moj maly wlasnie ma czkawke i najbardziej ja odczuwam w lewym dolnym rogu :)
Katriss tez jestem ciekawa tej pasji :)
Vini to dobrze ze nie bedziesz sama....bo juz niedlugo....ale mam nadzieje,ze twoje wizyty w kibelku nie zwiastuja porodu ;) jeszcze troche niech Zuzia poczeka :woohoo:
Alina kciuki mocno zacisniete :) bedzie dobrze...daj znac po powrocie :) u mnie tez 37 tydzien i przez 2 dni maluszek sie mniej ruszal...za to wczoraj mialam w druga strone...dzikie szalenstwo i to tez nie wiem czzy dobrze

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #521516 przez sylwia1986
Vini żeby to się dało tak dzidzi przepowiedzieć kiedy ma się urodzić :silly: już niedługo i wsparcie dotrze, a Ty do tego czasu postaraj się oszczędzać (choć łatwo mówić przy 2 dzieci i braku M w domu :dry: )

Dzolka fajny wózek tylko też pierwsze słyszę o takim modelu.

Marlena termin na operację taki sobie, ale będzie miał Cie w razie czego kto zawieźć do szpitala? Mój M też miał pierwszy termin na zabieg cieśni nadgarstka wyznaczony na luty, ale chyba się jeszcze wstrzyma.

Michasia mamy wózek 3 w 1, a fotelik w tym jakiś multi.

Jadzia mój M mówi, że czy by się za dużo ruszał czy by się mało ruszał, to i tak będziemy się martwiły.

12 lata 3 miesiąc temu #521526 przez gabilee
banana co szkola to inne zasady ja bede kapac po swojemu metoda prob i bledow . brudny nie bedzie chodzil :P

princess to jednak cc :/ no ale Adas slicznie rosnie :) mi tez przyciska glowica

kasia tosia tez slicznie rosnie :D

satine to sie naczekalas , ale Marysia duza panna juz :D

pliszka , ale moze warto teraz usunac ten zab tak jak , ktoras z dziewczyn zrobila nie pamietam ktora ;/ ola chyba ?

alinka dzieki :) no ja mam sy76pialnie osobno , wiec musialam kupic tak czy siak
a maz podjad sluszna decyzje ^^ daj znac po wizycie :)

jadzia super z ta szkola wyszlo... wspolczuje perypetii nocnych ;/

milka domi ma pessara

a wlasnie domi zamelduj sie :)

vini ja tez mam teraz przemiane jak nigdy 2-3 razy dziennie , azz zdziwiona jestem :P

dzolka ladny wozek

marlena to rzeczywiscie terminy sie pechowo zbiegly ;/

katriss a coz to za pasja ^^ ?

michasia ja kupuje graco , bo z wozkiem

moj n wczoraj spadl z 2 m na plecy , jak wrocil do domu to myslalam , ze nachlany /a nigdy w pracy nie pije / a on byl w takim szoku , ze jak wzial prysznic t45o zasnal o 19 i wstal dzisiaj o 11 ... przestrazylam sie czy jakiegos wstrzasu nie ma , ale glowa go nie boli , zarotow czy wymiotow tez nie ma wiec mam nadzije ze bedzie dobrze...

12 lata 3 miesiąc temu #521531 przez andzia_zg
gabilee może niech n jutro pójdzie do lekarza... do tej pory był w szoku więc tak nie czuł bólu... jutro dopiero może go zacząć boleć...oby to było tylko lekkie stłuczenie i nic powaznego...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #521544 przez jadziatopol
Gabilee rany! mimo wszystko lepiej niech idzie do lekarza :ohmy: ;)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka